NASCAR Cup Series På Martinsville Speedway: Tidligere 5 vinnere

startet: 3.

Led: 464/500 runder

margin på seier: 0,373 sekunder

1. martinsville cup series seier

truex kjørte seg inn i første runde 30 etter å ha startet dagen tredje. Resten av dagen var hans. Den eneste gangen han ikke ledet, kom ut av en advarsel på Runde 257. Truex og resten av lederne satt opp for ferske dekk for de siste rundene Av Scenen 2, Mens Kyle Larson bodde ute i et forsøk på å plukke opp scenen poeng. Larson, som kjempet for å holde seg på ledelsen til det punktet, outraced Truex i seks runder før nummer 19 kom tilbake foran for å vinne Trinn 2.

Våren 2019 – Brad Keselowski

Startet: 3.

Led: 446/500 runder

Margin på seier: 0,594 sekunder

2.Martinsville Cup Series seier

Keselowski dominerte, ledet alle, men 54 runder og vinne begge stadier, på vei til sin andre seier for sesongen. Den eneste gangen Keselowski ikke ledet var de første fem runder, da lagkameraten Joey Logano startet foran, og fra runder 325-374 da Chase Elliott kort passerte Nummer 2-bilen og holdt ledelsen i 49 runder.

Høst 2018 – Joey Logano

startet: 10.

led: 309/500 runder

margin på seier: 0.107 sekunder

første martinsville cup series seier

logano vant På En Bump-and-run av martin truex jr. på frontstretch av siste runde, en seier som fikk ham inn i mesterskapet fire på homestead miami. Han gikk videre til sin første NASCAR Cup Series tittel.

Våren 2018 – Clint Bowyer

Startet: 9.

led: 215/500 runder

margin på seier: 1.146 sekunder

første seier i martinsville cup series

i et løp som inneholdt Bare en ikke-konkurranse forsiktighet og så tre forskjellige drivere føre minst 100 runder, bowyer ledet finalen 215 for sin første seier.

Høst 2017 – Kyle Busch

startet: 14.

led: 184/500 runder

margin på seier: 0.141 sekunder

andre martinsville cup series seier

chase elliott ledet Løpet kommer ut av en advarsel på runde 497 og så primet for sin første karriere cup series seier. Det var før Denny Hamlin kom borti Elliott, forårsaker ham til å treffe ytterveggen I Sin tur 3 og til slutt avslutte sin dag. Busch kom bort vunnet etter outracing Martin Truex Jr. på en endelig grønn-hvit-rutete finish.