NASCAR Cup Series på Martinsville Speedvej: tidligere 5 vindere

startede: 3.

LED: 464/500 omgange

sejrsmargin: 0.373 sekunder

1. Martinsville Cup Series sejr

trueks kørte sig ind først i omgang 30 Efter start af dagen tredje. Resten af dagen var hans. Den eneste gang, han ikke førte, kom ud af en forsigtighed i omgang 257. De sidste omgange af Stage 2, mens Kyle Larson holdt sig ude i et forsøg på at hente etapepunkter. Larson, der kæmpede for at blive på føringsskødet til det punkt, overgik Trueks i seks omgange, før nummer 19 Kom tilbage foran for at vinde etape 2.

forår 2019 – Brad Keselovski

startet: 3.

Led: 446/500 omgange

sejrsmargin: 0.594 sekunder

2.Martinsville Cup Series sejr

keselovski dominerede, førte alle undtagen 54 omgange og vandt begge etaper på vej til sin anden sejr i sæsonen. Den eneste gang Keselovski ikke førte, var de første fem omgange, da hans holdkammerat Joey Logano startede foran, og fra omgange 325-374, da Chase Elliott kort passerede nummer 2-bilen og holdt føringen i 49 omgange.

efterår 2018 – Joey Logano

startede: 10.

LED: 309/500 omgange

sejrsmargin: 0,107 sekunder

første Martinsville Cup Series sejr

Logano vandt på en bump-and-run af Martin trueks JR. på frontstretch af den sidste omgang, en sejr, der fik ham ind i mesterskabet fire på Homestead Miami. Han gik videre til sin første NASCAR Cup Series-titel.

Forår 2018 – Clint buyer

startede: 9.

led: 215/500 omgange

sejrsmargin: 1.146 sekunder

i et løb, der kun indeholdt en ikke-konkurrencemæssig forsigtighed og så tre forskellige kørere føre mindst 100 omgange, førte han den sidste 215 for sin første sejr.

Fall 2017 – Kyle Busch

startede: 14.

LED: 184/500 omgange

sejrsmargin: 0.141 sekunder

anden Martinsville Cup Series sejr

Chase Elliott førte løbet ud af en forsigtighed i omgang 497 og så ud til sin første karriere Cup Series sejr. Det var indtil Denny Hamlin stødte på Elliott og fik ham til at ramme ydervæggen igen 3 og i sidste ende afslutte sin dag. Busch kom væk vundet efter outracing Martin Trueks Jr.på en endelig grøn-hvid-ternet finish.