NASCAR Cup Series at Martinsville Speedway: Past 5 winners

startti: 3.

johti: 464/500 kierrosta

voittomarginaali: 0,373 sekuntia

1. Martinsville Cup-sarjan voitto

Truex ajoi tiensä ykköseksi kierroksella 30 startattuaan päivän kolmanneksi. Loppupäivä oli hänen. Ainoa kerta, kun hän ei johtanut, tuli varovaisuudesta kierroksella 257. Truex ja muut johtajat hakivat tuoreita renkaita 2. erikoiskokeen viimeisille kierroksille, kun taas Kyle Larson jäi ulos yrittäessään kerätä erikoiskoepisteitä. Larson, joka kamppaili pysyä johtava kierros tähän pisteeseen, outraced Truex kuusi kierrosta ennen nro 19 sai takaisin Edessä voittaa vaiheessa 2.

kevät 2019 – Brad Keselowski

started: 3.

johti: 446/500 kierrosta

voittomarginaali: 0,594 sekuntia

2.Martinsville Cup-sarjan voitto

Keselowski hallitsi johtaen kaikkia paitsi 54 kierrosta ja voittaen molemmat etapit matkalla kauden toiseen voittoonsa. Ainoa kerta, kun Keselowski ei johtanut, oli viisi ensimmäistä kierrosta, kun hänen tallikaverinsa Joey Logano starttasi edestä, ja kierroksista 325-374, kun Chase Elliott ohitti hetkeksi kakkosauton ja piti johtoa 49 kierrosta.

syksy 2018 – Joey Logano

/div>

starttasi: 10: S

johti: 309/500 kierrosta

voittomarginaali: 0,107 sekuntia

ensimmäinen Martinsville Cup-sarjan voitto

Logano voitti Martin Truex Jr: n törmäyksessä viimeisen kierroksen etumatkalla, voiton, joka nosti hänet mestaruussarjan neloseksi Homestead Miamissa. Hän saavutti uransa ensimmäisen NASCAR Cup-sarjan mestaruuden.

kevät 2018 – Clint Bowyer

starttasi: 9: S

johti: 215/500 kierrosta

voittomarginaali: 1,146 sekuntia

kilpailussa, jossa oli vain yksi kilpailusta poikkeava varovaisuus ja jossa kolme eri kuljettajaa johti vähintään 100 kierrosta, Bowyer johti finaalia 215 ensimmäisestä voitostaan.

syksy 2017 – Kyle Busch

/div>

starttasi: 14: S

johti: 184/500 kierrosta

voittomarginaali: 0,141 sekuntia

toinen Martinsville Cup-sarjan voitto

chase Elliott johti kisaa tullen varomattomana kierroksella 497 ja näytti valmistautuvan uransa ensimmäiseen cup-sarjan voittoon. Kunnes Denny Hamlin törmäsi Elliottiin, jolloin hän törmäsi ulkoseinään kaarteessa 3 ja päätti lopulta päivänsä. Busch selviytyi voittajana päihitettyään Martin Truex Jr: n viimeisessä vihreävalkoisessa maalissa.