NASCAR Cup – serien på Martinsville Speedway: tidigare 5 vinnare

startade: 3rd

LED: 464/500 varv

segermarginal: 0.373 sekunder

1st Martinsville Cup Series seger

Truex körde sin väg in först på varv 30 efter att ha startat dagen tredje. Resten av dagen var hans. Den enda gången han inte ledde kom ut ur en varning på varv 257. Truex och resten av ledarna pitted för färska däck för de sista varven i steg 2, medan Kyle Larson stannade ute i ett försök att hämta scenpoäng. Larson, som kämpade för att stanna på ledningen till den punkten, överträffade Truex i sex varv innan nr 19 kom tillbaka för att vinna etapp 2.

våren 2019 – Brad Keselowski

började: 3rd

Led: 446/500 varv

segermarginal: 0.594 sekunder

2: a Martinsville Cup Series seger

Keselowski dominerade, ledde alla utom 54 varv och vann båda etapperna, på väg till sin andra seger för säsongen. Den enda gången Keselowski inte ledde var de första fem varv, när hans lagkamrat Joey Logano startade fram och från varv 325-374 när Chase Elliott kort passerade nr 2-bilen och höll ledningen i 49 varv.

hösten 2018 – Joey Logano

Bulletin fil foto/div>

startade: 10th

LED: 309/500 varv

segermarginal: 0.107 sekunder

första Martinsville Cup Series seger

Logano vann på en bump-and-run av Martin Truex Jr.på framsidan av sista varvet, en seger som fick honom till mästerskapet fyra på Homestead Miami. Han fortsatte med sin första NASCAR Cup – serietitel.

våren 2018 – Clint Bowyer

startade: 9th

led: 215/500 varv

segermarginal: 1.146 sekunder

i ett lopp som innehöll bara en icke-tävlingsvarning och såg tre olika förare leda minst 100 varv ledde Bowyer finalen 215 för sin första seger.

hösten 2017 – Kyle Busch

startade: 14th

LED: 184/500 varv

segermarginal: 0.141 sekunder

andra Martinsville Cup Series seger

Chase Elliott ledde loppet som kom av en försiktighet på varv 497 och såg primad för sin första karriär Cup Series seger. Det var tills Denny Hamlin stötte på Elliott, vilket fick honom att slå ytterväggen i tur och ordning 3 och slutligen avsluta sin dag. Busch kom bort vann efter outracing Martin Truex Jr. på en slutlig grön-vit-rutig finish.