Kurt Busch, Brad Keselowski split zondag etappes op Pocono Raceway

Brad Keselowski won Fase 2 in de tweede NASCAR Cup Series race van het weekend op Pocono Raceway, het nemen van de controle op een herstart met twee ronden te gaan in de 55-ronde gedeelte.de coureur van Team Penske nam de groene vlag in zijn nummer 2 Ford naast Aric Almirola van Stewart-Haas Racing in de nummer 10 Ford. Almirola eindigde als tweede op de start-finishlijn, gevolgd door Ryan Newman in zijn nummer 6 Roush Fenway Racing Ford. Martin Truex Jr. en Ricky Stenhouse Jr. waren toen respectievelijk vierde en vijfde.Kevin Harvick (winnaar zaterdag), Austin Dillon, Kurt Busch (winnaar Etappe 1), Matt DiBenedetto en Denny Hamlin voltooiden de top 10.

gerelateerd: Fase 2 Resultaten

Keselowski wordt gecrediteerd met vier rondes geleid door de eerste twee fasen — die hij allemaal deed tegen het einde van de tweede fase. De in-race mini overwinning markeert Keselowski ‘ s derde dit seizoen.

de late herstart werd opgezet nadat Chris Buescher in de binnenmuur crashte met nog vijf ronden in de etappe. Dat kwam één ronde na een aparte herstart.met nog 10 ronden te gaan, draaide Kyle Busch terwijl hij Ryan Blaney om positie vocht en gleed hij in de binnenmuur.Rookie Christopher Bell-derde in Fase 1-raakte de muur vroeg in Fase 2 in ronde 39. Buescher, die aan het eind van de eerste etappe ook in de top 10 stond, Reed dezelfde zes ronden later. Bell ‘ s dag eindigde vroeg, terwijl Buescher bleef met reparaties tot het tweede wrak.

STAGE 1

Kurt Busch won Stage 1 in the second NASCAR Cup Series race van een Pocono Raceway doubleheader, leidt alle 30 ronden in het openingsgedeelte.de coureur van de No. 1 Chip Ganassi Racing Chevrolet had vanaf de derde startpositie moeten schieten, maar begon op de eerste rij. Polesitter Ryan Preece moest naar de achterkant van het veld vanwege een pre-race motor verandering in zijn nummer 37 JTG Daugherty Racing Chevrolet. Busch, daarom, verhuisde naast Austin Dillon ‘ s Nummer 3 Richard Childress Racing Chevrolet.

Sunday ‘ s line-up was gebaseerd op de finishresultaten van de race van zaterdag, die een omkering van de top 20 finishers omvatte.

De mini in-race overwinning markeerde Busch ‘ s eerste etappe overwinning van het seizoen 2020.Ryan Blaney eindigde als tweede in de eerste etappe, met Christopher Bell achter hem in de derde. Kevin Harvick, die zaterdag de eerste Pocono race won, en Brad Keselowski waren respectievelijk vierde en vijfde. Matt DiBenedetto, Chris Buescher, Martin Truex Jr., Kyle Busch en rookie Cole Custer vormden de rest van de top 10.

Er was slechts één actiegebaseerde waarschuwing, en die kwam in Ronde 15 toen Michael McDowell zwaar contact maakte met de muur.Lightning duwde de groene vlag 30 minuten terug, daarna trok regen de gele vlag en uiteindelijk de Rode Vlag voor 50 minuten en 50 seconden. Elf ronden werden afgelegd voordat de race weer groen werd.