Kurt Busch, Brad Keselowski delt søndag etapper På Pocono Raceway

Brad Keselowski vant Etappe 2 i ANDRE NASCAR Cup Series løp i helgen På Pocono Raceway, ta kontroll på en omstart med to runder å gå i 55-runde delen.Team Penske-føreren tok det grønne flagget i Sin Nr. 2 Ford sammen Med Stewart-Haas Racings Aric Almirola I Nr. 10 Ford. Almirola endte på andreplass i start-målstreken, etterfulgt Av Ryan Newman i Sin Nr. 6 Roush Fenway Racing Ford. Martin Truex Jr. Og Ricky Stenhouse Jr. deretter var det henholdsvis fjerde og femte.Kevin Harvick (lørdagens vinner), Austin Dillon, Kurt Busch (stage 1 vinner), Matt DiBenedetto og Denny Hamlin fullførte topp 10.

RELATERT: Stage 2 resultater

Keselowski krediteres med fire runder ledet gjennom de to første stadiene — alt dette gjorde han mot slutten av andre etappe. I-race mini seier markerer Keselowski tredje denne sesongen.den siste restarten ble satt opp etter At Chris Buescher krasjet inn i veggen med fem runder igjen på scenen. Det kom en runde etter en separat omstart.

Med 10 runder å gå, Spunnet Kyle Busch mens Han kjempet Ryan Blaney for posisjon og gled inn i innsiden.Rookie Christopher Bell – plassert tredje I Trinn 1-traff veggen tidlig i Trinn 2 på Runde 39. Buescher, som også var i topp 10 på slutten av første etappe, gjorde de samme seks runder senere. Bells dag endte tidlig, Mens Buescher ble ute med reparasjoner til det andre vraket.

STAGE 1

Kurt Busch won Stage 1 in the second NASCAR Cup Series løp Av En Pocono Raceway doubleheader, som fører alle 30 runder i åpningsdelen.føreren Av No. 1 Chip Ganassi Racing Chevrolet skulle brenne av fra tredje startposisjon, men begynte i stedet på forsiden. Polesitter Ryan Preece måtte slippe til baksiden av feltet på grunn av en pre-race motor endring i Hans No. 37 Jtg Daugherty Racing Chevrolet. Busch flyttet derfor opp sammen Med Austin Dillons Nr. 3 Richard Childress Racing Chevrolet.

søndagens besetning var basert på resultatene fra lørdagens løp, som inkluderte en inversjon av de 20 beste.

RELATERT: resultater I Fase 1

mini-seieren i løpet markerte Buschs første etappeseier i 2020-sesongen.Ryan Blaney endte på andreplass i den første etappen, Med Christopher Bell bak seg på tredjeplass. Kevin Harvick, som vant lørdagens Første pocono-løp, Og Brad Keselowski var henholdsvis fjerde og femte. Matt DiBenedetto, Chris Buescher, Martin Truex Jr., Kyle Busch og rookie Cole Custer utgjorde resten av topp 10.

Det var bare en handlingsbasert forsiktighet, og det kom på Runde 15 da Michael McDowell gjorde tung kontakt med veggen.Lynet dyttet det grønne flagget tilbake 30 minutter, så trakk regnet ut det gule flagget og til slutt det røde flagget i 50 minutter og 50 sekunder. Elleve runder ble fullført før løpet gikk tilbake grønt.