Kurt Busch, Brad Keselowski delade söndagssteg på Pocono Raceway

Brad Keselowski vann etapp 2 i den andra NASCAR Cup Series-tävlingen i helgen på Pocono Raceway, tar kontroll över en omstart med två varv att gå i 55-varvsdelen.

Team Penske-föraren tog den gröna flaggan i sin Ford nr 2 tillsammans med Stewart-Haas racings Aric Almirola i Ford nr 10. Almirola hamnade på andra plats i start-mållinjen, följt av Ryan Newman i sin nr 6 Roush Fenway Racing Ford. Martin Truex Jr. och Ricky Stenhouse Jr. var då fjärde respektive femte.

Kevin Harvick (lördagens vinnare), Austin Dillon, Kurt Busch (etapp 1 vinnare), Matt DiBenedetto och Denny Hamlin avslutade topp 10.

RELATED: steg 2 resultat

Keselowski krediteras med fyra varv som leds genom de två första etapperna — allt som han gjorde mot slutet av det andra steget. Mini-segern i loppet markerar Keselowskis tredje den här säsongen.

den sena omstarten inrättades efter att Chris Buescher kraschade in i innerväggen med fem varv kvar i scenen. Det kom ett varv efter en separat omstart.

med 10 varv kvar snurrade Kyle Busch medan han kämpade Ryan Blaney för position och gled in i innerväggen.

Rookie Christopher Bell-placerad tredje I etapp 1-slå väggen tidigt in I etapp 2 på varv 39. Buescher, som också var i topp 10 i slutet av första etappen, gjorde samma sex varv senare. Bells dag slutade tidigt, medan Buescher stannade ute med reparationer fram till det andra vraket.

STAGE 1

Kurt Busch won Stage 1 in the second NASCAR Cup Series race Av en Pocono Raceway dubbelhuvud, som leder alla 30 varv i öppningsdelen.

föraren av No.1-chipet Ganassi Racing Chevrolet skulle avfyra från tredje startpositionen men började istället på första raden. Polesitter Ryan Preece var tvungen att släppa till baksidan av fältet på grund av en motorbyte före loppet i hans NR 37 JTG Daugherty Racing Chevrolet. Busch flyttade därför upp tillsammans med Austin Dillons nr 3 Richard Childress Racing Chevrolet.

söndagens lineup baserades på avslutningsresultaten från lördagens lopp, vilket inkluderade en inversion av de 20 bästa efterbehandlarna.

relaterad: etapp 1 resultat

Mini-segern i loppet markerade Buschs första etappvinst under säsongen 2020.

Ryan Blaney hamnade på andra plats i första etappen, med Christopher Bell bakom sig på tredje plats. Kevin Harvick, som vann lördagens första Pocono-lopp, och Brad Keselowski var fjärde respektive femte. Matt DiBenedetto, Chris Buescher, Martin Truex Jr., Kyle Busch och rookie Cole Custer utgjorde resten av topp 10.

det fanns bara en åtgärdsbaserad försiktighet, och det kom på varv 15 när Michael McDowell gjorde tung kontakt med väggen.

blixten pressade den gröna flaggan tillbaka 30 minuter, sedan drog regn ut den gula flaggan och slutligen den röda flaggan i 50 minuter och 50 sekunder. Elva varv slutfördes innan loppet gick tillbaka grönt.