Kurt Busch, Brad Keselowski split Sunday stages at Pocono Raceway

Brad Keselowski voitti Stage 2 in the second NASCAR Cup Series race of the weekend at Pocono Raceway, ottaen hallintaansa uudelleenkäynnistyksen kaksi kierrosta mennä 55 kierroksen osuus.

Team Pensken kuljettaja otti vihreän lipun No. 2 Fordillaan Stewart-Haas Racingin Aric Almirolan rinnalla No. 10 Fordilla. Almirola päätyi lähtösuoralla toiseksi, toiseksi Ryan Newmanin jälkeen No. 6 Roush Fenway Racing Fordillaan. Martin Truex Jr. ja Ricky Stenhouse Jr. olivat sitten neljäs ja viides, vastaavasti.

Kevin Harvick (lauantain voittaja), Austin Dillon, Kurt Busch (etapin 1 voittaja), Matt DiBenedetto ja Denny Hamlin selviytyivät 10 parhaan joukkoon.

liittyvät: vaiheen 2 tulokset

Keselowskin ansioksi lasketaan neljä kierrosta, jotka hän ajoi kahden ensimmäisen erikoiskokeen läpi — kaikki, jotka hän teki toisen erikoiskokeen loppupuolella. Kisan minivoitto oli Keselowskille kolmas tällä kaudella.

myöhäisvaiheen uusintakierros käynnistyi Chris Buescherin törmättyä sisäseinään, kun erikoiskoetta oli jäljellä viisi kierrosta. Se tuli yhden kierroksen jälkeen erillisen uudelleenkäynnistyksen.

kun 10 kierrosta oli jäljellä, Kyle Busch pyörähti taistellessaan Ryan Blaneyn kanssa paikasta ja liukui sisäseinään.

Rookie Christopher Bell — sijoittui kolmanneksi vaiheessa 1 — osui seinään varhain vaiheessa 2 kierroksella 39. Myös ensimmäisen erikoiskokeen lopussa 10 parhaan joukossa ollut Buescher teki saman kuusi kierrosta myöhemmin. Bellin päivä päättyi aikaisin, kun taas Buescher jäi korjaustöiden kanssa toiseen hylkyyn asti.

STAGE 1

Kurt Busch won Stage 1 in the second NASCAR Cup – sarjan kilpailu Pocono Raceway doubleheader, johtaa kaikki 30 kierrosta avausosuudella.

No. 1 Chip Ganassi Racing Chevroletin kuskin piti laukata kolmannesta lähtöruudusta, mutta starttasi sen sijaan eturivistä. Polesitteri Ryan Preece joutui pudottamaan kentän takaosaan kilpailua edeltäneen moottorinvaihdon takia No. 37 JTG Daugherty Racing Chevroletissaan. Busch nousi näin ollen Austin Dillonin No. 3 Richard Childressin kilpailleen Chevroletin rinnalle.

sunnuntain kokoonpano perustui lauantain kisan viimeistelytuloksiin, joihin sisältyi 20 parhaan viimeistelijän inversio.

liittyvät: vaiheen 1 tulokset

mini In-race-voitto merkitsi Buschille kauden 2020 ensimmäistä etappivoittoa.

Ryan Blaney päätyi ensimmäisellä etapilla toiseksi, Christopher Bell hänen takanaan kolmanneksi. Lauantain ensimmäisen Pocono-kisan voittanut Kevin Harvick oli neljäs ja Brad Keselowski viides. Matt DiBenedetto, Chris Buescher, Martin Truex Jr., Kyle Busch ja rookie Cole Custer ylsivät top 10: een.

oli vain yksi toimintoperusteinen varoitus, ja se tuli kierroksella 15, kun Michael McDowell otti rajusti kontaktia seinään.

salama työnsi vihreää lippua taaksepäin 30 minuuttia, sitten sade veti esiin keltaisen lipun ja lopulta punaisen lipun 50 minuutin ja 50 sekunnin ajaksi. Ajettiin yksitoista kierrosta ennen kuin kisa meni taas vihreäksi.