Homoscoapele lui Krystella

Krystella are multe talente, canalizarea spiritelor, reglarea în oameni vii, citirea cărților de tarot, privirea mingii de cristal și multe altele. În înțelepciunea ei enormă, Krystella a considerat potrivit să împărtășească cunoștințele sale intime despre semnele de 12 stele cu toată lumea de pe PLANETROMEO. În această lună, și-a fixat privirea asupra Săgetătorului. Cataramă în sus și de a lua în jos pe destinul tău.

Element: foc

planeta conducatoare: Jupiter

zona erogena: coapse, solduri

cele mai bune trasaturi: Optimist, distractiv, plin de viață

cele mai grave trăsături: brutal de cinstit, alunecos moral, orientat spre cucerire


dragul meu Romeos,

am avut un adevărat bărbat Săgetător în viața mea pentru o vreme. S-a dovedit mai târziu că era gay, desigur. Toți oamenii mei par a fi un pic dulce în pantaloni, într-un fel sau altul.

Sagetatorul este un spirit nelinistit – nu e de mirare ca ii place sa calatoreasca. Bărbații tipici Săgetători adoră să încerce alimente exotice, să întâlnească oameni exotici și se vor împrieteni cu toată lumea din bar. Își răspândește untul social la fel de ușor ca o curvă bună care își întinde picioarele într-o seară fierbinte de vineri, în cartierul francez. este generos ,excesiv, norocos și își asumă riscuri. Asta înseamnă că va plăti pentru tot în timp ce el are banii pe care a câștigat la cazinou, după ce a pus fapta la casa ta pe masa de pariuri! Cu excepția cazului în care are un Capricorn sau un taur serios în graficul său, nu vă așteptați să se întâmple lucruri practice în jurul lui. Așteptați-vă la comportamentul lui Jack și vrejul de fasole. Acest om crede în viața de viață, nu construirea de securitate sau îngrijorătoare despre zilele ploioase viitoare. E foarte prezent, de aceea prezența lui e atât de atractivă. Poza lui ar putea fi în dicționarul de lângă cuvântul’ Geek ‘ și încă… protectori de buzunar, papioane, și bretele toate aliniate într-un rând și încă îl doriți. Doamne!

născut sub semnul filosofului, omul poate predica și el. Integritatea lui este o problemă. Vezi tu, acești băieți sunt mult prea norocoși și își dau seama cum să alunece prin viață mult prea ușor și mult prea curând. Ei vor întinde adevărul la un iubit despre înșelăciune. „Nu m-am culcat cu chelnerul ăla! Cum ai putut să crezi asta?”(Bine dragă, o mână de lucru în toaleta bărbaților nu este „dormit împreună”, ci doar să fie mai cinstit și spune întregul adevăr.)

Domnul Sag are reputația de a fi „brutal de cinstit.”Da, e genul care să-ți spună:” Uau, spatele tău devine păros, iar privirea aia de Neanderthal nu funcționează.”Fermecător, nu? Și totuși, acest whippersnapper scapă cu asta. De ce? Ei bine, el nu înseamnă nici un rău (cu excepția cazului în care are o mulțime de Scorpion). Nimic nu-l jenează, așa că nu se poate referi la acel sentiment. Puteți efectua propria operație de schimbare de sex în fața lui în timp ce urmăriți reluările Oprah și vă va întreba doar dacă pizza și înghețata sună bine pentru cină. Bine. Spune-i că e nașpa în pat? Nu-i mare lucru. Nimic nu-l înfurie și îi place să râdă de viață. Din moment ce poate râde de el însuși, oamenii râd de obicei cu el, nu de el.

Sex? Mmmm. Dl Sag îmbunătățește cu experiență. Un fel de chili con carne. Ultimul bol are întotdeauna un gust mai bun decât primul, deoarece condimentele și ingredientele s-au reunit pentru a-și face aroma unică. Nu ține scorul și nu sărută și spune, pentru că s-ar putea să se întoarcă la partenerul său. Nu trișează pentru că s-a săturat de fundul tău. El trișează doar pentru experiență. În timp ce el este în această fază de ‘învățare’, el este copt pentru o relație prea. Dar, ia în considerare unul deschis pentru a scuti inima ta torturat unele durere. S-ar putea să nu se simtă niciodată ca și cum ar fi al tău.

vrea cu adevărat să fie un om cinstit, dar nu este. nu poate rezista ispitei (și un fund delicios). Dar va îmbătrâni și va începe să vadă că trebuie să fie cel mai bun care poate fi sau să moară un dildo rupt, gol al unui bărbat. Dacă îl iubești pe Domnul Sag, atunci așteaptă-te să-l vezi luptându-se toată viața cu aceste probleme. Și dacă sunteți amândoi norocoși, este o luptă care merită. Trebuie să descopere și să definească termenii filozofiei sale de viață. Viața lui trebuie să fie un exemplu de ceea ce el crede despre propriul său ‘sine’. Pe drum, desigur, el poate acționa ca cel mai fermecător, durere-in-the-fund și catelus obraznic care le-ați întâlnit vreodată, și lăsați în viața ta.

Move-in Material – Berbec, Leu, Sagetator, Pesti

explozive Prada sablare Chimie – Balanta, Capricorn, Varsator

Feriți – vă de Trainwreck – Rac, Scorpion

cel mai bun Bros pentru totdeauna-Taur, Gemeni, Fecioara

luna viitoare obține slab pe toate lucrurile Capricorn sigur caprine picior.

până atunci,

Sărut Sărut, Bang Bang, cățelele,

Krystella kristella-portret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *