Millennials poate pierde aderenta lor

degetele dure, dar mâinile slabe? Milenialii folosesc tehnologia la locurile lor de muncă mai mult decât omologii lor în 1985. Joy Sharon Yi / NPR ascunde legendă

toggle legendă

Joy Sharon Yi/NPR

degetele dure, dar mâinile slabe? Milenialii folosesc tehnologia la locurile lor de muncă mai mult decât omologii lor în 1985.

Joy Sharon Yi/NPR

Millennials, rasa pură de mesaje text, poate rămâne în urma generațiilor anterioare atunci când vine vorba de puterea mâinii de modă veche.

într-un studiu efectuat pe americani cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, terapeuții ocupaționali au descoperit că bărbații mai tineri de 30 de ani au mânere de mână semnificativ mai slabe decât omologii lor din 1985. Același lucru a fost valabil și pentru femeile cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, potrivit studiului publicat online de Journal of Hand Therapy cu câteva luni în urmă.

constatările sugerează că este timpul să actualizăm ceea ce constituie forța normală a mâinii. Normele sunt utilizate pentru a evalua gravitatea leziunilor și cât de bine se recuperează oamenii.”modelele de lucru s-au schimbat dramatic din 1985, când au fost stabilite primele norme”, spune Elizabeth Fain de la Universitatea de stat Winston-Salem, care a condus studiul cu Cara Weatherford. „Ca societate, nu mai suntem agricultori sau producători… Ceea ce facem mai mult acum este legat de tehnologie, în special pentru Mileniali.”pentru a afla dacă milenialii sunt mai slabi decât americanii mai în vârstă, Fain și Weatherford au colectat date de la 237 de voluntari. După efectuarea unui test pentru a exclude pe oricine cu leziuni preexistente la degetul mare, cercetătorii au făcut ca milenialii să strângă un dinamometru de mână — un dispozitiv asemănător joystick-ului cu un cadran pentru a măsura puterea unei aderențe în kilograme.

o prindere consistentă indică nu numai mușchii robusti ai mâinilor, ci și încheieturile și brațele puternice.

în 1985, bărbații cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani aveau o prindere medie dreptaci de 121 de lire sterline și o prindere stângaci de 105 lire sterline. Astăzi, bărbații de această vârstă aveau mânere de numai 101 și 99 de kilograme, a constatat studiul. Bărbații 25-29 au înregistrat pierderi de 26 și 19 Lire Sterline.

femeile cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani au prezentat pierderi mai mici, dar semnificative în prinderea mâinii drepte. Cu mânere dreptaci astăzi de 60 de lire sterline, le-am pierdut aproximativ 10 de lire sterline de forță. (Cercetătorii au descoperit că puterea a scăzut și la bărbații cu vârste cuprinse între 30 și 34 de ani, dar au existat doar patru participanți la această grupă de vârstă.)

medicii și terapeuții ocupaționali folosesc în mod obișnuit normele de rezistență la aderență pentru a evalua vătămarea, recuperarea și compensarea lucrătorilor. Chirurg Plastic Dr. Scott Hansen, de la Universitatea din California, San Francisco, spune fotografii concluziile sunt importante, deși el ar dori să vadă un studiu de follow-up cu mai mulți participanți.

„dacă avem un pacient care a suferit o leziune legată de muncă și vrem să documentăm modul în care se recuperează, comparăm întotdeauna modul în care se recuperează cu normele”, spune Hansen. „Comparația perfectă ar fi cu mâna lor, dar nu avem date pre-accidentare.”

” cumpăr argumentul lor”, spune terapeutul fizic al Universității din Delaware, Lynn Snyder-Mackler, despre apelul autorilor de a schimba normele de prindere. Acestea fiind spuse, Snyder-Mackler spune că studiul ar trebui extins înainte de a pronunța wimp-urile millennials. Totuși, ea a găsit cazul pentru o repornire puternică: „este cam prostesc să folosești ceva de acum 30 de ani.”

la fel ca tendințele modei, co-autorul Fain spune că normele de asistență medicală ar trebui actualizate aproximativ la fiecare 10 ani. Acest lucru face ca măsurarea mânerului să fie bine întârziată pentru reevaluare.

cu alte cuvinte, normele din 1985 pot aparține unui sertar—înlocuit, dar nu uitat—împreună cu încălzitoare de picioare, specimene și scrunchies.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *