Boy Scouts of America ‘ s Mission, Vision, Aims, and Methods

declarație de misiune

misiunea Boy Scouts of America este de a pregăti tinerii să facă alegeri etice și morale prin insuflarea în ele a valorilor jurământului și Legii cercetașului.

jurământ de Cercetaș

Pe onoarea mea voi face tot posibilul
să-mi fac datoria față de Dumnezeu și țara mea și să mă supun Legii Cercetașilor;
să ajut alți oameni în orice moment;
să mă mențin puternic din punct de vedere fizic, treaz mental și Drept din punct de vedere moral.

Legea Cercetașilor

un cercetaș is:
Trustworthy
Loyal
Helpful
Friendly
Courteous
Kind
Obedient
Cheerful
Thrifty
Brave
Clean
Reverentp cercetașii din America vor pregăti fiecare tânăr eligibil din America pentru a deveni un cetățean și lider responsabil, participant, care este ghidat de jurământul și Legea Cercetașilor.

scopurile și metodele de cercetare

programul de cercetare are obiective specifice, denumite în mod obișnuit „obiectivele cercetării.”Ele sunt dezvoltarea caracterului, dezvoltarea conducerii, formarea cetățeniei și fitness-ul personal. Dezvoltarea leadershipului este, de asemenea, una dintre cele opt metode de cercetare care contribuie atât la caracterul bun, cât și la cetățenia bună.

metodele prin care sunt atinse obiectivele sunt enumerate mai jos în ordine aleatorie pentru a sublinia importanța egală a fiecăruia.

idealuri – idealurile Scouting sunt precizate în jurământul Scout, Legea Scout, motto-ul Scout, și sloganul Scout. Cercetașul se măsoară împotriva acestor idealuri și încearcă continuu să se îmbunătățească. Obiectivele sunt ridicate și, pe măsură ce ajung la ele, au un anumit control asupra a ceea ce și cine devin.

patrule – metoda de patrulare oferă Cercetașilor o experiență în viața de grup și cetățenia participantă. Pune responsabilitatea pe umerii tineri și îi învață pe cercetași cum să o accepte. Metoda de patrulare permite Cercetașilor să interacționeze în grupuri mici, unde se pot relaționa cu ușurință între ei. Aceste grupuri mici determină activitățile trupelor prin reprezentanții lor aleși.

programe în aer liber – Scouting este conceput pentru a avea loc în aer liber. În cadrul în aer liber, Cercetașii împărtășesc responsabilități și învață să trăiască unul cu celălalt. Aici abilitățile și activitățile practicate la întâlnirile trupelor prind viață cu scop. A fi aproape de natură îi ajută pe cercetași să câștige o apreciere pentru lucrarea mâinilor lui Dumnezeu și locul omenirii în ea. În aer liber este laboratorul pentru cercetași pentru a învăța ecologia și a practica conservarea resurselor naturii.

Advancement – Scouting oferă o serie de obstacole surmontabile și pași în depășirea lor prin metoda de avansare. Cercetașul își planifică avansarea și progresează în ritmul propriu pe măsură ce îndeplinesc fiecare provocare. Cercetașul este recompensat pentru fiecare realizare, ceea ce îi ajută să câștige încredere în sine. Pașii din sistemul de avansare ajută un cercetaș să crească în încrederea în sine și în capacitatea de a-i ajuta pe ceilalți.

asocierea cu adulții – Cercetașii învață foarte mult urmărind cum se comportă adulții. Liderii Scout pot fi modele pozitive pentru membrii trupelor lor. În multe cazuri, un cercetaș care este dispus să-i asculte pe cercetași, să-i încurajeze și să se intereseze sincer de ei poate face o diferență profundă în viața lor.

creșterea personală – pe măsură ce Cercetașii își planifică activitățile și progresează spre obiectivele lor, ei experimentează creșterea personală. Conceptul de viraj bun este o parte importantă a metodei de creștere personală a cercetării. Tinerii cresc pe măsură ce participă la proiecte de servicii comunitare și fac viraje bune pentru alții. Probabil că niciun dispozitiv nu are atât de mult succes în dezvoltarea unei baze pentru creșterea personală ca rândul bun zilnic. Programul Embleme religioase este, de asemenea, o mare parte a metodei de creștere personală. Conferințele personale frecvente cu Scoutmaster-ul lor ajută fiecare cercetaș să-și determine creșterea către obiectivele Cercetașilor.

Leadership Development – programul de cercetare încurajează Cercetașii să învețe și să practice abilitățile de conducere. Fiecare cercetaș are posibilitatea de a participa atât la situații de conducere comune, cât și la cele totale. Înțelegerea conceptelor de conducere și de a deveni un lider servitor ajută un cercetaș să accepte rolul de lider al altora și îi ghidează spre cetățenia participantă și dezvoltarea caracterului.

Uniform – uniforma face ca trupa de cercetași să fie vizibilă ca o forță a binelui și creează o imagine pozitivă a tinerilor în comunitate. Cercetarea este un program de acțiune, iar purtarea uniformei este o acțiune care arată angajamentul fiecărui cercetaș față de scopurile și scopurile cercetării. Uniforma dă identitatea cercetașului într-o frăție Mondială a tinerilor care cred în aceleași idealuri. Uniforma este ținută practică pentru activitățile Cercetașilor și oferă o modalitate Cercetașilor de a purta insignele care arată ceea ce au realizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *