Texas A & M vs. North Carolina score, Orange Bowl: Aggies outlast Tar Heels to complete strong season

No. 5 Texas A&m sloot zijn beste seizoen van het Jimbo Fisher tijdperk af met een 41-27 overwinning tegen No.13 North Carolina in de Orange Bowl op zaterdagavond. Het was de eerste New Year ‘ s Six bowl verschijning voor de Aggies en hun grootste bowl spel sinds het seizoen 1998, dus om te eindigen op de winnende kant zet een uitroepteken op hun argument als een van de beste teams in het land in 2020.

Texas A& M stond open in het vierde kwartaal, en stormde terug van een 27-20 achterstand met drie snelle touchdowns om het duel af te sluiten, de laatste twee kwamen van Devon Achane. Isaiah Spiller, die had 50 yards en twee touchdowns van zijn eigen in de overwinning, was uit het spel en dat opende de deur voor Achane, die brak het spel open met zijn 76-yard, go-ahead score.

Achane eindigde het spel met 140 rushing yards en twee touchdowns op 12 pogingen, met nog eens 24 yards op twee vangsten door het Pass-spel.

Texas A &M ‘ s verdediging verdient ook veel lof voor de manier waarop de Aggies het spel sloten, waardoor een heen-en-weer affaire werd omgezet in een dubbelcijferige overwinning. Buddy Johnson, DeMarvin Leal en de rest van het defensieve front waren meedogenloos in het uitoefenen van druk op Sam Howell en het stoppen van de rushing aanval die ontbrak twee 1000-yard rushers in Javonte Williams en Michael Carter. Texas A&M eindigde het duel met vier sacks en negen tackles voor verlies, waardoor de stops die nodig waren om de overwinning te bezegelen tegen een Tar Heels aanval die, terwijl uitgeput, de bal effectief door de eerste twee en een half kwart van het duel bewoog. North Carolina ‘ s succes vroeg was het meest opvallende hoogtepunt uit de eerste helft, onderbroken door een absurde worp en catch van Howell naar Dazz Newsome om de Tar Heels een 13-10 voorsprong te geven laat in het tweede kwart.

maar Kellen Mond, die Johnny Manziel ‘ s schoolrecord van 93 touchdowns met een rushing score in het vierde kwartaal Bond, leidde de aanvallers recht naar beneden voor een fantastisch antwoord op die score om een 17-13 voorsprong te nemen in de rust. North Carolina scoorde de enige touchdown van het derde kwartaal om de leiding te heroveren, dwong een field goal poging vroeg in het vierde kwartaal en vervolgens scoorde een go-ahead touchdown op een 75-yard bomb van Howell naar Josh Downs.

Texas A&M wijst er nu op dat het niet alleen het jaar eindigde met slechts één verlies, maar ook North Carolina versloeg met dezelfde marge als Notre Dame, het team dat een plek voor het team eindigde in de College Football Playoff. Dit kan een Aggies team dat voelde afgewezen op Selectie dag, maar het is opgezet voor een top-vier ranking int hij Laatste polls dankzij deze prestaties tegen een onderhoudende Tar Heels team op de stijging van de ACC.

CBS Sports was de hele weg bij het updaten van dit verhaal met de laatste uit de 2021 Orange Bowl met live uitslagen, analyse en hoogtepunten voor Texas A&m Vs.North Carolina.