Supercross: Resultater og poeng plasseringer etter Runde 17 På Salt Lake

Eli Tomac ble den eldste rytteren I Supercross historie å vinne sitt første mesterskap i premier 450 divisjon som Zach Osborne vant 2020 sesongen finale søndag.

Tomac, 27, sikret tittelen med en femteplass som knuste en rekke syv påfølgende pallplasser i Monster Energy AMA Supercross. Cooper Webb, den eneste andre kvalifiserte mesterskapskandidat, falt i en første sving pileup og ferdig åttende, avslutter en rekke åtte påfølgende podier.Med sin første 450 seier i karrieren ble Osborne den første rytteren utenom Tomac, Webb og Ken Roczen som vant i de siste syv rundene.alle hendelsene ble bestridt på Rice-Eccles Stadium i Salt Lake City, Utah, etter at serien ble satt på pause for en 85-dagers permittering på grunn av DEN nye KORONAVIRUSPANDEMIEN (COVID-19).Jason Anderson, som ledet 15 runder før han mistet setet med noen få minutter igjen, kom på andreplass, etterfulgt Av Dean Wilson (som ledet seks runder) og Malcolm Stewart.Webb kom på andreplass i sesongen, fem poeng foran Roczen, som var sjuende i finalen.

I det som kunne være den siste 450-hendelsen i sin store karriere, tok to-time-mester Chad Reed 10. plass.

Klikk her For Runde 17 450 hovedresultater / Endelige 450 poeng plasseringer

250 East/West Showdown finalen leverte noen interessante vendinger når et rødt flagg På Runde 2 nødvendiggjorde en full omstart av main event.I 250 West-klassen forsvarte Dylan Ferrandis sitt mesterskap etter å ha måttet avansere gjennom Den Siste Sjansekvalifiseringen. Ferrandis krasjet hardt i heat race, men reiste seg ved å vinne LCQ.I Showdownen fikk Ferrandis en tøff start og kjørte syvende da Austin Forkner, Den andre tittelkandidaten, krasjet hardt på andre runde mens han kjørte andre. En skadet Forkner var ikke til stede for rittets full omstart, og overlot mesterskapet Til Ferrandis (som endte fjerde i main event til tross for et annet fall) for andre år på rad.I 250 East-klassen fikk Shane McElrath en tøff pause da løpet ble startet på nytt, og slettet en stor ledelse han hadde på championship rival Chase Sexton. Etter omstarten fikk Sexton en bedre start og jobbet med lagkamerat Jett Lawrence for å komme forbi McElrath og inn i ledelsen.Sexton vant main event (sin femte sesong) og sitt andre 250-mesterskap på rad, Mens McElrath kom på andreplass.

Klikk her For Runde 17 250 hovedresultater | Finale 250 Øst poengposisjoner/Finale 250 Vest poengposisjoner