Hvor Mange Kilometer Er Tour De France?

Selv de mest uformelle sportsfaner vet Om Tour De France. Den historiske sykkelritt som krysser den franske landsbygda er uten tvil den mest berømte sykkelritt i verden. Hvert år trekker det global oppmerksomhet for å være en helt grusom begivenhet.

har du noen gang tenkt på hvor lenge løpet er? For å virkelig sette pris på oppnåelsen av å fullføre løpet, hjelper det å se på løpets historie, selve ruten og lengden.

Tour De France historie

Syklister konkurrerer i Tour De France 2019
Syklister konkurrerer i Tour De France 2019 | Chris Graythen/Getty Images

Relatert: Lance armstrong Møtte en gang en $100 millioner søksmål fra den amerikanske regjeringen

History.com tour De France ble første gang arrangert i 1903. Grunnleggeren av løpet var journalisten Geo Lefevre, som forsøkte å forbedre ytelsen til sportsavisen L ‘ Auto. Sammen med avisredaktør Henri Desgrange designet De et 1500 mils kurs rundt om i landet.Annet enn løpet som ble holdt I Frankrike, lignet det ikke engang eksternt det løpet vi alle kjenner i dag. Noen interessante trivia fra det første løp inkluderte:

• De Fleste deltakerne var franske med noen Fra Andre Europeiske land blandet inn. I dag konkurrerer ryttere fra hele verden.
  • Det var bare seks etapper i det første løpet i motsetning til 21 i dag.
  • hvert trinn dekket 250 miles-ingen av stadiene i dagens versjon er lengre enn 150.
  • i det første løpet ble det satt opp 1-3 hviledager mellom etappene for å bli frisk.
  • løpet var mye farligere enn den nåværende versjonen. Veiene var asfaltert og ingen av rytterne hadde på seg beskyttende hjelmer som er vanlig i dag.
  • En stor del av det første løpet ble kjørt over natten. Ryttere ble igjen med bare måneskinn for å veilede dem.

den nåværende versjonen av løpet er kun for inviterte. Bare de 18 beste pro sykkellagene i verden er invitert til å delta. De fleste av vinnerne er ikke akkurat husstandsnavn – med mindre du teller disgraced, syv ganger tidligere mester Lance Armstrong.

Tour De France 2019 ruten

Ifølge Den BRITISKE Telegrafen begynte Tour De France 2019 I Brussel før Han dro Til Frankrike — De tre første stadier oppstår i belgia. Kurset flyttet deretter mot klokken gjennom Pyreneene, sørover mot Alpene. Fem av etappene kulminerte på en fjelltopp med 30 stigninger inkludert. Løpet endte i Paris, som det alltid gjør. Så hvordan er det sammenlignet med årets løp,og hvor lenge er det akkurat?

Hvor mange miles Er Tour De France?

Relatert: Lance Armstrong ‘Reddet’ Sin Familie Med Et Geni $100.000 Investering

Cycling Weekly rapporterte at på grunn av den pågående COVID-19 pandemic respons, tour tjenestemenn har utsatt 2020 tour de france til august. Turen går fra Nice Til Paris. Kurset er 2,162 miles lang. Løpet går fra 29. August til 20. September. Det tar vanligvis omtrent tre uker å fullføre. Det er en av de mest grusomme atletiske testene i sport.

Denne iterasjonen Av Tour De France kommer med sin rettferdige andel av utfordringer. Det inkluderer åtte fjelletapper (fire av dem har toppmøte), tre kuperte stadier og en tempoprøve på den neste til siste dagen av arrangementet. Det vil reise gjennom følgende fjellkjeder:

• Alpene
  • Pyreneene
  • Massif Central
  • Vosges
  • Jura

kurset går nordover fra Nice til toppen Av Orcieres-Merlette I Haute-Alpene i trinn fire. Derfra går rytterne gjennom Midten Av Frankrike mot Pyreneene og to utfordrende stadier med fjell. Rytterne deretter nordover igjen Til Le Charente Maritime hvor de vil motta en sårt tiltrengt hviledag.

Etterpå vil de plukke opp Igjen På Frankrikes vestkyst. Massif Central vil bli det neste store toppmøtet før et annet toppmøte avsluttes gjennom Jurafjellene. Det vil føre Til Alpene for to finish i Både Meribel og La Roche-sur-foron. Tour De France kan bli forsinket i år, men fra Nå av skjer Det. Løpet har sikkert kommet langt i sin 107 års eksistens, og årets utgave kan være den mest utfordrende ennå.