Bare en etterbehandler på årets Barkley Marathons ultra event

den primære skurken er kurset På Barkley Marathons hvor det bare var en offisiell etterbehandler i år!denne ultra marathon-hendelsen I Tennessee, USA, har en avskåret tid på 60 timer, og i forrige uke klarte bare en løper dette. Å si at kurset er brutalt ville være en underdrivelse.* En annen etterbehandler fullførte kurset på 60 timer og bare 6 sekunder, men ble ikke ansett som en offisiell etterbehandler til tross for at alle sjekkpunktpapirene (sider fra en roman). Barkley Marathon Er en fem runde kurs som totalt 100 miles, men de fleste løpere klarer ikke å nå målstreken, med bare 15 etterbehandlere siden den første hendelsen i 1986.dette legendariske løpet som går gjennom den overgrodde skogen Og skogen I Frozen Head State Park, regnes som et av de mest utfordrende løypene i verden. Med et maksimalt felt på bare 40 løpere Har Barkley ultra en rekke særegenheter, inkludert $ 1.60 (rundt £1.25) inngangsavgift og en hemmelig registreringsprosess. Løpere er pålagt å samle sider av en roman på banen for å bevise at de kjørte riktig rase rute til mål.2017-vinneren Var John Kelly (Fra Washington DC) som løp 59:30:53. Uoffisielt 2. plass ble fullført på 60 timer og 6 sekunder, men forblir uratifisert, da avskjæringstiden er 60 timer.