20 Største Utblåsninger I Idrettshistorie

Sportsfans elsker neglebitende, ned til trådspillene. To jevnt matchet lagene går head to head kan være må-se spill som slår inn all-time klassikere. Dueller som 2016 World Series mellom Cleveland Indians Og Chicago Cubs eller Miracle on Ice i Ol I 1980 er spennende. De holder sportsfans limt til sine seter og SINE TV-skjermer sesong etter sesong. Dessverre kan ikke alle spill være så spennende.

i mange tilfeller, college og profesjonelle team er håpløst utspilt, outcoached, og utarbeidet.

Uansett hvordan det tapende laget spilte, fortjente seierherrene sin seier. Eksepsjonelt talent, god strategi og teamarbeid bidro til disse fremragende gevinster. Tenk På Andy Coles fem mål i Manchester United-kampen mot Ipswich Town i 1995. Med en 9-0 sluttresultat, satte den måldifferansen Premier League Soccer-rekorden, som fortsatt står. Deretter er det tennis pro Steffi Graf som, i en alder av 18, beseiret sin motstander, Natasha Zvereva, 6-0, 6-0 på 1988 French Open. Og på 32 minutter ikke mindre.

i sport, som i livet, dyktighet, flaks, timing, og kanskje til og med litt skjebne spille en rolle. 24/7 Wall St. gjennomgikk historiske sportsrekorder for å identifisere de 20 største utblåsningene i sport – akkurat som disse seirene er fantastiske,så er tapene. Det skal bemerkes at disse ikke nødvendigvis representerer de største seiersmarginene i hver sport, og spill ble plukket for å favorisere nyere spill og gjenkjennelige lag.24/7 Wall St. gjennomgikk tidligere spill av profesjonell, høyskole og internasjonal sport for å finne noen av de største seiersmarginene i idrettshistorien. Mye av dataene kommer fra Sportsreferansefamilien av nettsteder.

Klikk her for å se de 20 største utblåsningene i idrettshistorien.

Kilde: Mike Powell / Allsport/Getty Images

20. Golden State Warriors vs Sacramento Kings
> Resultat: 153-91
>Sport: NBA
> Dato: November. 2, 1991

Ved halvtid gjorde Golden State Warriors det klart at De tok hjem en stor seier i kampen mot Sacramento Kings. Resultatet ble 88-41. Til slutt var seiersmarginen enda større: 153-91. Fire Krigere scoret minst 20 poeng.

Kilde: Høflighet Av Syracuse Nationals

19. Syracuse Nationals vs. New York Knicks
> Resultat: 162-100
>Dato: Desember. 25, 1960

På Julaften I 1960 slo verten Syracuse Nationals New York Knicks 162-100. Denne 62 poeng seieren satte rekorden for største utblåsning I NBA historie — en som varte i 12 år. I DAG er rekorden bundet til fjerde største I NBA-historien. Nationals spillere hal Greer Og Dave Gambee hver scoret 24 poeng, og syv Andre Nationals spillere scoret i to sifre. Dette er fortsatt Den mest skjev nederlag I Knicks franchise historie.

Kilde: Jamie McDonald/Getty Images

18. Tyskland vs. Brasil
> Resultat: 7-1
> Sport: Vm Fotball
> Dato: 8.juli 2014

Vertslandet Brasil ble usentimentalt kastet av Tyskland under VM I FOTBALL 2014 i semifinalen. Tyskland tok en massiv ledelse i første omgang, scoring fem mål innen 6 minutter av det 29. minutt. Brasil har ikke tapt en kamp på hjemmebane siden 1975.

Kilde: Rick Stewart/Getty Images

17. Minnesota North Stars vs. Winnipeg Jets
> Resultat: 15-2
>Dato: November. 11, 1981

I 1981, Minnesota North Stars rutet Winnipeg Jets i 15-2, kommer innenfor ett mål AV NHL enkeltkamp scoring rekord. Bobby Smith scoret fire mål med tre assists. North Stars hadde totalt 51 skudd, sammenlignet Med Jets’ 42. Jets-spillere tok skylden kollektivt, i stedet for å pile alt på keeper Doug Soetaert.

Kilde: Gjengitt Med tillatelse Fra Baseball Digest/Wikimedia Commons

16. Boston Red Sox vs. St. Louis Browns
> Resultat: 29-4
> Dato: 8.juni 1950

Boston Red Sox 29-4 beatdown av st. louis Browns 8. Juni 1950 er fortsatt en av de mest skjeve spillene i major league baseball historie. Red Sox Hall Of Famer Bobby Doerr slo tre hjemme løp og Ted Williams og Walt Dropo slo hvert et par lange baller. Syv Boston batters hadde flere RBIs. Dette skjedde bare en dag Etter At Red Sox slo Browns 20-4.

Kilde: Sportsnyhetsarkivet / Malcolm W. Emmons/Wikimedia Commons

15. Los Angeles Lakers vs. Golden State Warriors
> Resultat: 162-99
> Dato: 19.Mars 1972

På vei til 1972 NBA championship, Los angeles lakers Levert en av de verste pummelings i amerikansk idrett historie til golden state warriors. Hall Of Famers Wilt Chamberlain og Jerry West ble holdt relativt i sjakk av Warriors. Gail Goodrich scoret 30, en av åtte Los Angeles spillere i tosifret. Warriors var faktisk et AV DE beste lagene i NBA den sesongen, noe som gjorde 63-poengets seier enda mer imponerende.

Kilde: Tim De Frisco / Allsport/Wikimedia Commons

14. Cleveland Cavaliers vs. Miami Heat
> Resultat: 148-80
> Dato: Des. 17, 1991

Cleveland Cavaliers vinne Mot Miami Heat På Desember. 17, 1991, er fortsatt DEN mest skrå seier I NBA historie. Cavaliers pummeled Varmen 148-80. Ingen Enkelt Cavalier scoret 20 poeng, men åtte av dem registrerte tosifrede poengtall. Selv om dette spillet var mer enn 25 år siden, HAR INGEN NBA matchup noen gang overgått sin 68-punkts differensial.

Kilde: Ronald Martinez/Getty Images

13. Texas Rangers Mot Baltimore Orioles
> Resultat: 30-3
> Sport: MLB
> Dato: Aug. 22, 2007

På August. 22, 2007, Texas Rangers scoret 30 løp, det eneste laget i moderne baseballhistorie for å gjøre det. Rangers faktisk slepte 3-0 går inn i fjerde inning før deres flaggermus fikk gå. Etter den tid spillet endte, laget klubb seks home runs og Hver Rangers starter hadde minst to treff. Jarrod Saltalamakchia og Ramon Vazquez hadde syv Stykker hver. Selv Om Rangers var sannsynligvis sliten av å avrunde basene hele dagen, måtte de faktisk spille et annet spill den dagen, da 30-3-bølgen var det første spillet i en doubleheader. Rangers slo Orioles igjen 9-7 i en kamp som startet omtrent en halv time etter at den første kampen endte.

Kilde: Mike Hewitt / Allsport/Getty Images

12. Manchester United vs. Ipswich Town
> Resultat: 9-0
> Sport: Premier League Soccer
> Dato: 4.Mars 1995

Fotballkamper er ikke alltid høy score saker, Men Manchester United bare ville ikke stoppe scoring i En 1995 kamp mot ipswich town. The Red Devils scoret ni mål, fem av dem kom Fra Andy Cole, sette Premier League rekord for mål scoret av en spiller i en enkelt kamp. Rekorden har siden blitt matchet, men ikke bested.

Kilde: Høflighet Av Detroit Red Wings/Wikimedia Commons

11. Detroit Red Wings vs. New York Rangers
> Resultat: 15-0
>Dato: Jan. 23, 1944

Fortsatt ansett i DAG som DEN mest skjeve kampen I NHL historie, Detroit Red Wings beseiret New York Rangers 15-0 På Jan. 23, 1944. Ti Red Wings scoret som den siste plassen Rangers var håpløst outmatched, bare mønstring ni skudd på mål. Selv da spillet kom ut av hånden, la De Røde Vingene ikke opp. Syd Howe netted et hat trick i de siste åtte minuttene av spillet. ESPN rapporterte At Red Wings slo et annet skudd forbi new Yorks keeper like etter at summen hørtes, noe som ville vært det 16.målet.

Kilde: Getty Images

10. Indiana Pacers vs. Portland Trail Blazers
> Resultat: 124-59
>Sport: NBA
> Dato: Februar. 27, 1998

Februar. 27, 1998 var en dag å glemme For Portland Trail Blazers. Deres matchup mot Indiana Pacers gjorde NBA historie: dette var første gang i ligaens historie at et lag scoret dobbelt så mye som motstanderen. Den endelige opptellingen kom til 124-59. Mark Jackson scoret et spill-høy 18 poeng og syv Andre Pacers også scoret minst 10. DETTE er DEN nest største seiersmarginen I NBAS historie.

Kilde: Simon Bruty/Getty Images

9. Steffi Graf Vs. Natalia Zvereva
> Resultat: 6-0, 6-0
> Dato: 4.juni 1988

Finalen For Kvinner I 1988 av french Open Virket som det ville Være En Spennende Matchup mellom to opp og kommende stjerner av sporten. Steffi Graf, da bare 18 år gammel, tok På 17 år Gamle Natalia Zvereva Fra Russland. Selv om Begge var tenåringer, Spilte Graf som en erfaren proff, knusende Zvereva 6-0, 6-0 på bare 32 minutter. Det var bare den andre noensinne shutout i En Grand Slam-finale og første gang siden 1911. Finalen var så ensidig, Graf beklaget til tilskuerne etter kampen for å vinne så fort.

Kilde: Thundrplaya/Wikimedia Commons

8. Nebraska vs. Chicago state
> Resultat: 50-3
> Sport: College Baseball
> Dato: 16. mars 1999

Den 16. Mars 1999 gjorde Georgia Tech NCAA historie da Det hevdet en 50-3 seier over Chicago State. Dette var den største seiersmarginen i et enkelt spill, så vel som de fleste runs noensinne scoret av ett lag i ET NCAA baseballspill. Nederlaget kunne faktisk ha vært mye verre, men kampen ble avsluttet på mercy-regelen etter 6 ½ innings.

Kilde: BravissimoS/iStock

7. Australia vs. New Zealand
> Resultat: 58-0
> Sport: World Championship Hockey
> Dato: 14 Mars 1987

New Zealands nasjonale ishockeylag ble opprettet mindre enn et år før vm i 1987. Laget ble helt knust Av Sør-Korea 35-2 i åpningskampen, men ting ble mye verre da de spilte rival Australia. Det Viser Seg At Det Australske laget bestod av mange Kanadiere og Europeere som var mye mer kjent med sporten enn mange i de varmere klimaene I Australia. Etter Den Australske laget plaget opp flere tidlige mål, new Zealand keeper trakk seg fra spillet, forlater backup for å få scoret på dusinvis flere ganger. Ved slutten Av spillet, Australia plaget opp 58 mål og overga ingen, lett å bryte den forrige verdensrekorden.

Kilde: Kevin Casey/Getty Images

6. Seattle Seahawks vs. Arizona Cardinals
> Dato: Desember. 9, 2012

Arizona Cardinals led et knusende slag da Seattle Seahawks clobbered dem 58-0 På Desember. 9, 2012. Kjører Tilbake Marshawn Lynch løp for 128 yards på 11 bærer og scoret tre touchdowns. Quarterback Russell Wilson spilte knapt i andre omgang fordi Seattle var så langt foran. Seattle Seahawks satt en franchise rekord for poeng og Cardinals slått ballen over en heidundrende åtte ganger.

Kilde: Elsa/Getty Images

5. New England Patriots vs Tennessee Titans
> Resultat: 59-0
> Sport: NFL
> Dato: Okt. 18, 2009

Kald, snø, og spille på vått underlag, Den Okt. 18, 2009 spillet Mellom New England Patriots og Tennessee Titans er absolutt minneverdig. Patriots slo Titans 59-0. Tom Brady gikk ned i historien i løpet av dette spillet for å kaste flest touchdown passerer i kvart, med fem. Titans, i mellomtiden, ferdig med negative passerer yards. Stillingen kunne ha blitt enda styggere, Men Brady ble trukket tidlig i andre omgang.

Kilde: 4.i dag er det mulig å få et nytt bilde. Oklahoma vs. Texas a&M
> Resultat: 77-0
> Dato: November. 8, 2003

November. 8, 2003 spill mellom Oklahoma og Texas a& M var en komplett utblåsning. Dette var en slags payback Som Texas a & m hindret Oklahomas sjanse til en nasjonal tittel i forrige sesong. Oklahoma seiret 77-0 Over Texas a &M. Jason White bundet skolens rekord med fem touchdown passerer-alt i første omgang. Ti Av Oklahomas første 11 offensive eiendeler var touchdowns. Texas a&M hadde ingen suksess offensivt. I tillegg til å bli stengt ute, Aggies hadde flere straff yards, med 63, enn offensive yards på 54.

Kilde: Wikimedia Commons

3. Chicago Bears vs. Washington Redskins
> Resultat: 73-0
>Dato: Desember. 8, 1940

Chicago Bears triumferte over Washington Redskins, 73-0, På Desember. 8, 1940 I NFL Championship Spillet. Sluttresultatet var en fullstendig overraskelse Da Bears faktisk mistet Redskins tre uker før, 7-3. Chicago scoret i første minutt og stoppet ikke før den endelige pistolen. Fun fact: praksis baller ble brukt til å fullføre spillet fordi Bears sparket hver kamp ball de hadde på tribunen på ekstra poeng.

Kilde: Michael Reaves/Getty Images

2. Michigan vs. Rutgers
> Resultat: 78-0
> Sport: College Fotball
> Dato: Okt. 8, 2016

Michigans 78-0 blowout over Rutgers i 2016 er den største blowout som ET FBS-lag noensinne har mottatt. Wolverines rushed for 486 meter og ni touchdowns, mens Scarlet Knights hadde bare 39 meter totalt. Rutgers kunne ikke engang klare å få en første ned til fjerde kvartal og punted 16 ganger da spillet var over.

1. Georgia Tech vs. Cumberland
> Resultat: 222-0
> Dato: Okt. 7, 1916

I 1916, Georgia Tech revet Cumberland College, 222-0. Cumberland avsluttet sitt fotballag før kampen ble spilt, Men Georgia Tech-angivelig opprørt Over At Cumberland slo sitt baseballlag 22-0-krevde Cumberland ære sitt tidligere planlagte spill, Så Cumberland sendte et raskt samlet mannskap og det viste. Georgia Tech scoret 32 touchdowns totalt. Cumberland, på den andre siden, hadde 15 turnovers-ni fumbles og seks interceptions. Hovedtrener for Georgia Tech var John Heisman. Hvis det navnet høres kjent ut, er det fordi prisen for den beste høyskolefotballspilleren i landet er oppkalt til hans ære.