zece Fun Facts About Goat Kids

cât de mult știi despre copii de capră?

la Redwood Hill Farm am crescut copii de capră de lapte de la mijlocul anilor 1960 și, de-a lungul anilor, am învățat multe despre aceste animale tinere inteligente, drăguțe și drăgălașe. Iată lista noastră de top zece fapte amuzante despre copiii de capră.

oamenii și caprele se bucură de o relație strânsă de mii de ani. Nicole Bice și fratele ei Colton, ilustrat mai jos, sunt următoarea generație de copii umani care cresc cu copii de capră în ferma noastră certificată Humane—copii care se joacă cu copiii, trăiesc și învață împreună la fermă.

1. Timp de secole, tinerii unei capre au fost numiți copii. Abia în anii 1800 cuvântul copil a fost extins la copii.

2. Copiii ajung cel mai frecvent ca gemeni. Uneori se nasc doar un singur, dar adesea tripleți. Quadruplets, cum ar fi cele patru cuties Alpine de mai sus, apar ocazional, și de câteva ori am avut quintuplets!

3. Copiii de capră învață să stea în câteva minute de la naștere.

4. Copiii încep să urce și să sară de pe buturugi și baloți de fân când au doar o săptămână. La vârsta de două săptămâni, copiii sunt agili fără teamă, alergând și sărind pentru distracție.

5. Ca și copiii umani, copiilor de capră le place să se ghemuiască. „Grămada de copii” este o priveliște obișnuită în pepiniera hambarului, pe măsură ce se încurcă unul cu celălalt pentru companie și căldură.

6. Când sunt crescuți în sticle, copiii se vor lega de îngrijitorii lor. Angajații noștri de la Redwood Hill Farm, la fel ca Mike de mai sus, prețuiesc acel timp de legătură.

7. Sunetul vocal pe care îl face o capră se numește behăit. Caprele mamă și copil își recunosc reciproc apelurile la scurt timp după ce mamele nasc. Copiii de capră, de asemenea, behăie atunci când sunt încântați să-și vadă îngrijitorii în timpul hrănirii.

8. Unii copii de capră se nasc cu „wattles”, cărnoase, dangly lucrurile pe gât lor. Wattles sunt uneori numite „clopote”sau” etichete de piele”. Ele nu servesc nici unui scop și se crede că sunt o trăsătură genetică rămasă din evoluție.

9. Copiii își folosesc buzele pentru a învăța despre lumea din jurul lor. Inteligente și curioase, le place să ciugulească (nu mănâncă!) aproape orice în jurul lor.

10. Frații se cunosc. La Redwood Hill Farm, un geamăn care s—a întors la fermă după ce a plecat aproape doi ani, și-a găsit rapid sora geamănă, iar cei doi sunt cei mai buni prieteni în hambar-răsfoind și odihnindu-se împreună în fiecare zi. În imagine sunt copiii tripleți LaMancha-care au în mod natural urechi distincte și foarte scurte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *