www.babygaga.com

Acest articol a fost publicat inițial pe 8 aprilie 2016. A fost actualizat pe 12 octombrie 2020 de Kirstie Landry.

ultimele săptămâni de sarcină pot fi dificile. Majoritatea mamelor au sentimente de epuizare, emoție și frică. Femeile se simt epuizate din cauza lipsei de somn. Ei simt emoție pentru că ajung să-și întâlnească bebelușii și se tem pentru că munca este atât de imprevizibilă.

sfârșitul sarcinii este deosebit de nervos, deoarece este greu de spus când va începe travaliul. Aceste sentimente îi determină adesea pe mame să caute orice semne ale durerii iminente. Pe lângă semnele obișnuite, cum ar fi ruperea apei sau contracțiile, majoritatea femeilor nu au nicio idee despre ce semne indică începutul travaliului. Fiecare femeie va experimenta diferit simptomele travaliului. Cu toate acestea, este încă important să recunoașteți semnele neobișnuite de muncă, astfel încât să vă ajute să vă pregătiți mai bine pentru muncă și livrare.

munca este împărțită în trei etape, în funcție de whattoexpect.com. prima etapă este munca timpurie. Acesta este momentul în care colul uterin se subțiază și se dilată. Aceasta este în mod normal cea mai lungă etapă a travaliului, dar este și cea mai puțin intensă. A doua etapă este munca activă. În această etapă a travaliului, colul uterin începe să se dilate mai rapid, iar contracțiile sunt mai puternice și mai consistente. Ultima etapă a travaliului este livrarea placentei. Este bine să cunoașteți etapele travaliului pentru a ajuta mamele să știe la ce să se aștepte. Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă ar exista alte semne neobișnuite pe care corpul le dă pentru a lăsa femeile să știe că munca este iminentă? Iată o listă cu cele mai neobișnuite semne de muncă la care se poate aștepta atunci când urmează să nască.

15 diaree

femeie care ar putea avea diaree. care este un semn netradițional al muncii.
via , Silviarita

diareea este un lucru foarte neplăcut de experimentat. În timpul sarcinii, poate fi și mai neplăcut din cauza tuturor celorlalte simptome neplăcute pe care le experimentează mamele. Cu toate acestea, există un motiv bun pentru care majoritatea femeilor suferă de diaree înainte de a intra în travaliu.

înainte de travaliu, corpul intră într-o stare de relaxare pentru a găzdui copilul care trece prin canalul de naștere. Nu numai că relaxează articulațiile, ci și mușchii care controlează mișcările intestinului. Unii medici cred că golirea intestinelor este modul corpului de a face loc copilului. Acest lucru nu este de obicei distractiv și este unul dintre semnele netradiționale ale muncii, potrivit babymed.com.

14 cuiburi

cuiburi de femei, care este unul dintre semnele ciudate ale travaliului.
via Pxfuel

cuibăritul este modul Mamei Natură de a ajuta mamele să se pregătească pentru sosirea copiilor lor. Unele femei experimentează cuiburi cu câteva săptămâni înainte de muncă, iar altele o experimentează cu câteva zile înainte de muncă.

conform mayoclinic.org, acesta este unul dintre cele mai ciudate semne de muncă. Este logic că cineva ar trece prin multe schimbări fizice în acest timp, dar cuibărirea este o schimbare mentală. Nu este, de obicei, ceva ce o persoană ar putea recunoaște ca un semn de muncă, cu excepția cazului în care au trecut prin acest întreg proces înainte.

în acest timp, femeile doresc de obicei să facă multe lucruri. Cu toate acestea, este mai bine pentru ei să se relaxeze și să se relaxeze, deoarece vor avea nevoie de toată acea energie și apoi de unii când sosesc bebelușii lor.

13 insomnie

femeie care ar putea avea insomnie, care este unul dintre semnele netradiționale ale travaliului.
via Pxfuel

femeile care se apropie de ultimele săptămâni înainte de a da naștere copiilor lor trebuie să se odihnească cât mai mult posibil. Pe de altă parte, acest lucru nu este întotdeauna posibil.

există o mulțime de motive pentru care femeile s-ar putea arunca și transforma noaptea în acel moment al sarcinilor lor, iar unul dintre ele este că travaliul ar putea să nu fie departe. Insomnia ar putea însemna că bebelușul este gata să-și facă apariția în orice zi, potrivit wehavekids.com.

cel mai bun mod de a combate insomnia pe care o puteți experimenta chiar înainte de travaliu este să încercați să vă relaxați cât mai mult posibil. Bea o ceașcă fierbinte de ceai și culcat va ajuta femeile să se odihnească înainte de a intra în travaliu.

de asemenea, lăsarea dispozitivelor electronice singure pentru o vreme înainte de culcare poate ajuta, de asemenea, la pregătirea corpului pentru o odihnă bună. Acesta ar putea fi modul Mamei Natură de a pregăti femeile pentru nopțile nedormite pe care le vor avea odată ce copiii lor au sosit.

12 Mucus Plug

persoana cu mucus care ar putea fi de la un dop de mucus pierdut, care este unul dintre semnele ciudate ale travaliului.
via Wikimedia Commons, Almondineverything

pierderea dopului de mucus este denumită și „spectacol sângeros” conform whattoexpect.com. un dop de mucus este adesea o consistență mucoasă strecurată cu sânge. Dopul de mucus servește ca o barieră protectoare între canalul vaginal și colul uterin.

mucusul se îngroașă pe parcursul sarcinii în colul uterin pentru a proteja copilul și uterul de infecție. Pierderea dopului de mucus înseamnă că corpul se mișcă în direcția travaliului.

femeile își pot pierde mucusul în timp ce merg la baie, așa că s-ar putea să nu știe că l-au pierdut. Dacă se întâmplă să-și piardă dopul de mucus în combinație cu contracții consistente, este posibil să fie pe cale să-și livreze pachetele de bucurie.

cu toate acestea, nu ar trebui să fie dezamăgiți dacă au spectacolul sângeros și nu este un spectacol pentru copilul lor. Uneori, travaliul nu începe imediat după ce a pierdut-o.

11 defalcări emoționale

femeia plângând, ceea ce este un semn ciudat al travaliului.
via Pikrepo

unele femei devin mai emoționale decât de obicei atunci când sunt în ultimele săptămâni de sarcină. Sarcina este un lucru emoțional așa cum este, deci ce face ca sfârșitul sarcinii să fie diferit? Nimic cu adevărat, cu excepția faptului că se întâmplă la sfârșitul sarcinii.

un val de hormoni ar putea fi responsabil pentru acest val extrem de emoții, potrivit mom365.com. sau ar putea fi combinația dintre lipsa de somn și emoție care face ca mamele să fie copleșite. Unele mame s-ar putea găsi plângând peste o mulțime de lucruri înainte de a începe travaliul.

dacă o femeie a vărsat lacrimi peste reclame de televiziune sau a văzut o imagine a unui cățeluș drăguț, munca poate fi chiar după colț pentru ea. Deși aceste scenarii nu sunt amuzante la momentul respectiv, cu siguranță va fi un moment hilar să te uiți înapoi după ce s-a născut copilul. Când se simt emoțional chiar înainte de travaliu, mamele ar trebui să respire câteva adâncuri și să se concentreze asupra faptului că vor ține în curând un nou-născut drăgălaș.

10 pierdere în greutate

scară de greutate, care este ceva ce o persoană ar putea folosi dacă a pierdut în greutate, ceea ce este un semn ciudat al travaliului.
via Needpix.com

femeile își petrec de obicei întreaga sarcină câștigând în greutate. Cu toate acestea, s-ar putea să-și piardă o parte din ea la sfârșitul sarcinilor. Cu toate acestea, ei ar trebui să continue să se hrănească (mai ales înainte de muncă), chiar dacă nu se simt în stare.

conform healthline.com, unele femei pierd 1-3 kilograme de greutate chiar înainte de a intra în travaliu. Motivul pentru această pierdere în greutate se datorează modificărilor hormonale la sfârșitul sarcinii.

cea mai mare parte a greutății este de obicei greutatea apei care a fost colectată în țesuturile corpului în timpul sarcinii. Această greutate a apei este expulzată prin transpirație și urină. Când numărul de pe scară scade la sfârșitul sarcinii, femeile pot aștepta în așteptarea când va începe travaliul.

9 simptome asemănătoare gripei

femeie bolnavă, care poate fi un semn netradițional al travaliului.
via , Mojpe

simptomele asemănătoare gripei fără febră, frisoane, vărsături, tuse și dureri pot fi un semn ciudat al travaliului iminent. Cu toate acestea, femeile care sunt preocupate să simtă acest lucru în timpul sarcinii nu ar trebui să ezite să-și contacteze medicii.

ar putea fi un semn al unei afecțiuni mai grave. Dacă nu este o afecțiune gravă, aceste simptome dispar de obicei în câteva zile.

dacă aceste simptome sunt un semn al travaliului, atunci de obicei nu durează prea mult înainte de venirea copilului. Uneori ar putea chiar să lovească după ce o femeie însărcinată a izbucnit de energie.

simptomele asemănătoare gripei sunt încă un semnal nu atât de plăcut încât organismul se pregătește să intre în travaliu. Deși nu este un semn plăcut, poate fi lumina de la sfârșitul călătoriei lungi de sarcină.

8 respirație mai ușoară

capacitatea de a respira mai ușor ar putea fi un semn că travaliul este aproape
fotografie de Victor Garcia pe Unsplash

huffing și puffing este ceva cu care femeile se obișnuiesc atunci când sunt însărcinate. Chiar și o scurtă plimbare până la baie este suficientă pentru a face o mămică înfășurată. La sfârșitul sarcinii, acest lucru s-ar putea opri de fapt, ceea ce este probabil plăcut.

motivul pentru care femeile sunt capabile să respire mai ușor la sfârșitul sarcinii este că bebelușul a căzut în pelvis. Când bebelușul cade, se numește „lumină” în funcție de consumer.healthday.com.

copilul își va angaja capul în osul pelvian al mamei. Acest lucru lasă mai mult spațiu pentru plămânii ei să se extindă. Femeile pot constata că sunt capabile să facă plimbări lungi fără să se simtă respirate. Ei pot găsi, de asemenea, că se simt mai ușoare, precum și.

7 pierderea poftei de mâncare

apetitul unui prădător al unei femei ar putea dispărea atunci când travaliul este aproape's predator-like appetite could go away when labor is near
fotografie de Alexandre St-Louis pe Unsplash

sarcina este ca un roller coaster. Primul trimestru este de obicei un timp pe care femeile îl petrec încercând să-și mențină mâncarea în jos din cauza grețurilor de dimineață.dar, pe de altă parte, unele femei ar putea observa apetitul lor crescând în al doilea și al treilea trimestru. Acesta este un sentiment glorios pentru majoritatea mamelor care doreau doar să se bucure de alimentele lor preferate.

Din păcate, lipsa poftei de mâncare pe care au simțit-o în primul trimestru poate reveni înainte de a intra în travaliu, potrivit fatherly.com. dacă au avut un apetit sănătos în ultimele săptămâni de sarcină și sunt brusc loviți de un stomac acru, s-ar putea să intre în travaliu în curând.

pentru a-și ajuta burtica, o femeie poate consuma ciorbe, biscuiți și alte gustări ușoare. Ei trebuie să se asigure că corpul lor are suficient combustibil pentru a finaliza Maratonul cunoscut sub numele de muncă.

6 Pet devine foarte lipicioasă

femeie care deține o pisică care ar putea fi lipicioasă. care este un semn ciudat de muncă.
via Pxfuel

unele femei însărcinate care se află în ultimele săptămâni de sarcină ar putea observa că câinele sau pisica lor le urmează mai mult decât de obicei. De asemenea, ar putea observa că sunt la picioarele lor mai mult decât de obicei. Animalele de companie sunt foarte sensibile la schimbările care se întâmplă cu proprietarii lor. Deci, nu este o surpriză faptul că un animal de companie de familie va simți când un copil este pe cale să sosească. Proprietarii pot observa că bebelușul lor de blană este neobișnuit de anxios.

ei pot, de asemenea, urmați-le la baie. De asemenea, pot începe să se plângă dacă trebuie să fie în afară de proprietarul lor.

proprietarii de animale de companie gravide nu ar trebui să se simtă alarmați, deoarece animalul lor de companie simte doar că munca este iminentă, potrivit romper.com. acest comportament este destul de duios și poate o experiență de lipire pentru femeile însărcinate și animalele lor de companie.

proprietarii de animale de companie ar trebui să o ia ca un semn că sunt în ton cu ei și cu copiii lor prețioși. În plus, ar trebui să-i oferiți animalului de companie puțină dragoste suplimentară înainte ca bebelușul să vină, astfel încât să nu se simtă lăsat afară atunci când nu primesc la fel de multă atenție ca bebelușul după ce s-a născut. Acesta este doar un alt simptom ciudat al travaliului iminent.

5 Feeling Off

femeie însărcinată care ar putea să se simtă off, ceea ce este un semn ciudat al travaliului.
via Pxfuel

uneori mamele se simt puțin înainte de a intra în travaliu. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să-i îngrijoreze prea mult.

S-ar putea să observe că sunt anxioși sau nerăbdători. Unii pot simți, de asemenea, o grabă neobișnuită de pace și calm înainte ca travaliul să lovească. Aceste sentimente pot fi un indiciu că organismul se pregătește să intre în muncă, potrivit kidslymom.com.

aceste sentimente ciudate ar putea fi cauzate de un val de hormoni. Acest lucru ar putea fi, de asemenea, instinctele mamei unei femei lovind în anunțându-i că ziua cea mare este în jurul valorii de colț. Ea poate documenta aceste sentimente atunci când se întâmplă și, odată ce copilul ei se naște, se poate întoarce și poate vedea dacă au fost indicii că travaliul era iminent.

4 pofte alimentare specifice

pofte ciudate, cum ar fi prajiturele sarate pot deveni mai frecvente munca mai aproape este
fotografie de Austin Moncada pe Unsplash

conform mumsnet.com, există câteva momente în care o femeie ar putea simți pofte intense pentru ceva specific chiar înainte de începerea travaliului. De exemplu, doamnelor care de obicei nu le place fidea ar putea observa că acestea sunt pofta-le dintr-o dată atunci când se apropie de ultimele zile ale sarcinii lor. Acesta poate fi doar un alt simptom ciudat al travaliului pentru unele doamne.

în timp ce femeile însărcinate sunt obișnuite cu poftele în acest moment, o intensitate a sentimentului sau nevoia de a mânca ceva poate indica faptul că travaliul se apropie. Dacă vă simțiți pofta de un cupcake sărat mai mult decât de obicei, atunci sosirea bebelușului ar putea fi mai aproape decât ați crezut.

3 dureri intense de spate

durerile de spate în timpul sarcinii ar putea fi un alt indicator că travaliul este aproape
foto de Dylan Sauerwein pe Unsplash

femeile experimentează o mulțime de dureri de spate în timpul sarcinii. Această durere de spate poate proveni dintr-o serie de lucruri, inclusiv greutatea suplimentară pe care o transportă. În timp ce majoritatea femeilor însărcinate se luptă cu dureri de spate pe tot parcursul (și chiar înainte) sarcinii, o creștere a intensității ar putea semnala altceva.

cu toate acestea, dacă o femeie a avut o durere de spate care radiază până la fundul și coapsele ei, acesta ar putea fi un semn al travaliului, potrivit babycentre.co.uk. femeile ar putea avea dureri persistente în spatele inferior chiar înainte de nașterea copiilor lor și s-ar putea simți similar cu durerea pe care o simt unele doamne atunci când urmează să aibă o perioadă.

dacă vă confruntați în mod continuu cu durere, totuși, este mai bine să vă adresați medicului dumneavoastră. Trebuie să fii în cea mai bună stare posibilă pentru sosirea copilului, așa că trebuie să rezolvi orice probleme corporale până în ziua D!

2 Dreams

femeie de dormit și ea ar putea fi visat, care este un semn ciudat de muncă.
via Needpix.com

există o mulțime de lucruri pe care femeile le-ar putea simți înainte de muncă. De exemplu, s-ar putea simți epuizare bruscă înainte de a intra în travaliu. Acest lucru poate însemna mai multe pui de somn sau mai mult doarme noaptea. În timp ce obținerea de vise ciudate nu este nimic ieșit din comun, o creștere a frecvenței ar putea indica altceva.

De asemenea, ar putea observa că au vise ciudate. Potrivit babycentre.co.uk, unele femei însărcinate visează să plece într-o călătorie, în timp ce altele visează la lucruri precum jocurile. În funcție de personalitatea ta, ai putea avea vise mai ciudate decât altele. Este important să rețineți modul în care aceste vise vă fac să vă simțiți și să recunoașteți dacă reprezintă anxietăți sau probleme din viața reală cu care ar trebui să vă confruntați.

1 Moody

femeie care acționează moody, care este un semn netradițional al muncii.
via Needpix.com

dacă o femeie însărcinată a observat că a fost puțin nepoliticoasă cu cei din jurul ei recent, ar putea dori să ia în considerare faptul că s-ar putea apropia de a intra în travaliu, deoarece acesta poate fi un semn al acesteia în conformitate cu kidspot.com.au. Schimbările de dispoziție sunt cu adevărat frecvente pentru femeile însărcinate, mai ales că de multe ori simt că sunt pe roller-coastere emoționale.starea de spirit pe care o femeie însărcinată o poate simți înainte de travaliu este foarte asemănătoare cu starea de spirit pe care o poate experimenta în timpul sindromului premenstrual. Dacă se simte deosebit de jos în ultimele săptămâni de sarcină, ar trebui să se consoleze cu faptul că se va termina în curând.

în plus, femeile însărcinate cu dispoziție ar putea fi capabile să se consoleze în faptul că în curând vor putea să-și țină pachetele de bucurie. Ar trebui doar să-și ia timp pentru a explica situația lor celor din jurul lor, astfel încât să nu fie jigniți.

surse: ce să se aștepte, BabyMed, Clinica Mayo, avem copii, mama 365, Healthline, Ziua Sănătății, părintească, Romper, Kidlsy Mama, Babycentre, Kidspot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *