Ultimate non-toxice și chimice gratuit saltea ghid

pentru a limita expunerea lor la substanțe chimice, mulți consumatori sunt trecerea la versiuni non-toxice de articole de uz casnic de zi cu zi. Totul, de la consumabile de curățare la produse cosmetice, poate fi înlocuit cu alternative mai naturale. Cu cât știm mai multe despre formularea fiecărui produs pe care îl aducem în casele noastre, cu atât suntem mai conștienți de efectele sale potențiale asupra sănătății noastre.

deoarece ne petrecem o mare majoritate a timpului dormind, patul nostru ar trebui să fie primul lucru pe care îl luăm în considerare atunci când încercăm să ne limităm expunerea substanțe chimice. În trecut, producătorii de saltele au fost notorii pentru utilizarea substanțelor ignifuge toxice în produsele lor. Dar, odată cu cererea de produse mai curate, mai multe mărci oferă acum modele netoxice.

ecologic
& netoxic

alegeți organica

dacă cumpărați o saltea mai sigură, procesul poate părea copleșitor. Cu atât de multe materiale și certificări disponibile, poate fi dificil să găsiți cea mai bună saltea. Ghidul nostru cuprinzător pentru saltele non-toxice vă va ajuta în procesul de selecție. Citiți mai departe pentru a descoperi cum puteți aduce acasă o saltea mai sigură și mai sănătoasă.

ce este o saltea netoxică?

saltelele netoxice sunt construite fără utilizarea de substanțe chimice care prezintă un risc pentru sănătatea umană. Dar, paturile netoxice pot fi descrise în mai multe moduri. Unele sunt promovate ca „verzi” sau „organice”, în timp ce altele sunt etichetate ca „ecologice”.”Multe mărci pot chiar să pretindă că produsul lor se potrivește tuturor acestor trei distincții. Dar, ce înseamnă fiecare dintre acești Termeni? Pentru a vă ajuta să alegeți un pat care este cu adevărat netoxic, descompunem fiecare dintre aceste afirmații.

 • Non-Toxic / fără substanțe chimice: unele mărci produc saltele fără utilizarea de substanțe chimice toxice care pot fi dăunătoare sănătății noastre. Când faceți cumpărături, asigurați-vă că înțelegeți de ce patul este considerat netoxic. Compania poate folosi ingrediente naturale în construcția spumei sau se poate baza pe materiale organice. Este important să determinați modul în care patul a câștigat această afirmație.
 • Eco-Friendly: Saltelele ecologice sunt realizate cu metode și materiale de fabricație care creează mai puțină poluare și deșeuri. În cele mai multe cazuri, practicile eco-conștiente au ca rezultat un pat care este, de asemenea, netoxic și mai sigur pentru noi să dormim.
 • Organic: o saltea organică este fabricată din materiale organice, cum ar fi bumbac, lână sau latex. Dar, în majoritatea cazurilor, saltelele nu sunt 100% organice. Capacul poate fi singura componentă organică, în timp ce restul patului nu este. Când faceți cumpărături, verificați ce straturi sunt certificate organic și care nu. De asemenea, este important să rețineți că spumele precum spuma de memorie și poli-spuma nu pot fi organice. Aceste spume sunt fabricate, nu cultivate sau recoltate. Ele pot fi produse fără utilizarea substanțelor chimice toxice, dar nu pot fi considerate „organice”.”

 • Green: un brand care pretinde că produce o „saltea verde” ar putea sugera mai multe lucruri diferite. Ei pot folosi materiale organice sau se pot baza pe metode de construcție ecologice. Dacă vedeți această afirmație, este esențial să înțelegeți modul în care marca creează o saltea „mai ecologică” și, prin urmare, mai sigură pentru dvs. și pentru planetă.

beneficiile unei saltele fără substanțe chimice

trecerea la o saltea fără substanțe chimice vine cu mai multe beneficii. În general, ne petrecem aproximativ o treime din viața noastră în pat, așa că trebuie să ne odihnim pe materiale care nu ne vor dăuna expunerii pe termen lung.

 • beneficii pentru sănătate: saltelele convenționale se bazează pe substanțe ignifuge, adezivi și coloranți care prezintă riscuri grave pentru sănătate. Opțiunile pentru saltele netoxice, organice sau ecologice sunt mai puțin susceptibile să conțină oricare dintre aceste substanțe chimice nocive.
 • reducerea alergiilor: dacă suferiți de alergii, o saltea fără substanțe chimice vă poate atenua simptomele. Paturile produse cu ingrediente mai sigure sunt adesea hipoalergenice. În plus, au emisii minime de COV (compuși organici volatili) care adesea irită plămânii.
 • mai respirabil: saltelele realizate cu materiale netoxice au mai multă respirabilitate. Materiale mai naturale, cum ar fi spuma pe bază de plante și spuma de latex, fitilul de căldură și umiditate departe de corp, astfel încât să puteți dormi rece și confortabil.
 • impactul asupra mediului: mărcile de saltele netoxice au adesea o abordare ecologică a producției. Aceste mărci produc mai puțină poluare și utilizează practici durabile de recoltare.
 • durată de viață mai lungă: o saltea mai sigură și mai sănătoasă va avea o durată de viață mai lungă decât una convențională. Produsele chimice încărcate tind să se descompună rapid. Cu cât sunt mai naturale componentele patului, cu atât va dura mai mult. O saltea de spumă cu memorie de înaltă calitate pe bază de plante va dura între 8 și 10 ani. Spuma de latex Natural poate dura aproximativ 12 ani. În medie, paturile convenționale tind să dureze doar aproximativ 6 ani.

cele mai bune materiale pentru saltele netoxice

pentru a vă ajuta să identificați care paturi sunt mai sigure pentru dvs. și familia dvs., prezentăm cele mai bune materiale pentru saltele netoxice.

spuma de memorie pe bază de plante

cele mai bune saltele de spumă de memorie oferă conturare superioară și de relief de presiune, care este dificil de a găsi cu orice alt tip de pat. Dar, spuma de memorie tradițională este făcută cu substanțe chimice petroliere care pot fi dăunătoare pentru a dormi. Cu toate acestea, spuma de memorie pe bază de plante este parțial realizată cu uleiuri pe bază de plante, care sunt netoxice și mai sigure atât pentru dvs., cât și pentru mediu.

spumele pe bază de plante ajută la crearea unui mediu de somn mai respirabil decât spuma de memorie tradițională. În plus, acest material are emisii scăzute de COV, astfel încât să puteți fi siguri că este sigur să îl aduceți în casa dvs. Spuma de memorie pe bază de plante este, de asemenea, mai durabilă decât spumele standard și mai puțin costisitoare decât spuma de latex.

în timp ce nu veți întâlni spumă de memorie pe bază de plante care este certificată organic, aceste paturi sunt testate pentru a se asigura că nu prezintă niciun risc pentru sănătatea umană. Mai jos în acest articol, acoperim certificările de căutat atunci când cumpărăm un pat de spumă cu memorie netoxică.

spuma de Latex Natural

latexul este recoltat din seva arborelui de cauciuc, care este o cultură extrem de durabilă și durabilă. Acești copaci nu necesită utilizarea pesticidelor și pot fi loviți de mai multe ori înainte de a fi tăiați. Acest proces face ca latexul să fie o opțiune mai ecologică.

spuma de Latex poate fi sintetică și naturală. Latexul sintetic este adesea fabricat cu substanțe chimice toxice care nu sunt sigure pentru contactul uman. Spumele naturale din latex, cum ar fi Dunlop sau latexul Talalay, sunt alternative mai sigure. În plus, latexul natural este antimicrobian, biodegradabil, rezistent la creșterea mucegaiului și extrem de durabil.

latexul Dunlop nu este tratat cu substanțe chimice sau umpluturi după recoltare și are adesea o senzație fermă. Latexul natural Talalay este tratat cu umpluturi netoxice pentru a-i oferi mai multă săritură. Spuma Talalay are adesea o senzație medie până la medie.

saltelele din Latex realizate cu oricare dintre aceste spume sunt netoxice și mai sigure pentru dvs. Pentru a vă asigura că spuma de latex din patul dvs. nu conține pesticide, căutați latex cu certificări organice de la GOLS.

bumbac Organic

bumbacul este o cultură cu creștere rapidă și rezistentă, care este utilizată în orice, de la așternut la îmbrăcăminte. Este în mod natural hipoalergenic, respirabil, moale și face un material ideal pentru saltele. Cu toate acestea, datorită popularității bumbacului, aceste culturi sunt puternic saturate cu pesticide. Când cumpărați o saltea netoxică, asigurați-vă că căutați una care folosește bumbac organic certificat.

lână organică

lâna este frecvent utilizată în saltele fără substanțe chimice, deoarece este un ignifug natural. Acest material ajută, de asemenea, la reglarea căldurii și umidității corpului. Deși lâna este un material natural, este adesea tratată cu substanțe chimice. Cu toate acestea, lâna organică certificată nu are aditivi chimici sau conservanți. În plus, oilor nu trebuie să li se administreze hormoni sintetici sau să fie lăsate să pască pe un teren care a fost pulverizat cu pesticide. Aceste practici asigură un material netoxic și fără substanțe chimice.

bobine

atât saltelele innerspring, cât și cele hibride au o bază de susținere a bobinei cu arc. Într-un hibrid, aceste bobine sunt introduse pentru a crea mișcare independentă și contur adecvat. Deoarece aceste bobine sunt învelite în țesătură, este dificil pentru acarienii de praf și murdăria să se acumuleze în interiorul patului. Cu toate acestea, cu bobinele tradiționale de primăvară, există mai mult spațiu deschis pentru acumularea contaminanților nocivi.

în general, bobinele metalice nu prezintă riscuri pentru sănătate și sunt sigure pentru contactul uman. Pentru o saltea mai curată, care va fi mai puțin probabil să colecteze praf, optați pentru un pat hibrid cu bobine de primăvară în buzunar.

standarde de inflamabilitate

înainte de 2007, nu existau reglementări de siguranță privind inflamabilitatea saltelelor. Ca urmare, un număr mare de decese au avut loc în fiecare an din cauza incendiilor de pat. Prin urmare, Comisia pentru Siguranța Produselor de consum (CPSC) a creat noi standarde de inflamabilitate. Aceste noi reglementări ar asigura că fiecare saltea vândută în SUA era rezistentă la foc.

presiunea pentru materiale rezistente la foc a determinat multe mărci să apeleze la substanțe chimice toxice pentru a trece teste stricte de inflamabilitate. Aceste substanțe chimice pun consumatorii într-un pericol și mai mare, deoarece multe dintre ele sunt dăunătoare și duc la condiții grave de sănătate. Produse chimice precum PBDE (eteri de difenil polibromurați) au devenit un retardant popular de flacără. Cu toate acestea, această substanță chimică este acum legată de tulburări tiroidiene, hepatice și neurologice. PBDE-urile sunt acum interzise în multe state și monitorizate de Agenția pentru Protecția Mediului (EPA).

companiile de saltele nu mai pot utiliza PBDE-uri pentru a respecta standardele de siguranță la incendiu. Dar, alte substanțe chimice periculoase nu sunt interzise și pot prezenta riscuri pentru sănătate. Mai jos, prezentăm substanțele chimice rezistente la foc care sunt dăunătoare și cele care sunt sigure.

substanțe ignifuge dăunătoare

următoarele substanțe ignifuge chimice au fost legate de condiții grave de sănătate de către Institutul Național de sănătate, Biblioteca Națională de Medicină verificată (NIH)cea mai mare bibliotecă medicală din lume, făcând datele și informațiile biomedicale mai accesibile. Vezi sourceinclusiv cancer, probleme de fertilitate, defecte genetice, dezechilibru hormonal, și reducerea funcției tiroidiene și hepatice.

 • PBDEs: după cum sa menționat mai sus, PBDEs au fost interzise în 2007. S-a demonstrat că această substanță chimică rezistentă la flacără provoacă dizabilități de învățare și hiperactivitate. În plus, funcția hormonală și funcția hepatică scad odată cu expunerea pe termen lung.TCEP: conform propunerii 65 din California, TCEP este listat ca un cancerigen cunoscut datorită legăturii sale cu fertilitatea afectată. Acest produs chimic este, de asemenea, dovedit a provoca un dezechilibru hormonal și neurotoxicitate.TDCPP (Tris clorurat): Tris clorurat este legat de nivelurile hormonale modificate, anumite tipuri de cancer și probleme de reproducere. Este, de asemenea, listat ca un cancerigen cunoscut sub California Proposition 65.
 • substanțe ignifuge bromurate: unele substanțe ignifuge conțin substanțe chimice bromurate, cum ar fi bromul. Se știe că aceste substanțe chimice provoacă perturbări ale sistemelor endocrine și reproductive.
 • antimoniu: s-a demonstrat că aerul contaminat cu antimoniu irită ochii, inima și plămânii. De asemenea, poate provoca dureri de stomac, diaree, vărsături. Cu expunere pe termen lung, pot apărea probleme cardiace și pulmonare severe.
 • V6: la fel ca TCEP, V6 conține o impuritate care îl face toxic pentru oameni. V6 a fost legat de probleme de reproducere și de funcția slabă a ficatului și tiroidei.
 • acid Boric: acidul Boric este adesea pulverizat pe capacul saltelei sau în straturi. Acest ignifug chimic poate fi utilizat și în alte articole de uz casnic, cum ar fi produse de curățat și cosmetice. Simptomele expunerii la acid boric pot varia de la ușoară la severă și includ adesea iritarea pielii, a ochilor și a tractului respirator.

cel mai bine este să evitați produsele care utilizează oricare dintre aceste substanțe ignifuge toxice. Nu numai că sunt nesigure pentru contactul uman, dar vor lăsa în urmă și un miros chimic puternic în casa ta. Acest miros poate duce la iritarea ochilor și a pielii și la probleme de respirație. În cazuri mai severe, poate provoca dureri de cap și greață.

ignifuge sigure

pentru a evita utilizarea acestor substanțe chimice, multe mărci folosesc substanțe ignifuge naturale sau bariere de incendiu. În timp ce faceți cumpărături, căutați o saltea care folosește unul dintre aceste materiale netoxice.

 • lână pură: Lana este în mod natural rezistentă la foc și nu trebuie tratată cu substanțe chimice. Multe mărci includ o barieră de foc din lână chiar sub suprafața saltelei. Acest strat protejează traversele de un incendiu fără aditivi periculoși.

 • silice: Silica este un mineral natural și abundent găsit în apă, sol și plante. Când este deshidratat și redus la o particulă, acționează ca un ignifug natural. Astăzi, silica este unul dintre cele mai populare materiale non-toxice rezistente la foc și poate fi găsit într-o varietate de produse.
 • Kevlar: Kevlar este un material sintetic realizat din fibre de plastic durabile care sunt rezistente la foc. Într-o saltea, un strat de kevlar este plasat chiar sub suprafața patului. Acest material nu este tratat cu substanțe chimice nocive, este netoxic și sigur pentru contactul uman.

alți aditivi potențial periculoși pentru saltele

pe lângă substanțele ignifuge, saltelele pot avea și alte materiale dăunătoare. Când faceți cumpărături pentru o saltea mai sănătoasă, evitați – le pe cele cu următorul aditiv.

 • diminuatoare de ozon: Compuși gazoși precum clorofluorocarbon sursă Verificatăbiblioteca Națională de Medicină (NIH)cea mai mare bibliotecă medicală din lume, făcând datele și informațiile biomedicale mai accesibile. Vezi sursa (CFC) sunt dăunătoare pentru planetă și sănătatea umană. Deși multe epuizatoare de ozon sunt interzise în SUA, acestea pot fi utilizate în continuare în produsele fabricate în afara țării. Cu expunere pe termen lung, inhalarea CFC poate duce la boli respiratorii grave.
 • mercur, plumb sau metale grele: Mercurul, plumbul și alte metale grele au verificat Sursa Bibliotecii Naționale de Medicină (NIH)cea mai mare bibliotecă medicală din lume, făcând datele și informațiile biomedicale mai accesibile. Vizualizați sursasunt adesea adăugate la spumă în timpul fabricării. Acești aditivi sunt legați de leziuni renale și cerebrale, precum și de probleme digestive.
 • ftalați: ftalații sunt substanțe chimice industriale utilizate pentru a înmuia polivinilul (PVC). S-a demonstrat că provoacă complicații de reproducere, disfuncție renală și hepatică.
 • formaldehidă: Formaldehida este prezentă în mai multe articole de uz casnic, inclusiv mobilier, cleiuri și produse de curățat. Cu toate acestea, potrivit EPA, Agenția de protecție a mediului (EPA)funcționează pentru a controla/preveni dezastrele naturale și provocate de om. Vezi sursaeste periculos pentru contactul uman și este legat de iritarea nazală și a gâtului. Expunerea pe termen lung poate duce la astm și alergii.
 • pesticide: țesăturile care sunt pulverizate cu pesticide dăunătoare prezintă un risc grav pentru sănătate. Multe dintre pesticidele au verificat Sursabiblioteca Națională de Medicină (NIH)cea mai mare bibliotecă medicală din lume, făcând datele și informațiile biomedicale mai accesibile. View sourceutilizate pe bumbac, care este un material obișnuit pentru saltele, au fost legate de cancer și insuficiență de organ cu expunere pe termen lung.

 • benzen: Benzenul este adesea utilizat în materiale plastice, coloranți, detergenți, cleiuri și pesticide. Cu toate acestea, este o sursă chimică periculoasă Verificatăorganizația Mondială a Sănătății (OMS)Agenția Națiunilor Unite al cărei scop declarat este îmbunătățirea sănătății tuturor. Vezi sursacare s-a dovedit că reduce funcția măduvei osoase și numărul de globule roșii. Ambele reacții adverse ne pot scădea funcția imună și pot face dificilă combaterea infecțiilor.
 • toluen: toluenul este adesea prezent în adezivii industriali. Potrivit theNIH, Sursa Verificatăbiblioteca Națională de Medicină (NIH)cea mai mare bibliotecă medicală din lume, făcând datele și informațiile biomedicale mai accesibile. Vezi sursaprovoacă greață, dureri de cap și amețeli dacă sunt inhalate.

certificări pentru saltele netoxice

multe organizații terțe testează saltelele pentru substanțe chimice nocive înainte de a putea fi vândute publicului. Procesele de certificare asigură că producătorii sunt sinceri cu consumatorii lor și îi mențin în siguranță de potențialele riscuri pentru sănătate.

ghid pentru saltele netoxice

următoarele certificări terțe vă vor ajuta să identificați un pat netoxic.

 • CertiPUR-US int: CertiPUR-US int testeaza spumele din poliuretan pentru saltele, inclusiv spuma cu memorie si poli-spuma. Acest proces de testare asigură că spuma utilizată în pat nu conține substanțe care diminuează stratul de ozon, PBDE, TDCPP și tcep (Tris) ignifuge, mercur, plumb și alte metale grele, ftalați și formaldehidă. De asemenea, garantează că spuma are emisii minime de COV. Dacă aveți în vedere o saltea făcută cu spumă, o certificare CertiPUR-US XV vă va ajuta să găsiți una sigură pentru dvs. și familia dvs.
 • GreenGuard: o certificare GreenGuard se poate aplica mai multor articole de uz casnic, inclusiv saltelelor. GreenGuard testează că produsul are emisii mici sau deloc de COV și este sigur de adus în casă. O certificare GreenGuard Gold se poate aplica produselor utilizate în unitățile de asistență medicală, pentru copii sau vârstnici.
 • Global Organic Textile Standard (GOTS): o certificare GOTS garantează că țesăturile din saltea sunt cel puțin 70% organice. Această testare asigură, de asemenea, compania utilizează practici de fabricație durabile.
 • standardul global de Latex Organic (GOLS): O certificare GOLS garantează că spuma de latex din saltea este de cel puțin 95% organică. GOLS verifică dacă latexul a fost cultivat și recoltat prin metode durabile și nu conține aditivi nocivi.
 • OEKO-TEX Standard 100: o certificare OEKO-TEX 100 testează fiecare material utilizat în saltea, inclusiv țesătură, spumă, fir și butoane. Această testare asigură faptul că nu conține substanțe chimice și aditivi care ar putea prezenta un risc pentru sănătatea umană.

 • Eco-Institut: Eco-Institut testează mobilierul de uz casnic, saltelele, așternuturile și pardoselile. Acestea asigură că în produs nu sunt prezente substanțe nocive, cum ar fi formaldehida, COV și acetaldehida.
 • Made Safe: Made Safe verifică toate materialele din saltea nu au riscuri de mediu sau de sănătate suspectate.

Amerislep angajamentul față de sănătatea dumneavoastră și sănătatea planetei

la Amerislep, ne-am angajat să oferim clienților noștri saltele netoxice și ecologice. Pentru a construi spuma noastră de memorie pe bază de plante, Bio-pur XV, înlocuim o parte din uleiurile pe bază de petrol cu ulei de ricin. Acest proces creează o spumă mai curată și mai sigură pentru clienții noștri. La care se adauga, Bio-pur xvideo are minim COV off-gazare și este eco-friendly—făcându-l unul dintre cele mai sanatoase saltele spuma de memorie pe piață astăzi.

fiecare dintre saltelele noastre din spumă cu memorie și modelele hibride are un strat superior Bio-pur. Indiferent de saltelele pe care le alegeți, veți profita de beneficiile dormitului pe un pat netoxic, dar confortabil.

baza saltelelor noastre hibride este realizată din bobine de arc din oțel care au fost înfășurate individual. Bobinele de primăvară cu buzunare creează o suprafață de somn mai curată, deoarece contaminanții sunt mai puțin susceptibili să se acumuleze în pat—făcând aceste paturi mai potrivite pentru cei cu alergii și astm.

certificari

o certificare CertiPUR-US inox sustine fiecare componenta a saltelelor noastre. Această testare garantează că nu conține substanțe nocive, cum ar fi formaldehida și substanțele ignifuge toxice. CertiPUR-US, de asemenea, recunoaște că metodele noastre de fabricație sunt sigure și produc mai puține emisii de COV.

substanțe ignifuge naturale

în loc să ne bazăm pe substanțe chimice ignifuge dăunătoare, folosim silice naturală. Silica este atât sigură pentru planetă, cât și pentru contactul uman. Folosind silice, putem construi o saltea care este mai sănătoasă pentru tine și familia ta.

Eco-Friendly inovatoare

Din 2010, ne-am construit noastre avansate saltele spuma de memorie folosind materiale ecologice și procese de fabricație. Utilizarea uleiurilor pe bază de plante în spuma noastră Bio-pur XV are ca rezultat mai puțină poluare și deșeuri. Lucrăm din greu pentru a reduce amprenta noastră de carbon prin fabricarea produselor noastre aici în Statele Unite și prin utilizarea metodelor de transport și depozitare ecologice. De asemenea, ajutăm clienții să doneze saltele nedorite.

netoxic saltea cumpărături Lista de verificare

pentru a face procesul de cumpărături ușor, am inclus o listă de verificare de sfaturi importante de siguranță saltea.

 • dacă salteaua are spumă cu memorie, asigurați-vă că aceste straturi sunt parțial realizate cu uleiuri pe bază de plante. Mai puține uleiuri pe bază de petrol au ca rezultat o suprafață de somn curată, netoxică. O certificare CertiPUR-US sau GreenGuard va asigura, de asemenea, că nu conține substanțe chimice nocive.
 • dacă patul are latex, toate straturile de spumă ar trebui să fie organice și susținute de o certificare GOLS. Evitați orice spumă de latex care este sintetică sau făcută cu substanțe chimice toxice.
 • dacă sunteți în căutarea unei saltele cu materiale organice, selectați una cu certificare GOTS. Această certificare asigură că textilele din pat nu conțin pesticide dăunătoare. De asemenea, este esențial să înțelegem la ce straturi se aplică certificarea. Se poate aplica numai anumitor țesături, dar nu tuturor.
 • compania susține că saltelele lor sunt „verzi” și „netoxice”? Dacă da, asigurați-vă că înțelegeți faptele din spatele acestor afirmații și ce certificări sunt în vigoare pentru a le susține.
 • În cazul în care salteaua este un model hibrid, verificați dacă toate straturile de spumă sunt netoxice și sunt susținute de o certificare CertiPUR-US sau GreenGuard. De asemenea, este util să cumpărați unul cu bobine de primăvară în buzunar, deoarece acestea tind să rămână mai curate.
 • ce tip de substanțe ignifuge conține salteaua? O saltea netoxică va folosi fie o barieră de foc din lână sau kevlar, fie particule naturale de silice.
 • dacă compania nu enumeră substanțe ignifuge, determinați modul în care produsul îndeplinește standardele de inflamabilitate. Nu doriți să aduceți substanțe chimice nocive în casa dvs., dar nici nu doriți o saltea foarte inflamabilă.

Întrebări frecvente

saltelele din spumă sunt sigure pentru bebeluși?

saltelele din spumă garantate netoxice de CertiPUR-US sau GreenGuard Gold sunt sigure pentru bebeluși și copii mici. Cu toate acestea, bebelușii nu trebuie să doarmă pe o saltea moale din spumă care i-ar putea determina să se sufoce sau să se supraîncălzească. Saltelele pentru pătuț trebuie să fie ferme și nu trebuie să contureze corpul bebelușului sau să capteze căldura.

cât costă o saltea netoxică?

clienții se pot aștepta să plătească între 1.000 și 2.000 de dolari pentru un pat netoxic, ecologic. Dacă salteaua este certificată organic prin GOLS sau GOTS, poate costa între 2.000 și 2.500 USD. Deși acest lucru poate fi mai scump decât un model innerspring, paturile fără substanțe chimice sunt mai durabile și vă vor sprijini mulți ani. Un pat mai ieftin, realizat cu aditivi nocivi, se va deteriora și se va descompune rapid, lăsându-vă să dormiți pe o saltea cocoloasă și incomodă.

ce saltele durează cel mai mult?

saltelele din spumă cu memorie și spumă din latex au cea mai lungă durată de viață. Un pat din spumă de memorie de înaltă calitate va dura între 8 și 10 ani, în timp ce o saltea din spumă de latex va dura în jur de 12 până la 15 ani.

saltelele Innerspring și cele cu straturi reglabile de aer au cea mai scurtă durată de viață. Bobinele de primăvară tind să se rupă și să se îndoaie rapid, determinându-le să se lipească în traverse și să creeze puncte de presiune dureroase.

paturile cu straturi reglabile de aer se rup frecvent. Pompele de aer și furtunurile se pot bloca și pot dezvolta scurgeri. Aceste reparații pot deveni costisitoare dacă nu sunt acoperite de o garanție.

pot fi alergic la saltea mea?

saltelele pot provoca reacții alergice. Dacă patul este făcut cu substanțe chimice nocive, degazarea ar putea agrava simptomele alergiei. Paturile Innerspring au spații deschise între arcurile elicoidale. În unele cazuri, praful, murdăria și alți poluanți se pot acumula în pat, provocând o reacție alergică.

dacă suferiți de alergii, o saltea făcută cu latex hipoalergenic sau spumă de memorie pe bază de plante poate fi o alegere bună pentru dvs. Deoarece aceste spume Sunt atât de dense, ele sunt mai puțin susceptibile de a colecta alergeni dăunători.

pesticidele pot declanșa, de asemenea, reacții alergice, astfel încât să puteți dormi mai confortabil pe o saltea făcută cu materiale organice.

cât de periculoasă este degazarea saltelei?

dacă salteaua conține substanțe chimice toxice și substanțe ignifuge, degazarea poate fi dăunătoare. În unele cazuri, degazarea duce la probleme de respirație, dureri de cap și iritații ale pielii. Dar, dacă salteaua nu conține substanțe chimice nocive, degazarea va fi minimă și mai puțin iritantă.

concluzie

înainte de a cumpăra o saltea nouă, este esențial să verificați fiecare afirmație legată de siguranța și toxicitatea patului. Declarațiile care nu sunt susținute de certificări pot fi o încercare de a face produsele lor să pară mai sigure decât sunt. Aceasta se numește ” greenwashing „—o tactică de marketing care pretinde în mod fals că este” verde ” pentru a atrage mai mulți clienți. Verificarea certificărilor, a substanțelor ignifuge și a pretențiilor ecologice va asigura că patul pe care îl achiziționați este cu adevărat netoxic.

decizia de a cumpăra o saltea mai sănătoasă pentru tine și planeta va avea mai multe beneficii. Vei fi expus la mai puține toxine și vei dormi liniștit știind că niciun aditiv dăunător nu se ascunde în patul tău. În plus, se poate simți bine să susțină o companie de saltele care protejează mediul și sănătatea clienților săi.

acest articol are scop informativ și nu trebuie să înlocuiască sfatul medicului dumneavoastră sau al altui profesionist medical.

despre autor

Stacy Liman este un student absolvent de Jurnalism și un scriitor independent, cu accent pe mindfulness și marketing de conținut. Lui Stacy îi place să descopere saltele noi și să conecteze oamenii cu patul lor perfect, dar îi place mai mult să înțeleagă și să scrie despre știința somnului pentru a ajuta oamenii să se odihnească mai profund și mai sănătos.

vezi toate mesajele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *