tutorial – fixarea unei cusaturi scapate in cusatura jartiera

cand am terminat de furat Sirac, blocarea a fost, desigur, necesara pentru a lasa asta cablu & dantelă panou strălucire. Și atunci am văzut-o … o cusătură aruncată, plesnită în mijlocul unuia dintre panourile cusăturii Jartierei. Trebuie să fi tricotat printr-o parte a firului, rupându-l atunci când este adus sub tensiune cu blocarea. Sau am ratat-o. Oricare ar fi cauza, trebuia să rezolv asta!

pentru început, tocmai am asigurat cusatura căzută cu un marker de cusătură de blocare pentru a preveni coborârea. Am lucrat acest proiect special într-un fel lipicios de lână, dar sub tensiune, toate firele vor scara în jos în tricotat. Deci, mai bine în condiții de siguranță decât îmi pare rău și de a folosi acest marker cusatura!

după ce proiectul a fost complet uscat, l-aș putea scoate din covorașele de blocare și să fixez cusătura. Dacă proiectul era încă pe ace, aș fi lucrat-o înapoi cu un cârlig de croșetat. Acest proiect a fost deja blocat și blocat. Prin urmare, m-am dus cu o abordare cusatura duplicat în schimb. Pentru aceasta aveți nevoie de o parte din firele rămase din proiectul dvs., un ac de înțepare (îmi place cel mai bine tipul cu vârf contondent pentru acest tip de muncă) și câteva foarfece:

fixarea unei cusături căzute în cusatura jartierei pas cu pas

în mod normal, aș folosi un fir contrastant într-un tutorial, astfel încât să puteți vedea mai bine ce fac. În acest caz, însă, am folosit firele de proiect pentru reparații. Pentru a face un pic mai bine de văzut, l-am ținut dublu cu niște bumbac alb croșetat și am adăugat ceva colorat în timpul editării fotografiilor.

1. Începeți cu filetarea unei lungimi a firului prin acul de înțepare. Aprox. 60 cm (24 inci) ar trebui să fie suficiente pentru cusături simple căzute ca acesta.

2. Mai întâi, treceți acul prin cusătura căzută pentru a-l fixa. Asigurați-vă că trageți aproximativ jumătate din lungimea firului prin cusătură.

3. Acum, cu jumătate din lungimea firului, voi urma traseul firului în cusăturile de pe rândul în care ar fi trebuit să se lucreze cusatura căzută. Am făcut aceste cusături turcoaz în imaginea de mai jos, pentru a face mai ușor de văzut.

4. În această imagine, partea stângă a cusăturii căzute este făcută, în extrema stângă vedeți puținul coadă de fire care rămâne.

5. Apoi, repetați filetarea firelor prin cusăturile din dreapta cusăturii căzute, folosind celălalt capăt al bucății de fire. Mai jos vedeți rezultatul, cu acul firului indicând locul cusăturii căzute.

și așa arată pe cealaltă parte a lucrării:

după îndepărtarea firului de bumbac contrastant, așa arată din partea dreaptă a lucrării:

și da, știu că ar fi trebuit să filet noul fir și peste cusătura căzută, pentru a imita bara de broderie a țesăturii cusăturii Jartierei. Acum arată un pic ca o singură cusătură de stoc în toată cusatura aia de jartieră. Învață din greșeala mea! Știu că voi cu orice viitor a scăzut cusături în Tesatura cusatura jartieră.

datorită Patreon meu suporterii pentru a vă aduce acest drum liber! Crearea de modele de calitate și tutoriale este o mulțime de muncă și resurse intensive. Cu toate acestea, mi se pare important să vă ofer conținut gratuit ca acest tutorial. Datorită sprijinului generos al susținătorilor mei Patreon pot face acest lucru. Mulțumesc, patroni! Faceți clic aici pentru a vă alătura sau faceți clic aici pentru a citi mai multe despre La Visch Designs pe Patreon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *