Tupac ‘ s Tattoos – Ghidul complet, Plus Video

Tupac obtinerea încrederea lui nimeni tatuaj

Tatuajele sunt privite de unii ca o fereastră în suflet, folosind auto-exprimare ca un mijloc de a lăsa oamenii știu ce este important în viața lor. Cu tatuajele lui Tupac se poate imagina doar durerea, durerea și dragostea pe care le exprimă.

adesea fără cămașă în videoclipuri muzicale, spectacole live – tatuajul lui Tupac era pe ecran complet. A făcut parte din semnătura sa ca artist și ca icoană pentru asta.

cel mai notabil a fost tatuajul lui ‘THUG LIFE’. Impregnat pe stomacul lui Tupac, tatuajul THUG LIFE este instantaneu recunoscut și probabil cel mai faimos. Vine o secundă aproape este crucea pe spate.

tatuajele lui Tupac, cât de mult știi cu adevărat despre ele?'s Tattoos, How Much Do You Really Know About Them?

curbându-și secțiunea mijlocie, în tatuajul „THUG LIFE”, „Pac a făcut litera” I ” într-un glonț. THUG LIFE, un acronim în picioare pentru ‘ ura U Da copii mici F * * * * toată lumea.’

până în ziua de azi, oamenii încă vorbesc despre tatuajele lui ‘Pac și încearcă să aprofundeze semnificația lor. Complexitatea lui Tupac Shakur se întâlnește prin tatuajele sale. Aruncăm o privire la cerneala incredibilă a lui Tupac, cunoscând fiecare tatuaj și semnificația din spatele acestuia.

tatuaje Tupac: ghid complet

2pac

 • tatuaj: 2pac
 • Locație: partea stângă a pieptului

semnificație: în 1989, la vârsta de optsprezece ani, Tupac a primit primul său tatuaj. Avea ‘2Pac’ tatuat pe partea stângă a pieptului. Născut Lesane Parish Crooks, Afeni l-a redenumit după ultimul conducător incaș, Tupac Amaru II. acesta fiind primul său nume de scenă, era inevitabil să-l pună pe corpul său.

2pac tatuaj pe partea stângă a pieptului

Makaveli

 • tatuaj: Makaveli
 • Locație: partea dreaptă de gât

semnificație: în timp ce era încarcerat în 1995, Tupac citea o mulțime de cărți. Una dintre acele cărți, Prințul de Niccolo Machiavelli, i-a făcut o impresie atât de mare, încât și-a dat aliasul Makaveli.Machiavelli, un teoretician politic din Italia, a scris cartea în anii 1500 cu lucrarea sa este de a fi primele lucrări ale filozofiei moderne. Scriind despre cum poți obține un avantaj față de dușmanii tăi și tactici politice pentru a înșela, Machiavelli a deschis calea în filosofie. Iubind modul în care privea subiectele, Pac a analizat viața și scrierile lui Machiavelli. Primul său album postum a fost lansat sub aliasul Makaveli.

MAKAVELI tatuaj pe partea dreaptă a gâtului

America mănâncă este tânăr

 • tatuaj: America mănâncă este tânăr
 • locație: brațul drept superior

semnificație: pe umărul drept al lui Tupac este unul dintre tatuajele sale mai puțin cunoscute. Cu toate acestea, ca și în cele mai multe lucruri Tupac, se dovedește la fel de complex și interesant. Înfățișează un craniu care ține bani și o scală de echilibrare, cu un bebeluș într-o parte și celelalte bare de aur. Alături de imagine sunt cuvintele „America își mănâncă tinerii”.

Tupac tattoo fii ambițios cu dragoste în timp ce tânărul tatuaj pe brațul drept

Heartless

 • Tattoo: Heartless cu craniu și oase încrucișate
 • Locație: partea dreaptă a brațului

semnificație: pe bicepsul drept al lui Tupac, el a impregnat un craniu și oase încrucișate, cu „fără inimă” deasupra acestuia. Sensul de bază al unui tatuaj cu oase încrucișate este de obicei un simbol al morții.

tatuajul fără inimă al lui tupac pe partea dreaptă a brațului's HEARTLESS Tattoo on the right side of his arm

singura mea frică de moarte se întoarce reîncarnat

 • tatuaj: singura mea frică de moarte Moartea se întoarce reîncarnat
 • locație: brațul stâng

semnificație: direct sub tatuaj Cranii și oase încrucișate este expresia „singura mea frică de moarte se întoarce reîncarnat.”El a făcut referire la această frază pe câteva piese, inclusiv Only God Can Judge Me și No More Pain.

notoriu

 • tatuaj: Notoriu
 • locație: antebrațul drept

semnificație: continuarea antebrațului drept este cuvântul „notoriu” în fontul englezesc vechi. Tupac a primit acest tatuaj în memoria prietenului ucis, Big Kato.

tatuaj notoriu Tupac pe antebrațul drept
tatuaj notoriu Tupac pe antebrațul drept

mob

 • tatuaj: mob
 • locație: Partea din spate a brațului drept

înțeles: în partea din spate a brațului său, MOB a impregnat lungimea tricepsului său. MOB înseamnă „Money Over Bitches” și o melodie de pe albumul postum până la sfârșitul timpului. Oamenii confundă interpretarea acestui tatuaj cu termenul” membri ai sângelui”, deoarece Tupac era condamnat la moarte. Pe platourile de filmare totul despre U, ‘Pac a decodat acronimul” bani, organizare și Afaceri.”

încredere în nimeni

 • tatuaj: încredere în nimeni
 • locație: Antebrațul drept interior

semnificație: o coroană în șapte puncte și cuvintele „încredere în nimeni” văzute pe antebrațul său interior drept. Cel mai demn de remarcat, coroana în șapte puncte simbolizează nemurirea sufletului și a spiritului. Cu acest tatuaj, a jucat un rol important în viața lui ‘ Pac. În 1994, a trecut printr-un caz de agresiune sexuală și a fost împușcat într-un jaf la studiourile Quad. Drept urmare, acest lucru i-a trimis mintea în overdrive, fără să știe în cine poate avea încredere. Prin urmare, după toate acestea, Tupac și-a păstrat cercul mic.

Tupac avea să-și facă tatuajul la Azilul de tatuaje al lui Andy Neville pe 27 octombrie 1995 la Veneția, California.

Tupac ' s trust nobody tattoo's trust nobody tattoo
Tupac getting his trust nobody tattoo

Panther head

 • tattoo: Panther head
 • Locație: partea de sus a brațului stâng

semnificație: pe umărul stâng, o panteră neagră amenințătoare sare la tine, dând un aspect îndrăzneț. Familia Shakur avea legături foarte puternice cu petrecerea Panterei Negre. Mama lui Tupac, Afeni, și tatăl biologic Billy Garland au fost membri ai filialei din New York. Mutulu Shakur, tatăl său vitreg, de asemenea, o panteră neagră revoluționară, l-a crescut pe Tupac, transmitând astfel cunoștințe. Educația sa în mișcarea Panterei negre, ca rezultat, poate fi auzită în toată muzica sa.

Pantera neagră pe umărul stâng
vedere artistică a panterei negre a lui Tupac

numai Dumnezeu mă poate judeca

 • tatuaj: numai Dumnezeu mă poate judeca
 • locație: brațul stâng

semnificație: direct sub tatuajul lui Black Panther era o imagine a unei figuri asemănătoare lui Isus care ardea pe o cruce. Cuvintele de lângă el citesc „numai Dumnezeu mă poate judeca.”Deși a vorbit în interviuri despre respingerea religiei de masă, Pac a menționat de mai multe ori că Dumnezeu este singurul care îl poate judeca și determina soarta sa. Pe albumul din 1996, All Eyez On Me, are o melodie cu același titlu cu Rappin’ 4-Tay.

Haiduc

 • tatuaj: Haiduc
 • locație: brațul stâng

înțeles: cuvântul „haiduc” rulează vertical pe antebrațul stâng. Acesta a reprezentat grupul lui ‘ Pac, The Outlawz, format din cei mai apropiați prieteni și, de asemenea, din familie. Haiducii făceau parte din cercul interior al lui Tupac și erau acolo cu el zi de zi. Drept urmare, fiecare membru al grupului avea tatuat „Outlaw” pe brațul stâng.

Tupac avea un acronim pentru Outlaw. Definiția generală a unui haiduc este o persoană care încalcă legea. În definiția lui Tupac, aceasta însemna ” operarea sub Thug Lawz az Warriorz.”

tatuajul haiduc al lui tupac's outlaw tattoo

12. Boss Playaz

 • tatuaj: Boss Playaz
 • locație: spatele gâtului

semnificație: ‘Pac tatuat ‘Boss Playaz’ pe spatele gâtului împreună cu o coroană în trei puncte. Termenul Boss Playaz, așa cum este descris de Tupac, este următorul nivel de la un asasin n****. El a folosit termenul în 1995 când i-a scris fostului publicist la condamnarea la moarte, Nina Bhadreshwar, în timp ce se afla în închisoare. În scrisoarea pe care a elaborat-o; „un șef Playa este un gânditor, un lider, un constructor, un moneymaker, un Soulja, un profesor și mai ales un om!”

F lumea

 • tatuaj: F lumea
 • locație: chiar sub gâtul lui

înțeles: a pus această afirmație îndrăzneață între omoplați. Pe lângă faptul că este una dintre piesele de pe al treilea album de studio, Me Against the World, ‘Pac a simțit că întreaga lume era împotriva lui.

Tupac 's fuck the world tattoo's fuck the world tattoo

Exodus 1831

 • Tattoo: Exodus 1831
 • locație: chiar sub gât

semnificație: chiar sub tatuajul său din lume, ‘Pac a pus o cruce gotică care acoperă lungimea spatelui cu ‘Exodus 1831 în mijloc. Oamenii cred că numerele 1831 este o referință la versetele din cartea Bibliei în Vechiul Testament. Cu toate acestea, Capitolul 18 din Exod are doar 27 de versete, ceea ce înseamnă că versetul 1831 este inexistent. Unii fani cred că Tupac a făcut referire la anul 1831, anul în care Nat Turner a condus Insurecția din Southampton în Virginia.

Tatuatorul Dennis ‘Dago’ Coelho a inscripționat crucea lui Tupac și tatuajul său iconic Thug Life. ‘Dago’ a vorbit recent cu revista Source în care descrie Crucea drept tatuajul său preferat Tupac. „Încă admir Crucea Tupac. Este ceva ce respect datorită semnificației sale și l-am proiectat împreună”, a spus Coelho. Dago susține că Tupac la acea vreme dorea să-și facă un tatuaj pe spatele spatelui pe care îl poate lua cu el pentru restul stângii. La final, Tupac a decis să meargă cu Crucea.

tupac exodus 1831 tatuaj

zâmbește acum, plânge mai târziu

 • tatuaj: zâmbește acum, plânge mai târziu
 • locație: stânga și dreptul de spate

înțeles: flancând crucea lui uriașă sunt două simboluri antice ale teatrului grecesc antic, comedie și măști de tragedie. Aceste măști reprezintă vremurile bune și rele din viață, fără a ceda negativității, zâmbind, rămânând pozitive, plângând mai târziu, dacă trebuie. Se pare că măștile sunt, fără îndoială, un semn al dragostei lui ‘Pac pentru actorie și teatru.

tatuaje Tupac

Ballin

 • tatuaj: Ballin
 • Locație: partea inferioară a spatelui

înțeles: în partea de jos a spatelui său este cuvântul ‘Ballin’. Acest termen descrie viața cu bogăție și bogăție. Albumul său din 1994 cu grupul Thug Life, intitulat Thug Life: Volumul 1, conținea piesa ‘Str8 Ballin’.

2.Mori.4

 • tatuaj: 2.Mori.4
 • locație: Pieptul drept

înțeles: pe pieptul drept, sub un portret al reginei Nefertiti, sunt cuvintele ‘2.Mori.4’. Regina Nefertiti a fost o regină egipteană și a privit-o ca un simbol pentru femeile negre puternice. Cel mai demn de remarcat, în cântecele sale, Tupac s-a referit la mama sa, Afeni Shakur, ca regină neagră.

Tupac 's 2 Die 4 tattoo's 2 die 4 tattoo

În cele din urmă, albumul Pac din 1993, Strictly 4 My N. I. G. G. A. Z, include piesa „Something 2 Die 4′, Unde Spune; „Dacă nu poți găsi ceva pentru care să trăiești, cel mai bine ar fi să găsești ceva pentru care să mori.”

Dada

 • tatuaj: Dada
 • locație: brațul stâng

semnificație: necunoscut. Se zvonea că tatuajul era pentru finanțele sale Kidada Jones, dar nu este cazul.

Tupac Dada tatuaj

50 N–Z cu AK-47

 • tatuaj: 50 N–z
 • locație: sub piept

semnificație: Obținerea acestui tatuaj amenințător făcut cu fratele Mopreme și prietenul, Mouse Man, Tupac a avut acest tatuat chiar deasupra tatuajului său de viață. Simbolizează unitatea neagră. Tupac s-a dovedit a fi minte militară de la o vârstă fragedă. El a simțit că dacă o persoană neagră din fiecare stat s-ar uni, ar fi mai puternică decât orice armă.

tatuajul lui tupac 50 niggaz's tattoo 50 niggaz

THUG LIFE

 • tatuaj: Thug Life
 • locație: stomac

înțeles: Tatuajul THUG LIFE al lui Tupac este recunoscut instantaneu pentru aproape toată lumea și cu siguranță cel mai faimos. Curbându-se clar de-a lungul secțiunii sale medii, ‘Pac a transformat litera ‘I’ într-un glonț. THUG LIFE, un acronim care ‘Pac a venit cu, în picioare pentru’ ura U Da copii mici F * * * * toată lumea. În plus, la începutul carierei sale, Tupac a format un grup numit Thug Life.

și-a făcut acest tatuaj iconic în 1993 la Dago ‘ s Tattoo din Houston. Dennis ‘Dago’ Coelho a fost proprietarul și responsabil pentru realizarea nu numai a acestei piese, ci și a crucii lui ‘Pac pe spate.

Tupac tattoos

Tupac Tattoos: Summary

 1. „Makaveli” written on his neck
 2. Neferetiti with: „2 Die 4″ written underneath
 3. „2PAC”
 4. A Skull
 5. Skull And Crossbones with: „Heartless” scris mai sus
 6. „notoriu” pe antebraț
 7. acum celebru „viața asasin” peste stomac, „i” este înlocuit cu un glonț
 8. AK-47 cu: „50 N-z”
 9. o panteră neagră, pentru a arăta ceea ce privește familiile sale legăturile cu Panterele Negre
 10. Isus pe ardere cruce în coroana de spini cu: „numai Dumnezeu mă poate judeca”
 11. „Haiduc” Outlawz
 12. o cruce, cu versetul biblic „exod 18:11”, care spune: „acum știu că Domnul este mai mare decât toți dumnezeii: căci în lucrul în care se ocupau cu mândrie el era deasupra lor.”
 13. față cu” zâmbet acum”scris mai jos
 14. „Ballin”
 15. coroana cu ” Boss Playaz „
 16. „F lumea” peste umeri
 17. față cu „plânge mai târziu” scris mai jos
 18. „MOB” pe spatele brațului drept reprezentând „bani peste cățelele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *