# TryThis: Touring Biltmore ca passholder anual

cuprins

credeți sau nu, vine Crăciunul. Cea mai minunată perioadă a anului este chiar după colț și care este unul dintre cele mai magice locuri în care poți merge pentru a intra în spirit? Proprietatea Biltmore.

Biltmore este oficial decked pentru sărbători, și am avut șansa de a verifica afară. Da, este sigur să facă acest lucru, și este o evadare minunat. De asemenea, trebuie să învățăm despre beneficiile de a fi un passholder anual, cum ar fi vizitele nelimitate în timpul zilei la Biltmore pe tot parcursul anului (și Pro-tip: acestea sunt în prezent în vânzare până în noiembrie. 30). Iată cum a mers vizita noastră, ce am învățat + cum poți # TryThis.

experiență:

Touring Biltmore Estate ca passholder anual

ce am încercat:

am făcut un tur de zi (gratuit pe tot parcursul anului pentru passholders) de Biltmore-care este cu adevărat uluitoare chiar acum acoperite în decoratiuni de Craciun. # ProTip: vrei puțină magie în plus? Rezervați unul dintre tururile lor de seară la lumina lumânărilor (de asemenea, reduse pentru passholders). Casa Biltmore este visul oricărui iubitor de vacanță. Există 55 de pomi de Crăciun chiar în interiorul casei, 1.200 de poinsettias în afișe de Crăciun în jurul moșiei și 225 de coroane proaspete în jurul moșiei. Check out mai multe „Crăciun la Biltmore de numere” aici.

lanterne și poinsettias în Biltmore
doar câteva dintre cele 1.200 de poinsettias | Fotografie ale lui Biltmore de către echipa GVLtoday

și vă puteți simți în siguranță vizitând Biltmore. Cu măsuri de distanțare socială în vigoare și măști necesare în interior, Biltmore și-a limitat, de asemenea, capacitatea de a proteja oaspeții. Un alt cadou de a fi un passholder? Acces la grădinile și terenurile proprietății cu 30 de minute înainte și o oră după orele de deschidere obișnuite. Passholders poate aduce, de asemenea, oaspeții unticketed cu ei în vehiculul lor la Antler Hill Village după 5 p.m., pe tot parcursul anului.

ce nu trebuie ratat:

În fiecare an, Biltmore lansează vinuri de Crăciun în ediție limitată – un roșu și un alb – fiecare cu artă personalizată pe etichetă, proiectată de un artist local + pe baza elementelor votate prin intermediul adepților Facebook Ai Biltmore.

Passholders obține – ai ghicit – o reducere la vin Biltmore, de asemenea, plus reduceri la cumpărături, mese și cazare. În plus față de biletele reduse pentru prietenii + familia lor, passholders pot aduce copiii lor (16 și sub) gratuit.

vinuri Biltmore de Crăciun
vinuri Biltmore de Crăciun | fotografie de echipa GVLtoday

despre ce vorbim încă:

Conservatorul Biltmore
poinsettias | fotografie de echipa Gvltoday

Conservatorul. S – ar putea să nu fie neapărat decorat pentru Crăciun, dar unele dintre plantele noastre preferate de Crăciun – poinsettia-sunt expuse în seră chiar acum. # DYK: poinsettia a venit în SUA din cauza unui Greenvillian? Citiți mai multe despre Joel Poinsett aici.

cum puteți experimenta acest lucru:

puteți să vă luați acea zi liberă de lucru sau să vă planificați o sâmbătă frumoasă. FYI, disponibilitatea este limitată în acest an, astfel încât oaspeții sunt încurajați să își rezerve vizitele în avans pentru a-și asigura datele preferate.

memento: vânzarea anuală de trecere se extinde până în noiembrie. 30-abonamentele anuale, în mod normal 249 USD, sunt acum 199 USD. Aflați mai multe despre beneficii (pentru că am zgâriat doar suprafața).

lucruri de știut dacă te duci:

  • experiență: Touring Biltmore ca passholder anual
  • Preț: $199 acum prin Nov. 30 (în mod normal, $249)
  • site-ul: https://www.biltmore.com/visit/tickets-pricing/annual-pass/
  • adresa: 1 Lodge St., Asheville, NC 28803
  • ore: ore variază-a se vedea-le aici
  • Social: Instagram | Facebook | Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *