tot ce trebuie să știți despre suzete

părinții îngrijorați mă întreabă uneori: „sunt suzetele rele?”Din fericire, răspunsul este … foarte rar! Sugerea are de fapt beneficii mari pentru bebeluși!

lăsați copilul să sugă!

dragostea de a suge este transmisă genetic de la părinte la copil — de la o generație la alta —la fel ca culoarea părului sau pistrui. Suptul esteo „rutină” minunată, reconfortantă, care declanșează reflexul calmant al bebelușului. Un întreg capitol al celui mai fericit copil de pe bloc este dedicat suptului —este al 5-lea și ultimul „s” dinmetoda 5 S pentru calmarea bebelușilor. Deci, nu sunt doar nemulțumit de sugerea bebelușilor, îl încurajez!

curățarea suzetelor

spălați întotdeauna o suzetă nouă cu săpun și apă fierbinte înainte de a o da bebelușului. Dacă cade din gură și pe podea (și o va face! de mai multe ori decât poți conta!), clătiți-l cu apă. Punerea în gură pentru a o curăța poate trece de-a lungul germenilor (răceli…chiar și herpes).

Pacis la culcare

cercetările arată că lăsarea unui bebeluș să sugă suzeta în timp ce adoarme poate reduce riscul de SIDS. Nu e nici o rușine în binky!

când să meargă ușor pe supt

supt puternic poate crea presiune în interiorul urechii. Dacă urechile copilului dvs. sunt frecvent infectate, tăiați din nou suzetele și, atunci când bea dintr-o sticlă, asigurați-vă că țineți puțin capul sus. Luați în considerare oprirea suzetei la o iubire drăgălașă, ca un blankey (în siguranță după ce micuțul dvs. a trecut de un an). Și, folosind un „lovey auditiv”, care face liniștitor zgomot alb sunete pe timp de noapte poate ajuta la reducerea nevoii de noapte supt.

Feriți-vă de sugerea zahărului

laptele și sucul de fructe au tone de zahăr. Sugerea unei sticle sau a unei cani sippy din oricare dintre acestea timp de 20 de minute poate provoca cavități. Deci, dacă copilul tăuiubește sucul, păstrează timpul de supt scurt. De asemenea, puteți adăuga un pic mai multă apă în fiecare zi pentru a o dilua treptat. Sau mai bine, treceți la un ceai natural dulce, fără cofeină, cum ar fi menta sau mușețelul.

să – și ia rămas bun de la Paci

suptul îi ajută pe copii să se calmeze și ei-în special pe cei timizi sau sub stres. Majoritatea copiilor mici sunt gata să înțepenească suzeta cu 2-4 ani. Așadar, din când în când, menționează-i:”Când copiii împlinesc 3 ani, Zâna suzetei zboară cu vechiul pacis și aduce înapoi jucării noi! Mă întreb ce-ți va aduce!”Nu spune zânaoferă suzete copiilor noi. Copilul tău s-ar putea supăra pe următorul tip mic pe care îl vede sugând ceea ce crede că este „vechiul său prieten!”Utilizarea prelungită a suzetei nu provoacă întotdeauna probleme dentare, deși suptul degetului mare poate provoca buckteeth. Adresați-vă medicului dumneavoastră sau dentistului pentru a verifica.

știați?

cel mai fericit copil a inventat Snoo Smart Sleeper, cu tehnologie inteligentă bazată pe cele 5 S. este cel mai sigur pat pentru copii făcut vreodată!

vezi mai multe postări etichetate baby, soothing

aveți întrebări despre cel mai fericit produs pentru Bebeluși? Consultanții noștri ar fi bucuroși să vă ajute! Conectează – te cu noi la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *