Top 10 obiceiuri eficiente de studiu pentru studenți/Universitatea ECPI

Top 10 obiceiuri studențești pentru studențipoate fi dificil să vă stabiliți în rutina învățământului superior pentru prima dată sau chiar dacă vă întoarceți la școală, mai ales atunci când alegeți un curriculum accelerat sau clase de echilibru cu un loc de muncă cu normă întreagă. Din fericire, obiceiurile vechi și distragerile noi nu trebuie să stea în calea diplomei tale universitare. Încorporați aceste top zece obiceiuri eficiente de studiu pentru studenți în rutina zilnică și urmăriți-vă să înfloriți într-un student capabil și disciplinat. Acestea sunt ușor de urmărit și implementat și necesită doar un angajament din partea dvs. de urmat.

1. Take & revedeți note amănunțite în timp ce vă aflați în clasă

indiferent dacă stați la o prelegere sau faceți o lectură atribuită, luați întotdeauna notițe. Veți absorbi termenii și ideile cheie mai repede scriindu-le imediat. Nu vă fie teamă să cereți colegilor de clasă o reîmprospătare dacă pierdeți o prelegere.

2. Eliminarea distragerilor stilului de viață

Tehnologia oferă modalități fără precedent de a accesa informații noi. Cu toate acestea, creează și distrageri care vă împiedică să vă concentrați asupra cercetării. Rămâneți la site-urile academice, tăceți telefonul și opriți conexiunea wireless imediat ce aveți suficiente informații pentru a scrie.

3. Programați-vă timpul de studiu

în loc să strângeți sesiuni de studiu între clase, PNA și alte responsabilități, tratați studiul ca orice altă clasă sau angajament. Alegeți o locație specifică care este liniștită, liniștită și vă va oferi mult spațiu pentru a lucra. Apoi stabiliți o întâlnire specifică cu dvs. în fiecare săptămână și respectați-o.

4. Organizați-vă materialele de clasă

în loc să păstrați un liant voluminos sau un rucsac de hârtie liberă, Organizați-vă notele și fișele în foldere separate. Acest lucru face mai ușor să găsiți ceea ce aveți nevoie pentru fiecare examen, să vă păstrați temele împreună și să preveniți aglomerația copleșitoare. Codarea culorilor vă poate ajuta, de asemenea, să păstrați diferite subiecte separate.

5. Profitați de fiecare ocazie suplimentară pentru a studia

dacă un profesor sau TA oferă o sesiune de studiu după clasă sau o oportunitate suplimentară de credit, încercați să o încadrați în programul dvs. Acest lucru nu vă oferă doar o plasă de siguranță mai puternică în cazul în care faceți o greșeală în viitor; arată, de asemenea, inițiativa dvs. ca student.

6. Ai grijă de tine mai întâi – odihnește-te mult!

creierul tău trebuie să se reîncarce în mod regulat pentru a procesa și absorbi informații noi. Uneori, toate nopțile sunt inevitabile, dar nu lăsați-o să devină un obicei, deoarece privarea de somn vă poate împiedica să învățați sau să gândiți critic. Acordați-vă permisiunea de a compensa și somnul pierdut.

nu așteptați să aflați mai multe despre programele de studii ale universității ECPI!'t Wait to Learn More About ECPI University's Degree Programs!

7. Studiați cu un grup sau partener

grupurile de studiu se întâlnesc de obicei înainte de testele mari, dar mulți studenți ai Universității ECPI și-au dat seama cât de util este să vă ajutați reciproc pe tot parcursul anului școlar. Puteți să faceți schimb de note, să vă chestionați reciproc și, cel mai important, să vă țineți reciproc responsabili pentru prezentarea la fiecare sesiune.

8. Exercițiu pentru a elibera stresul

în loc să cedezi anxietății sau presiunii până când studiul pare imposibil, găsește o ieșire productivă pentru a-ți exprima frustrarea. Activitatea fizică eliberează endorfine care reduc stresul și depresia și este complet gratuită.

9. Ai grijă de tine mai întâi – mănâncă bine

nutriția joacă un rol imens în capacitatea ta de a învăța. În loc să depindeți de zahăr și cofeină-și de intemperii accidentelor care urmează-beți multă apă și asigurați-vă că obțineți suficiente fructe și legume. Un corp bine odihnit, bine hrănit, hidratat este capabil să rămână treaz și alert fără ajutorul substanțelor chimice.

10. Nu vă fie teamă să cereți ajutor

nu vă fie teamă să ajungeți la tutori, profesori și colegi de clasă dacă credeți că rămâneți în urmă. Indiferent dacă aveți probleme în a înțelege un concept nou sau pur și simplu aveți nevoie de ajutor pentru a vă gestiona timpul, Colegiul este plin de oameni care știu exact prin ce treceți.Universitatea ECPI este un mediu de învățare flexibil, stimulant pentru studenții de toate vârstele și mediile. Profitați de sistemele de asistență și resursele academice pe care le oferim și căutați întotdeauna noi modalități de a vă îmbunătăți abilitățile de gestionare a timpului. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre Universitatea ECPI și programele noastre de studii accelerate, contactați-ne astăzi! Puteți merge de la Zero la burlaci în 2,5 ani și asta ar putea fi cea mai bună decizie pe care ați luat-o vreodată!

ducându-mă unde vreau să fiu

Aflați mai multe despre Colegiul de Tehnologie al ECPI astăzi!'s College of Technology TODAY!

DISCLAIMER – Universitatea ECPI nu face nici o pretenție, garanție sau garanție cu privire la capacitatea de angajare reală sau potențialul de câștig pentru studenții sau absolvenții actuali, trecuți sau viitori ai oricărui program educațional pe care îl oferim. Site-ul Universității ECPI este publicat doar în scop informativ. Se depun toate eforturile pentru a asigura acuratețea informațiilor conținute în ECPI.edu domeniu; cu toate acestea, nici o garanție de precizie se face. Niciun drept contractual, exprimat sau implicit, nu este creat de conținutul său.

pentru mai multe informații despre Universitatea ECPI sau oricare dintre programele noastre click aici: http://www.ecpi.edu/ sau http://ow.ly/Ca1ya.

greutate:
-20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *