Top 10 Cele mai bune trepiede bugetare sub 100

unul dintre primele lucruri de care veți avea nevoie pentru a vă duce fotografia la nivelul următor este un trepied, deoarece acest lucru vă va permite să faceți fotografii de noapte, fotografii macro mai bune (cu un obturator mai lent și o deschidere mai mică), portrete și fotografii de grup cu dvs. în fotografie, plus fotografii cu expunere lungă, cum ar fi cascade și apă netedă.

un trepied nu trebuie să spargă banca pentru a fi bun, iar aici am rotunjit un număr de trepiede sub 100 / 130 USD.

ADVERTISEMENT

Joby GorillaPod 325 – 18

Joby GorillaPod 525

o actualizare a originalului trepied bendy, acest lucru poate fi folosit aproape oriunde, pur și simplu răsuciți și înfășurați picioarele în jurul unui stâlp, o balustradă, un scaun sau utilizați trepiedul ca trepied de masă. Picioarele de cauciuc de pe partea de jos înseamnă că nu va aluneca și este extrem de ușor, astfel încât nici măcar nu veți observa că îl aveți cu voi. Versiuni mai mari sunt disponibile pentru a suporta camere mai grele.

 • greutate: 52g (0.11lbs)
 • greutate maximă acceptată: 0,325 kg (0,71 lbs)

bun pentru: Camere compacte, utilizare în exterior și în interior, spații înguste.

Cumpara de pe Amazon UK cumpara de pe Amazon Statele Unite ale Americii

Manfrotto Mini Pixi – 19.99

Manfrotto Pixi trepied pe plaja

mici și ușoare, trepied Manfrotto Pixi este un trepied foarte mic stil de masă, potrivit pentru Camere compacte, ultra zoom-uri, mirrorless mici, și camere DSLR mici. Este suficient de mic încât să poată fi ușor pus în majoritatea pungilor și luat cu tine oriunde te duci. Dacă doriți în mod regulat să aveți un trepied cu dvs., dar nu vă place ideea de a purta cu dvs. un trepied mai mare de dimensiuni normale, atunci aceasta este o opțiune bună. Există, de asemenea, o versiune extinsă, numită Manfrotto Pixi Evo 2.

 • greutate: 0,23 kg (0,5 lbs)
 • greutate maximă acceptată: 0,65 kg corp/1 kg (2,2 lbs) Total

bun pentru: DSLR-uri mici (cu lentile mici), camere mirrorless mai mici și camere compacte.

Cumpara de pe Amazon Marea Britanie cumpara de pe Amazon Statele Unite ale Americii

Velbon Sherpa 200 – 79.99

Velbon Sherpa 200 (3)

Velbon Sherpa 200 este una dintre cele mai grele, și, prin urmare, cel mai puțin probabil lovitura departe în vreme rea. Acest trepied are o abordare destul de „fără bibelouri”, cu două poziții ale picioarelor, pur și simplu închise și scoase. Theres un cap 3-way cu un mâner lung, ceea ce face acest lucru o alegere bună pentru munca video, precum și fotografii fotografii. Dacă prețuiți greutatea peste compactitate, atunci Velbon Sherpa 200 este cel mai greu aici. O pungă mare cu fermoar este inclusă.

 • greutate: 1,95 kg (4,3 lbs)
 • greutate maximă acceptată: 4 kg (8,8 lbs)
 • înălțime maximă: 167.5cm (5.5 picioare)

bun pentru: camere mai grele, utilizarea video, și munca de studio.

Cumpara de pe Amazon UK cumpara de pe Amazon SUA

Sirui t-005x – 89

Sirui t-005x trepied

Sirui t-005x este ușor, și Disponibil în negru, albastru, sau roșu. Acest trepied compactează până la 30cm, datorită secțiunilor de picior 5, cu încuietori răsucite. Cu toate acestea, cu cât un trepied are mai multe secțiuni de picior, cu atât trebuie să fie mai subțire ultima secțiune de picior și, de asemenea, puteți găsi că este destul de consumatoare de timp blocarea și deblocarea tuturor încuietorilor răsucite. Coloana centrală poate fi extinsă pentru o înălțime suplimentară sau îndepărtată, astfel încât să puteți monta camera mai jos la sol. Capul are, de asemenea, încuietori separate pentru capul mingii și panoramarea camerei, oferind un control suplimentar.

 • Greutate: 0,8 kg (1,7 lbs)
 • greutate maximă acceptată: 4 kg (8,8 lbs)
 • înălțime maximă: 130cm (4,2 picioare)

bun pentru: camere DSLR, fără oglindă și compacte.

Cumpara de pe Amazon UK cumpara de pe Amazon SUA

Manfrotto MKCOMPACTLT-Rd – 49.99

trepied Manfrotto buget

Acest model compact Manfrotto are o construcție din aluminiu, are un cap cu bilă și vine cu o carcasă de transport căptușită. Poate dura o sarcină de până la 1,5 kg, deci este o alegere bună pentru utilizatorii avansați compacți sau fără oglindă, cu corpuri de cameră mai mici. are picioare de blocare, picioare robuste din cauciuc și o înălțime maximă de 131cm.

 • greutate: 0.921 kg
 • greutate maximă acceptată: 1.5 kg
 • înălțime maximă: 131cm

bun pentru: utilizatorii avansați compact și mirrorless.

Cumpara de pe Amazon Marea Britanie cumpara de pe Amazon SUA

Cullman Neomax 240 – 49.66-x3>

trepiedul Cullman Neomax este disponibil în diferite dimensiuni. Acesta este un trepied ultra compact și, în special, ușor datorită utilizării unor piese din plastic. Picioarele sunt construite din aluminiu. Se pliază până la doar 25,5 cm, făcându-l unul dintre cele mai scurte trepiede de aici. Există o carabină, astfel încât să puteți atârna o greutate suplimentară de centrul trepiedului pentru o stabilitate suplimentară, iar o încuietoare de răsucire pe fiecare picior poate debloca toate secțiunile piciorului. Există o coloană centrală extinsă pentru o acoperire suplimentară. Este inclusă o geantă de șnur de bază.

 • greutate: 0,626 kg (1,4 lbs)
 • greutate maximă acceptată: 3 kg (6,6 lbs)
 • înălțime maximă: 112 cm (3,6 picioare)

bun pentru: DSLR-uri mai mici, camere fără oglindă și compacte.

Cumpara de pe Amazon UK cumpara de pe Amazon USA

Vanguard VEO 2 204ab – 89

Vanguard veo 2 204ab (3)

elegant și bine proiectat, coloana centrală se pliază înapoi, astfel încât lungimea totală este mai scurtă atunci când nu utilizați trepiedul. Există încuietori de răsucire din cauciuc care au nevoie de un viraj scurt pentru a debloca sau bloca picioarele. Există picioare de cauciuc pe partea inferioară care pot fi îndepărtate, astfel încât să poată fi montate vârfuri opționale (nu sunt incluse). Coloana centrală reversibilă înseamnă că puteți comuta cu ușurință între utilizarea camerei deasupra sau dedesubtul mijlocului trepiedului. Coloana centrală poate fi îndepărtată și un cap separat (plastic) poate fi atașat pentru fotografierea la nivel scăzut. O geantă elegantă este inclusă.

 • greutate: 1.18 kg (2.6 lbs)
 • greutate maximă acceptată: 4 kg (8.8 lbs)
 • înălțime maximă: 135cm (4.4 picioare)

bun pentru: DSLR – uri, camere fără oglindă și compacte.

Cumpara de pe Amazon UK cumpara de pe Amazon USA

Slik Sprint Mini III-73.99

Slik sprint mini III

Slik Sprint Mini III este un trepied modest în ceea ce privește înălțimea, dar acest lucru îl face ideal pentru unele aplicații de masă și munca. Are o coloană centrală care poate fi scurtată și inversată pentru lucrări la nivel scăzut și mânere moi căptușite pe fiecare picior pentru o menținere constantă. Are un finisaj din aluminiu texturat și secțiuni de blocare a picioarelor.

 • Greutate: 0.862 kg
 • greutate maximă acceptată: 2 kg
 • înălțime maximă: 107,8 cm

bun pentru: DSLR-uri mici cu lentile kit, camere fără oglindă și compacte.

Cumpara de pe Amazon UK cumpara de pe Amazon SUA

Benro Slim Aluminium – 64

Benro Slim

disponibil ca trepiede din aluminiu sau fibră de carbon, versiunea din aluminiu oferă o mare valoare pentru bani. Versiunea din fibră de Carbon cântărește 1 kg și nu costă prea mult, fiind disponibilă pentru puțin peste 100 de metri cubi, făcându-l unul dintre cele mai ieftine trepiede din fibră de carbon disponibile. Există încuietori metalice pentru a bloca și debloca picioarele. Este inclusă o geantă de șnur de bază.

 • Greutate: 1,2 kg (2,6 lbs)
 • greutate maximă acceptată: 4 kg (8,8 lbs)
 • înălțime maximă: 146cm (4,8 picioare)

bun pentru: camere DSLR, fără oglindă și compacte.

cumpără de pe Amazon UK cumpără de pe Amazon USA

Hama Traveller 117 Ball Head – 31.72

Hama traveller

acest trepied entry-level are 3 secțiuni de picioare și un cap de bilă 3D cu nivel de spirit. Există o coloană centrală de revenire și opțiunea picioarelor cauciucate sau cu vârfuri. Există, de asemenea, o prindere din spumă, deci o mulțime de caracteristici pentru preț.

 • greutate: 820g
 • greutate maximă acceptată: 4 kg
 • înălțime maximă: 117cm

bun pentru: DSLR-uri, fără oglindă și compacte.

Cumpara de pe Amazon UK cumpara de pe Amazon SUA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *