The ‘Real’ Slim Shady: ce trebuie să știți despre Eminem

numele complet al lui Eminem

care este numele complet al lui Eminem?

numele complet al lui Eminem este Marshall Bruce Mathers III, el a trecut cu numele Eminem profesional încă de la începutul carierei sale. Numele său de scenă este adesea stilizat ca eminamente. El este, de asemenea, cunoscut de alter ego-ul său Slim Shady. Când și-a început cariera, era cunoscut sub numele de scenă Mc Double M. El și-a dezvoltat numele”Eminem”pe baza poreclei de care era cunoscut ca adolescent” M&M’.

epoca lui Eminem

care este epoca lui Eminem?

Eminem s-a născut pe 17 octombrie 1972 și are în prezent 47 de ani. S-a născut în St. Joseph, Missouri și a fost un jucător important în genul violului încă din anii 90.în ciuda faptului că are aproape 50 de ani, Eminem continuă să cânte și a cumpărat recent câteva albume. El este încă popular cu fanii.

familia lui Eminem

cine este familia lui Eminem?

Eminem a avut o viață de familie dificilă în creștere. Tatăl său și-a părăsit familia și a avut alți doi copii, în timp ce mama lui are mai târziu un fiu. Eminem și familia sa au trăit rar în același loc mai mult de un an și au trăit adesea cu membrii familiei. Eminem a fost adesea agresat și și-a petrecut o mare parte din tinerețe în Detroit într-un cartier în mare parte negru. Eminem și mama sa s-au luptat frecvent și au fost vizitați de asistenți sociali, dintre care unul a declarat că mama lui Eminem avea o personalitate paranoică.

educația lui Eminem

unde a mers Eminem la școală?

Eminem a fost agresat în școală, iar mama sa a încercat să dea în judecată districtul școlar Roseville în 1982. Eminem a fost reținut în clasa a IX-a timp de trei ani din cauza notelor slabe și a absenteismului și, în cele din urmă, a renunțat la Liceul Lincoln la vârsta de 17 ani. Apoi a început să lucreze pentru a ajuta la plata facturilor la domiciliu, dar a fost adesea aruncat afară din casă oricum. Eminem a început să cânte rap la 14 ani cu prietenul său Mike Ruby. Se strecura într-un liceu vecin pentru bătălii de rap și participa la concursuri de microfon deschis.

Eminem performing
Eminem, Mika-photography, Wikimedia Commons

casa lui Eminem

unde a locuit Eminem?

Eminem a crescut în principal în Detroit, Michigan și a ales să rămână aproape de casă pentru cea mai mare parte a carierei sale. El deține o casă în Clinton Township, Michigan. Casa are o suprafață de 8.900 de metri pătrați și a fost construită pentru prima dată în 1996 și apoi achiziționată de Eminem în 2000 pentru 1.483.000 de dolari. Casa este mare și în primul rând cărămidă. Eminem deținea, de asemenea, o casă în Rochester Hills, Detroit până de curând. A cumpărat-o cu 4,75 milioane de dolari și a vândut-o cu 2 milioane de dolari. Casa care a fost achiziționată în 2003 a fost deținută anterior de președintele Kmart Charles Conaway.

înălțimea și greutatea lui Eminem

care a fost înălțimea și greutatea lui Eminem?

Eminem are o înălțime de aproximativ 5 picioare 7 inci sau aproximativ 172 cm și cântărește în jur de 68 kg în prezent. Acest lucru nu a fost întotdeauna cazul cu toate acestea, la un moment dat Eminem a ajuns până la aproximativ 108 kg. creșterea în greutate a fost atribuită dietei Eminem de junk food și dependență de droguri. Eminem a recunoscut că mănâncă mai ales Big Mac, KFC și Taco Bell pentru a-l ajuta să facă față stomacului supărat de a lua medicamente eliberate pe bază de rețetă precum Vicodin. A pierdut cea mai mare parte din greutate după ce a intrat în reabilitare.

naționalitatea lui Eminem

ce naționalitate este Eminem?

Eminem s-a născut în Statele Unite și este cetățean American. Este de origine engleză, germană și scoțiană, Elvețiano-germană.

Eminem naționalitate
Eminem, Mika-fotografie, Wikimedia Commons

religia lui Eminem

ce religie urmează Eminem?

Eminem nu a fost crescut într-o gospodărie deosebit de religioasă și în 1999 a glumit că a devenit creștin pentru a evita o parte din reacția asupra conținutului cântecelor sale. El a declarat că i s-a spus de Reverendul Louis Sheldon care i-a spus că a deveni creștin îl va ajuta cu problemele și imaginea sa de Relații Publice. El a spus că el a fost ‘jos cu Biblia’ și a spus că el ar putea spune acum intolerant versuri au fost despre opiniile sale religioase. Mai recent, în 2009, el a spus că se roagă mult mai mult, dar nu crede că este ‘religios nebun’. El pare a fi creștin, deși nu are o anumită confesiune.

faima lui Eminem

pentru ce este Eminem faimos?

Eminem este renumit pentru că este un rapper, compozitor, producător de discuri și executiv American, producător de film și actor. Este cunoscut pentru că este unul dintre cei mai influenți rapperi din toate timpurile și este adesea citat pentru talentul său. Eminem este renumit atât pentru cariera sa solo, cât și pentru participarea la grupul hip hop D12. El este, de asemenea, cunoscut pentru colaborările sale cu alți artiști, inclusiv Royce da 5″9.

Cariera timpurie a lui Eminem

cum a început cariera lui Eminem?

în 1988 Eminem se numea Mc Double M și formase un grup cu New Jack și JD Butter Fingers, grupul s-a alăturat producției Bassmint și a devenit Soul Intent. Au lansat ann EP în 1995. Eminem face apoi echipă cu alți rapperi pentru a forma D12 și a lansat primul lor album în 2001. Eminem a semnat cu FBT Productions și a înregistrat un album de debut ‘Infinite’ în 1996, din păcate a fost un eșec comercial. Eminem locuia într-un cartier rău la acea vreme și lucra pentru salariul minim. A primit mai multă atenție cu EP-ul său Slim Shady. A concurat la Jocurile Olimpice de rap și s-a clasat pe locul doi. EP-ul său a fost interpretat de Dr.Dre, care l-a adus apoi pentru o sesiune de înregistrare. Eminem a lansat apoi LP-ul Slim Shady în 1999, devenind unul dintre cele mai populare albume ale anului.

Eminem infinite

descoperirea carierei lui Eminem

care a fost descoperirea carierei lui Eminem?

după succesul inițial al LP-ului Slim Shady, Eminem a lansat LP-ul Marshall Mathers în 2000. A doborât recorduri americane cu vânzări de 1,76 milioane în prima săptămână. Spectacolul Eminem a ieșit în 2002 și a ajuns pe primul loc în topuri și a fost certificat diamant de RIAA. Albumul a examinat efectele ascensiunii lui Eminem la faimă și impactul pe care l-a avut asupra familiei sale. Ca și în cazul fiecărui album anterior, conținutul și obscenitățile prezentate în album au fost criticate.

succesul continuu al carierei lui Eminem

ce a făcut Eminem de la descoperirea carierei sale?

Eminem și-a lansat albumul Encore în 2004, care a avut un mare succes și conținea conținut despre celebrități precum Michael Jackson. Mulți dintre prietenii lui Michael Jackson au vorbit împotriva versurilor. Eminem a scos apoi înmormântarea în 2005 și un album cu cele mai mari hituri numit Cortina Call: The Hits. În 2008 Eminem a ieșit cu albumul ‘recidiva’. În 2010 a ieșit cu albumul ‘Recovery’ care a ajuns pe primul loc și a însemnat că Eminem a doborât recordul ca artist cu cele mai succesive albume numărul unu. A colaborat cu Royce da 5 „9 la EP-ul” Bad Meets Evil ” în 2010. În 2012 a ieșit cu ‘Marshall Mathers LP 2’ care a debutat pe primul loc. În 2018 a ieșit cu albumul său ‘Revival’.

valoarea netă a lui Eminem

care a fost valoarea netă a lui Eminem?

Eminem are o valoare netă estimată la aproximativ 210 milioane de dolari, ceea ce îl face pe al 7-lea cel mai bogat rapper din lume. Valoarea sa netă a fost construită în mare parte datorită lansărilor sale muzicale, dar a câștigat și venituri din turneul său, mărfuri, muzică și producție de filme și carieră de actorie.

relațiile lui Eminem

cu cine s-a căsătorit Eminem?

Eminem a fost căsătorit cu Kimberly Anne ‘Kim’ Scott de două ori. A cunoscut-o în liceu după ce a cântat rap pe o masă. Ea și geamănul ei s-au mutat cu Eminem și mama sa la vârsta de 15 ani și au început o relație din nou, din nou, în 1989. Cuplul s-a căsătorit în 1999 și a divorțat doi ani mai târziu, în 2001. Cuplul s-a căsătorit din nou în 2006, dar au divorțat mai târziu în acel an.

Eminem are copii?

Eminem are trei copii, prima sa fiică Hailie s-a născut în 1995. Eminem a adoptat-o și pe fiica lui Kim Whitney și pe fiica ei gemene Dawn, Alaina. Hailie participă la Universitatea de Stat din Michigan.

Aflați despre alți artiști precum Jay-Z.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *