Scutece vs Pull-up-uri (diferențe de preț și utilitate)

Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să luați în considerare partajarea cu alții!

 • Twitter
 • Pinterest
 • Reddit

culoarul scutecului dintr-un magazin poate fi un loc intimidant chiar și pentru cei mai experimentați părinți. Când fetele mele erau încă bebeluși, îmi amintesc clar că stăteam într-un magazin o dată timp de câteva minute încercând să determin diferența dintre scutece și pull-up-uri și dacă aveam sau nu nevoie de ele deloc.

cu scutece vs pull-up-uri, cea mai mare diferență este că scutecele în stil pull-up includ adesea o bandă elastică care le permite să alunece și să se desprindă mai ușor ca lenjeria obișnuită. Unele versiuni păstrează banda adezivă pe ele asemănătoare scutecelor normale, în timp ce altele pot fi rupte similar cu un scutec de înot. De obicei, ele sunt folosite atunci când formarea olita.

părinții trebuie să facă o mulțime de alegeri atunci când vine vorba de a avea grijă de copiii lor mici, așa că îmi place să încerc să explic lucrurile, astfel încât să nu trebuie să vă stresați la fel de mult peste fiecare lucru mic. Să verificăm de ce ați putea dori să utilizați pull-up-uri în primul rând, câteva informații despre ele și dacă costă sau nu mai mult decât scutecele obișnuite.

cuprins

diferența reală dintre scutece vs pull-up-uri

așa cum am spus mai înainte, cea mai mare diferență între scutece regulate vs pull-up-uri este că acestea sunt menite să fie luate PE și de pe ca lenjerie de corp regulat. Prin eliminarea benzilor adezive, copiii mai în vârstă sunt mai puțin susceptibili să-și poată scoate scutecul trăgând benzile adezive, dar le oferă practică în timp ce se antrenează la oliță. Pentru a face lucrurile simple, vom vorbi doar despre stilul de unică folosință al tragerilor pe care este probabil să le găsiți în magazinul de pe culoarul scutecului.

de asemenea, ar trebui să subliniez aici că termenul ‘pull-up-uri’ este marcat de Huggies și nu este tehnic nu este cu adevărat numele pentru acest stil de scutec, chiar dacă majoritatea oamenilor îl folosesc doar pentru tot. Pampers folosește termenul ‘easy ups’, iar Compania Onestă îi numește’ pantaloni de antrenament’, dar toți au un design similar.

veți găsi în mod obișnuit aceste caracteristici pe un scutec pull-up:

 • tăiat pentru a arăta și a se potrivi mai mult ca lenjeria obișnuită (chiloți sau ‘tighty-whities’).
 • Elastic în jurul întregii centuri a scutecului, astfel încât să se poată întinde cu ușurință atunci când este pornit sau oprit.
 • Velcro părți pentru a ajuta la eliminarea.
 • rupeți părțile laterale pe elastic similar cu un scutec de înot. Acest lucru vă permite să le scoateți în grabă cu mai puțină mizerie dacă există un număr doi!
 • indicatori de umezeală sau alte modele care dispar / apar atunci când sunt ude.
 • o senzație de răcire atunci când este umedă pentru a ajuta la alertarea copilului și a-l ajuta să recunoască când merg la oliță.

compania cinstită

sunt pull-up-urile mai scumpe decât scutecele obișnuite?

una dintre cele mai mari preconcepții pe care le-am avut despre scutece vs pull-up-uri este că pull-up-urile erau pur și simplu mai scumpe decât versiunea obișnuită.

după cum se dovedește, am avut dreptate în legătură cu asta, dar nu este o diferență atât de mare când te uiți cu adevărat la prețuri. Am făcut un pic de cercetare pentru a vedea modul în care cele mai populare branduri ar stiva de până dacă am fost de gând să aleagă între cele două opțiuni. Desigur, este cu siguranță posibil să găsiți scutece mult mai ieftine acolo, pe lângă mărcile de nume mari. Compararea unui scutec marca magazin la un nume de brand pull-up, de exemplu, este, probabil, va provoca un decalaj mult mai mare în preț. Încerc să-l păstrez mere-la-mere de dragul comparației.

pentru a-l menține cât mai aproape posibil, am ales să compar scutecele obișnuite de mărimea 4 cu pull-up-urile de mărimea 2t, deoarece sunt concepute pentru bebelușii cu aceeași greutate. Când intri în tărâmul pull-up – urilor, dimensiunile încep să arate ca îmbrăcămintea! De asemenea, am ales cea mai mare, cea mai economică opțiune în vrac pentru a obține prețurile cât mai mici posibil.

 • Huggies regulate vs Huggies Pull-up – uri-cu acest brand, pull-up-uri sunt de aproximativ $.08 mai mult pe scutec decât versiunea lor obișnuită.
 • Pampers regulate vs Pampers easy Ups-Pampers a arătat doar despre un $.01 diferența dintre ofertele lor.
 • compania cinstit scutece vs pantaloni de formare – despre un $.02 diferența dintre cele două opțiuni.

după cum puteți vedea, nu este o diferență prea mare, într-adevăr. De asemenea, prețurile se schimbă întotdeauna puțin aici sau acolo, așa că, dacă doriți să obțineți cele mai actualizate prețuri și recenzii, consultați categoria pull-up-uri de pe Amazon pentru a vedea toate opțiunile și prețurile în timp ce comparați scutece vs pull-up-uri.

Pentru că sunt mereu în căutarea celei mai sigure și mai Naturale Opțiuni, recomandarea mea personală pe Amazon ar fi pantalonii de antrenament ai companiei cinstite, deoarece sunt fabricați din materiale prietenoase cu ec0 și evită să folosești clor, latex, PVC, parfumuri, ftalați și alți aditivi duri găsiți în mod obișnuit în produsele pentru bebeluși!

când să utilizați scutece pull-up

puteți începe să utilizați scutece pull-up imediat ce tu și copilul dvs. sunteți gata.

de obicei, bebelușii vor fi gata să folosească pull-up-uri atunci când sunt gata să înceapă antrenamentul la oliță, care este de obicei în jur de 18-24 de luni. Nu fi surprins dacă a ta nu este gata până când nu sunt aproape trei, cu toate acestea, mai ales dacă ai un băiat!

urmăriți cele mai frecvente semne că bebelușul dvs. este gata să înceapă antrenamentul la oliță:

 • ea arată interes în utilizarea toaletă și imaginind cum funcționează
 • el poate trage deja scutecul în jos și trageți-l înapoi în sus
 • ea vă poate spune când ea trebuie să folosească baia înainte de a merge
 • el poate înțelege direcțiile și să comunice în timpul procesului
 • copilul poate păstra un scutec uscat timp de cel puțin două ore
 • copilul are un scutec uscat în dimineața, dar apoi face pipi imediat>

care sunt dimensiunile scutecului pull-up?

deoarece pull-up-urile nu sunt destinate cu adevărat nou-născuților și sugarilor, nu vă așteptați să găsiți dimensiuni mai mici atunci când mergeți la cumpărături.

De obicei, dimensiuni pentru pull-up-uri va începe la 12 luni și merge până la aproximativ 5T.

aici sunt cele mai comune dimensiuni pentru pull-up-uri, împreună cu recomandările de greutate corespunzătoare:

 • 12M – 24M (14-26 livre/6-13 kilograme)
 • 2T – 3T (18-34 livre/8-15 kilograme)
 • 3T – 4T (32-40 livre/15-18 kilograme)
 • 4T – 5T (38-50 livre/17-25 kilograme)

unele mărci pot oferi dimensiuni ușor în afara acestui interval, dar aceasta este o idee bună despre ceea ce veți găsi atunci când începeți să căutați.

pull-up-urile sunt la fel de absorbante ca scutecele?

dacă ascultați producătorul care face pull-up-uri, răspunsul la această întrebare va fi ” da!”

dacă ascultați dovezi anecdotice din experiența personală împreună cu tone de alte mame și tați pe forumuri, răspunsul la această întrebare va fi „nu!”

în realitate, pull-up-urile vor fi probabil mai puțin absorbante decât scutecele obișnuite, deoarece sunt tăiate mai mici și menite să ofere mai mult feedback bebelușului atunci când merg la oliță.

în esență, scutecele obișnuite se concentrează pe absorbția umezelii imediat, în timp ce pull-up-urile doresc ca bebelușul să simtă o parte din acea umezeală înainte de a se absorbi. Dacă își simt olițele, așa cum spune teoria, pot începe să prindă mai bine toată chestia cu antrenamentul la oliță pentru că au senzația că s-au udat singuri. Pentru cei dintre voi care încearcă să-l antreneze activ pe cel mic, probabil că nu va fi mare lucru, deoarece probabil veți începe în timpul zilei și oricum îi veți urmări ca un șoim. Acest lucru face ca probabilitatea unei scurgeri destul de scăzută.

dacă nu sunteți în mod activ de formare olita, apoi trage-up-uri sunt, probabil, doar de gând să vă provoca probleme în comparație cu un scutec regulat, deoarece acestea vor scurge mai mult în general. Desigur, nu toate mărcile sunt create în mod egal și este posibil să găsiți câteva pull-up-uri care fac o treabă minunată în prevenirea scurgerilor. Cea mai bună strategie este să cercetezi și să încerci câteva mărci pentru a vedea ce funcționează pentru tine și copilul tău!

compania cinstită

puteți folosi pull-up-uri noaptea?

deoarece am stabilit că pull-up-urile nu sunt probabil la fel de absorbante pe cât sunteți obișnuiți cu scutecele obișnuite, va trebui să fiți foarte atenți să le folosiți noaptea, deoarece veți avea mult mai multe șanse să vă confruntați cu o scurgere. Acest lucru este valabil mai ales dacă ați avut probleme cu scurgerile înainte de a utiliza scutece obișnuite.

majoritatea bebelușilor tind să umple un scutec până la refuz peste noapte, deoarece nu suntem în preajmă pentru a-i schimba la fel de des. Unii bebeluși au nevoie chiar de sprijinul suplimentar al unui scutec special peste noapte, inserții absorbante sau alte tactici pentru a-i menține uscați până dimineața. În cele mai grave cazuri, mami și tati ar putea avea chiar să programeze schimbări de scutec în mijlocul nopții pentru a preveni acest lucru!

Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să luați în considerare partajarea cu alții!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *