sarcina, alăptarea și implanturile mamare

nevoia de a cunoaște elementele de bază ale măririi sânilor și ale sarcinii

multe întrebări pe care le auzim de la pacienții noștri din Las Vegas pentru mărirea sânilor se învârt în jurul impactului posibil pe care mărirea sânilor îl poate avea asupra sarcinilor viitoare și alăptării. Aici, Dr. Pancholi și personalul nostru fac tot posibilul pentru a răspunde la aceste întrebări.

pot alăpta dacă am implanturi mamare?

răspunsul este un răsunător „poate.”Abilitatea de a alăpta este foarte individuală pentru început. Unele femei nu pot alăpta, indiferent dacă au suferit o intervenție chirurgicală de implant mamar. În plus, unele femei nu au alăptat înainte de mărirea sânilor pentru a afla dacă pot. Pentru cei care sunt capabili să alăpteze, există un risc mic de a nu putea alăpta după operație

incapacitatea de a alăpta după operație este considerată a fi cauzată de o leziune a conductelor de lapte în timpul intervenției chirurgicale sau de o presiune suplimentară pe care implanturile o plasează asupra țesutului mamar înconjurător și a conductelor de lapte. Presiunea suplimentară din implanturi poate să nu lase laptele să curgă atunci când este combinată cu presiunea din înghițirea laptelui. Riscul de dificultate al alăptării crește odată cu implanturile foarte mari și plasarea subglandulară (peste mușchi).

plasarea implantului mamar și tipul inciziei pot face diferența

deoarece o mare parte a riscului pentru alăptare provine din deteriorarea și presiunea laptelui optând pentru un tip de incizie și o metodă de plasare care minimizează sau evită cu totul aceste țesuturi pot ajuta la optimizarea șanselor de alăptare cu succes cu implanturi.

  • folosind incizia transaxilară (axilă). Cu această tehnică de mărire a sânilor „fără cicatrice”, Dr.Pancholi poate crea buzunarul de la piept și poate plasa atât implanturi mamare rotunde, cât și implanturi mamare din silicon și poate evita orice tăiere prin sânul în sine.
  • plasarea implanturilor sub mușchiul toracic (subpectoral). O plasare a implantului subpectoral reduce presiunea din implant asupra țesutului mamar, deoarece mușchiul servește drept „barieră”.”Această poziție duce, de asemenea, la o manipulare mai mică a țesutului mamar

dacă păstrarea alăptării este importantă pentru dvs., vă rugăm să discutați acest lucru cu Dr.Pancholi.

alăptarea este sigură după ce ați avut implanturi mamare?

ruptura salină nu este o problemă de sănătate pentru copil. În plus, studiile au arătat că implanturile de silicon nu prezintă nici un risc pentru copil.

ce se întâmplă cu sânii și implanturile mamare dacă rămân însărcinată?

dacă rămâneți gravidă după mărirea sânilor, este posibil să observați sau nu modificări ale aspectului general al sânului. Indiferent dacă ați fost gravidă înainte de mărirea sânilor, o mulțime va depinde de cât de mult țesut mamar aveți.

țesutul mamar se extinde odată cu sarcina. Dacă aveți foarte puțin țesut mamar, veți avea foarte puțin țesut mamar pentru a vă extinde și a vă contracta ulterior. Și probabil, nu veți vedea prea multe schimbări.

dacă aveți mai mult țesut mamar, va exista mai mult țesut care se extinde și se contractă, ceea ce poate duce la căderea ulterioară. Acest lucru nu înseamnă neapărat că implanturile mamare vor cădea după sarcină, dar este mai probabil. În această situație, ar putea apărea ca și cum țesutul mamar alunecă de pe implant. Un lift de sân poate ajuta la corectarea acestui aspect.

dacă aveți sau nu vergeturi pare să fie preprogramat în ADN-ul dvs. În cazul în care mama ta și alte rude de sex feminin Toate luat vergeturi pe sanii lor cu sarcina, cote Sunt va prea.

puneți mai multe întrebări la o consultație cu Dr. Pancholi

Dacă aveți mai multe întrebări despre implanturile mamare, Dr. Pancholi și personalul nostru vor fi bucuroși să le abordeze la o consultare. Sunați-ne sau folosiți formularul nostru de contact online ușor. Coordonatorul nostru de îngrijire a pacienților va fi în contact cât mai repede posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *