s-ar putea să fii surprins de Premiul ‘Celebrity Big Brother’ din 2018, ca atât de surprins

este un lucru bun că valul de căldură s-a terminat și acum este acceptabil să anulez toate planurile mele, deoarece Celebrity Big Brother se lansează joi (16 August). Nu este un secret faptul că unele stele sunt plătite cu un ban destul de mare pentru a fi cheltuite în casă — și o parte din mine crede că pare ușor. Dar apoi îmi amintesc argumentele mărunte, restricțiile alimentare și faptul că trebuie să împărțiți un dormitor cu o grămadă de străini care sforăie. UFF. Deci, dacă este ceva, ar trebui să existe un fel de recompensă; dar care este premiul Celebrity Big Brother? Ei bine, premiul pentru câștigarea seriei s-a schimbat drastic de-a lungul anilor. Potrivit The Mirror, înainte de sezonul 3, nu s-au făcut deloc premii în bani sau donații caritabile sub numele câștigătorului. În schimb, au avut pur și simplu plăcerea de a ști că sunt cei mai populari (sau, în unele cazuri, cei mai puțin urâți).

cu toate acestea, regulile s-au schimbat apoi în 2005. Când Mark ‘ Bez ‘ Berry de la Happy Mondays a fost încoronat campion al poporului, i s-a acordat un cec pentru 50.000 de euro pe care a trebuit să-l păstreze pentru el însuși. Nu numai asta, dar oală mare de bani a însemnat că el a fost capabil de a evita falimentul, și el a fost un iepuras foarte fericit.

Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment/Getty Images

dar acest lucru pare să fi fost unul off.

Din 2005, producătorii au decis ca premiul în bani de 50.000 de dolari (care este finanțat prin linia de vot cu rată de primă) să fie împărțit între câteva organizații caritabile desemnate, inclusiv Samaritenii. Cu toate acestea, regulile s-au schimbat din nou anul trecut. După ce a câștigat seria de vară 2017, Sarah Harding a fost informată de gazda Emma Willis că a existat o întorsătură a premiului. În loc să-și ia banii acasă, I s-a oferit opțiunea de a dona 50.000 de dolari pentru orice organizație caritabilă la alegere. Vedeta Girls Aloud a ales să-și acorde premiul carității militare, Haig Housing Trust.

dar nu mi-aș face prea multe griji pentru Harding. Deși nu a primit niciun premiu în bani, celebritățile primesc o taxă pentru intrarea în casă. Deci, ea nu ar fi plecat acasă cu mâinile goale.

Tim P. Whitby/Getty Images Entertainment/Getty Images

Fast redirecționați unul către seria de iarnă Celebrity Big Brother 2018 și a existat o altă schimbare în ceea ce a primit celebritatea câștigătoare. Oglinda a raportat că de data aceasta, nu a existat nici un premiu în bani sau donație caritabilă. Acest lucru înseamnă că victorii Courtney Act a plecat în mod eficient cu nimic în afară de taxa de aspectul ei.

Deci, ce premiu este oferit pentru Celebrity Big Brother 2018 housemates de vară?

am contactat unul dintre reprezentanții emisiunii pentru a întreba care sunt planurile, dar un purtător de cuvânt nu mi-a dat niciun comentariu. Cu toate acestea, Mirror raportează că, la fel ca seria de Iarnă 2018, când nu s-au acordat premii în bani sau donații caritabile, asta pare să fie în magazin de data aceasta. Nu a existat” nici o mențiune despre nimic care să schimbe acest lucru”, se arată în ziar.Ei bine, cred că doar timpul va spune, și nu va fi până când câștigătorul acestui an va sta pe scenă cu Emma Willis într-o lună că vom ști cu ce va pleca celebritatea câștigătoare a acestui an. Până atunci, mă voi bucura de toate suișurile și coborâșurile care vin înainte de a câștiga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *