Robin Roberts, ancora ABC ‘s Good Morning America,’ se alătură Mayo Clinic Board of Trustees

Phoenix — Robin Roberts, ancora premiată a „Good Morning America” de la ABC, a fost aleasă de Consiliul de administrație MayoClinic ca mandatar public la reuniunea sa trimestrială de pe Feb. 21. Roberts, care a fost onorată cu Premiul Walter Cronkite forExcellence în Jurnalism, a fost lider în creșterea gradului de conștientizare a problemelor de sănătate de când și-a anunțat public propriile bătălii cu cancerul de sân și sindromul mielodisplazic. Roberts a fost diagnosticat cu cancer de sân în iunie 2007. Cinci ani mai târziu, a fost diagnosticată cu sindrom mielodisplazic. Roberts a primit un transplant de măduvă osoasă cu celule donatoare de la sora ei, care se potrivea perfect. Povestea ei a declanșat o revărsare de sprijin din întreaga națiune. Ea și-a unit forțele cu Be The Match pentru a informa publicul despre nevoia de mai mulți donatori. De la diagnosticul ei, Registrul măduvei osoase a înregistrat o creștere extraordinară.”Robin este o persoană remarcabilă și un jurnalist care are un dar extraordinar de a se conecta cu milioane de oameni prin povestiri”, spune GianricoFarrugia, MD, președinte și CEO al Mayo Clinic. „Va aduce o perspectivă neprețuită, având în vedere incredibilul ei capacitatea de a-și depăși propriile adversități de sănătate pentru a deveni o voce de frunte și pentru a-i sfătui pe ceilalți.”

Roberts a fost recunoscut cu premii șionori din partea organizațiilor din întreaga țară, inclusiv Susan G. KomenFoundation și programul de prevenire a cancerului al Familiilor Congresului. Robertsde asemenea, a fost onorat cu un Premiul George Foster Peabody și Premiul Gracie, precum și Premiul Arthur Ashe Courage la ESPYs (Excellence in Sports PerformanceYearly Awards) în iulie 2013 pentru puterea și curajul pe care le-a afișatde-a lungul vieții și carierei sale. Roberts a fost numit co-prezentator al „GoodMorning America” în mai 2005, după ce a contribuit la Programul de dimineață timp de 10 ani. Înainte de aceasta, ea a fost o gazdă pe ESPN „SportsCenter” șia contribuit la „NFL PrimeTime.”

Consiliul de administrație al Clinicii Mayo a reales, de asemenea, trei administratori:

 • Secretarul Kenneth Salazar
  Salazar este fost secretar de Interne al SUA, Senator american pentru Colorado și procuror general din Colorado. Este partener în firma globală de avocatură WilmerHale, iar practica sa este axată pe guvernanță corporativă, energie, mediu, resurse naturale și probleme Native americane.
 • Randolph Steer, MD,Ph. D.
  Dr. Steer este consultant independent în domeniul farmaceutic, biotehnologiei și Dispozitivelor Medicale din 1989. Este un lider recunoscut la nivel internațional în dezvoltarea afacerilor, marketing medical și probleme de reglementare și clinice.Anne Sweeney este fostul co-președinte, Disney Media Networks, și președinte, Disney/ABC Television Group, care a inclus Walt Disney Company ‘ s global entertainment and news TV properties, deținut de grupul de posturi TV, precum și de afaceri de radio și publicare.

Consiliul a ales doi administratori interni la termeni de patru ani:

 • Roshy Didehban
  Didehban este Catedra de administrare practică pentru Clinica Mayo. În acest rol, ea colaborează cu Amy Williams, MD, decan executiv pentru practică, Clinica Mayo, supravegherea operațiunilor clinice ale întreprinderii și a serviciilor comune de practică, precum și funcția de secretar al Comitetului de Practică Clinică Mayo Clinic.
 • Sarah McLaughlin, MD
  Dr.McLaughlin este președinte al Diviziei de Chirurgie Generală la Clinica Mayo din Florida. Dr. McLaughlin tratează pacienții cu cancer de sân, probleme de sănătate la sân și limfedem, cu accent pe supraviețuire după tratamentul cancerului de sân. Cercetările sale se concentrează pe cancerul de sân, caracteristicile cu risc ridicat ale cancerului, etiologia limfedemului și metodele de predicție.

Consiliul a recunoscut și onorat patru administratori emeriți:

 • Linda Alvarado
  Alvarado și-a format propria companie de construcții în 1976 într-un moment în care era fără precedent pentru femei și minorități să conducă în acest domeniu. De asemenea, a făcut istorie ca primul coproprietar Hispanic al unei francize MLB, Colorado Rockies.
 • Steven Buskirk, MD
  Dr.Buskirk este președinte de oncologie radiatii la Clinica Mayo din Florida. A practicat la locațiile Mayo din Florida și Minnesota și a deținut numeroase funcții de conducere executivă.Mary Sue Coleman, Ph.D. Dr. Coleman este președinte emerit al Universității din Michigan, instituție pe care a condus-o timp de 12 ani înainte de a se retrage în 2014. Ea a fost anterior președinte al Universității din Iowa. Revista Time a numit-o unul dintre „cei mai buni 10 președinți de colegiu” ai națiunii, iar Consiliul American pentru educație a onorat-o cu Premiul pentru realizarea vieții.
 • Paula Menkosky
  Menkosky este director administrativ al Clinicii Mayo din Arizona. Ea a fost membru al Consiliului de administrație din 2016. Menkosky este responsabil pentru operațiunile Clinicii Mayo din Arizona în parteneriat cu Richard Gray, MD, CEO al Clinicii Mayo din Arizona.

Consiliul de Administrație al Clinicii Mayo, un grup de 31 de membri de reprezentanți publici și medici și administratori ai Clinicii Mayo, este responsabil pentru îngrijirea pacienților, educația medicală și cercetarea la Clinica Mayo din Arizona, Florida și Minnesota, precum și sistemul de sănătate MayoClinic, o rețea de clinici și spitale care deservesc mai mult de 60 de comunități din Iowa,Minnesota și Wisconsin.Clinica Mayo este o organizație non-profit dedicată inovației în practica clinică, educație și cercetare și oferind compasiune, expertiză și răspunsuri tuturor celor care au nevoie de vindecare. Vizitați rețeaua de știri Mayo Clinic pentru știri suplimentare Mayo Clinic și o privire interioară la Clinica Mayo pentru mai multe informații despre Mayo.

Media contact:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *