Richard Simmons Net Worth: Biografie, Wiki, carieră și fapte

Richard Simmons
Richard Simmons

Richard Simmons este un instructor American de fitness, actor și producător video. El este cunoscut pentru a promova programe de pierdere în greutate, cele mai multe prin Sweatin’ sa la linia Oldies de Aerobic Video.

Quick Biography

Milton Teagle Simmons was born in 12th July 1948 in New Orleans, Louisiana U.S. He is currently living in Beverly Hills, California U.s

Quick Summary

Full Name/Real Name: Richard Simmons
Age: 72 years old
Birth Date: 12 July 1948
Birth Place: New Orleans, Louisiana, U.S.
Nationality: American
Religion: Christian
Parents: Leonard Douglas Simmons, Shirley May Simmons
Spouse: N/A
Children: N/A
Height: 1.69 m
Weight: 61 kg
Profession: Fitness Instructor, Comedian, Presenter, and TV Host
Net Worth in 2021: 18 milioane$

vârstă, Înălțime, Greutate & măsurarea corpului

Simmons este în prezent, 72 de ani, cu o greutate de 61 kg. Are o culoare maro deschis și o culoare maro închisă a ochilor. Înălțimea lui este de 1,69 m. are 38 de centimetri de piept, 31 de centimetri de talie, iar bicepsul său este de 12 centimetri.

educație, școală/colegiu universitate

a urmat Liceul Cor Jesu, cunoscut astăzi sub numele de Liceul brother Martin. A urmat Universitatea din Louisiana la Lafayette înainte de a absolvi universitatea de Stat din Florida cu o licență în arte.

părinți, frați, naționalitate, etnie, religie& opinii politice

Simmons a avut un frate pe nume Leonard Jr.tatăl său a fost crescut metodist și a lucrat ca maestru de ceremonii și mai târziu în magazinele second-hand. Mama sa era evreică rusă și era o dansatoare de fani care călătorea și mai târziu o vânzătoare de produse cosmetice din magazin. Simmons a venit mai târziu și s-a convertit la catolicism. Odată a vrut să se întâlnească cu Obama pentru fitness, dar a fost respins. El iese în mod clar spunând că politica nu este treaba lui, prin urmare, nu atât de mult interesat.

căsătorit, relație, întâlnire, aventură, iubită, soție, copii

Richard a rămas necăsătorit până în prezent și a trăit o viață singură la reședința sa din Beverly Hills, California. El a fost odată împletit cu starul porno elvețian Daniel Holt în 1992 și Bruce Headrick, un hustler gay în anii ‘ 80. prin urmare, nu sunt cunoscute alte detalii despre relația sa.

Relationship Statistics

Marital status? (single, married, in relation or divorced): Single
When did he get married? (married date): No
Does he have any relationship affair? N/A
Is Richard Simmons Gay? No
Wife/Spouse? (name): N/A
Kids: N/a

viața profesională și cariera

și-a început cariera de pierdere în greutate prin deschiderea unei săli de sport numită Simmons în Beverly Hills, California, de catering pentru cunoscut pe scară largă prin expunerea la televizor și prin popularitatea produselor sale de consum.Simmons și-a deschis mai târziu propriul studio de exerciții, numit inițial ‘azilul anatomiei’, unde au subliniat alimentația sănătoasă în porții adecvate și exercițiile plăcute într-o atmosferă de susținere. Operațiunile au continuat, iar Simmons a predat cursuri motivaționale și aerobic pe tot parcursul săptămânii.

în 1998, Simmons a exprimat personajul ‘Boone’ în Rudolph, renul cu nasul roșu. De atunci a fost prezentat în numeroase seriale de televiziune, inclusiv ‘a cui linie este oricum? Și mulți alții nu au menționat.

în plus, el a fost, de asemenea, prezentate într-o reclamă de televiziune pentru Sprint, Yoplait, și Herbal Essence șampoane. De asemenea, în Canada, Simmons a fost într-o reclamă pentru saltelele Simmons. A avut norocul să fie angajat datorită asemănării sale cu numele. Cariera sa a avut un mare succes de când a început-o și pare să crească la o înălțime mai mare.

premii& nominalizări

Simmons a câștigat Daytime Emmy Awards în 1981 pentru o direcție individuală remarcabilă pentru o serie de discuții sau servicii. În plus, a fost nominalizat pentru realizări remarcabile în orice domeniu al meșteșugurilor tehnice creative. El este adesea onorat prin apariții de oaspeți la diferite emisiuni TV, deoarece opiniile și opiniile sale cu privire la problemele de sănătate sunt o prioritate în rândul fanilor și publicului său.

Richard Simmons valoare netă, venit & salariu în 2021

Richard Simmons valoare netă
Richard Simmons valoare netă

începând din martie 2021, Richard are o valoare netă estimată de 18 milioane de dolari. El și-a dobândit foarte mult averea prin cariera sa ca personalitate de fitness și producție video.

zvonuri și controverse/Scandal

au existat unele zvonuri de raspandire peste tot despre moartea sa. Acest lucru s-a întâmplat din cauza deciziei sale de a nu apărea în nicio apariție publică din 2014. Zvonul a fost din nou facilitat din cauza faptului că sala de sport a fost închisă brusc. Dar el a împărtășit una dintre fotografiile sale pe social media, asigurând lumea că este încă în viață și lovind.mai mult ,au existat speculații care sugerează că Simmons este homosexual datorită comportamentului său care se presupune că dă un indiciu al naturii homosexuale. Realitatea este că celebritatea Simmons nu a recunoscut niciodată deschis că este gay.

social Media: Facebook, Twitter, Instagram, etc.

Richard Simmons este activ în social media. Are 349k de urmăritori pe Facebook, peste 50K de urmăritori pe Twitter și 15K de urmăritori pe Instagram.

averea lui se află într-o poziție strategică foarte bună. Cu toate acestea, s-a prezis, de asemenea, despre creșterea datorită muncii și popularității sale pe care o are, ceea ce îl poate face să obțină aprobări și alte activități generatoare de venituri. Povestea din spatele lui Simmons despre ceea ce mulți nu știu este că a avut odată o provocare în greutate în copilărie.

era obez și mai târziu și-a dat seama că era nesănătos să ai o greutate atât de mare. A încercat să slăbească prin ideile altor persoane, dar nu a fost bine impresionat de sfaturile oferite de majoritatea. El a procedat și a conceput propriile sale moduri de care el a ajutat mulți oameni să piardă în greutate cu succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *