reconstrucția mamelonului și areolei


despre procedura

după reconstrucția sânului cu o clapă DIEP, implant sau combinație de tehnici, există o movilă de sân în formă, dar nu arată cu adevărat ca un sân până când mamelonul și areola nu au fost reconstruite. Adesea, pacienții cu reconstrucție mamară din Los Angeles vor urmări reconstrucția mamelonului ca etapă finală a reconstrucției mamare. Există mai multe moduri diferite de a reconstrui mamelonul și areola, iar cele mai multe implică ridicarea țesutului mamar existent și construirea formei unui mamelon. În mod obișnuit, o grefă de piele poate fi utilizată pentru a reconstrui areola sau poate fi folosit și un tatuaj.
în timpul reconstrucției mamelonului și areolei, Dr.Hirsch va desena mai întâi locația mamelonului și areolei pe sân și va confirma locația cu pacientul. Apoi, el va ridica clapele de piele și le va aduce împreună, astfel încât acestea să fie ridicate deasupra pielii sânului în formă de mamelon. El poate recolta apoi o grefă de piele de la picior sau inghinal pentru a reconstrui areola, deși acest lucru se poate face și cu tatuarea.
reconstrucția mamelonului și a areolei se efectuează de obicei în ambulatoriu, astfel încât pacienții să poată merge acasă în aceeași zi de operație. În anumite cazuri, poate fi efectuată chiar și în birou sub anestezie locală. Există un timp minim de nefuncționare, iar canalele de scurgere nu sunt utilizate în mod obișnuit în timpul acestor proceduri. Pacienții se pot întoarce adesea la muncă a doua zi după operație.
un tatuaj tridimensional poate fi, de asemenea, efectuat pentru a ajuta la obținerea rezultatului final mai natural sau chiar în locul unei reconstrucții chirurgicale!
videoclipul de mai jos demonstrează tehnica de reconstrucție a mamelonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *