Pulaski County Law Enforcement / Pulaski County Arkansas

Pulaski County Law Enforcement al șaselea birou district judiciar al Procurorului servește ca avocat proces și consilier la numeroase agenții de aplicare a legii care lucrează cea mai mare zonă statistică metropolitană în stat.al șaselea District judiciar include Departamentul de poliție Little Rock, Departamentul de poliție North Little Rock, departamentul șerifului județului Pulaski, Poliția de Stat din Arkansas, Departamentul de poliție Jacksonville, Departamentul de poliție Sherwood, Departamentul de siguranță publică Maumelle, Departamentul de poliție Perryville și departamentul șerifului județului Perry.al șaselea birou Districtual judiciar al Procurorului servește FBI, DEA, ATF, Serviciul secret, Colegiul și Universitatea de Poliție, Poliția spital, poliția militară și joc Arkansas și ofițerii Comisiei de pește.

avocații din acest birou lucrează îndeaproape cu forțele de ordine în timp ce efectuează rutine zilnice.

Hot checks Unit
Hot Checks Unit of the Office of the Prosecuting Attorney servește comercianților din întregul district în urmărirea penală și colectarea de cecuri fierbinți, cecuri falsificate și chestiuni conexe. Această unitate educă comercianții cu privire la prevenirea infracțiunilor de verificare la cald și la urmărirea sau colectarea eficientă a controalelor la cald.

prezentări de educație sunt de asemenea disponibile. Apel (501) 340-8096.

unitatea de investigare
unitatea de investigare a Biroului Procurorului efectuează investigații de profil înalt și sensibile, inclusiv cele care implică personalități politice și birouri guvernamentale. Această unitate localizează martorii și servește citații ale martorilor împreună cu investigații suplimentare și urmăriri penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *