psihologic astrologie

Venus merge retrograd la fiecare 18 luni. De data aceasta el merge retrograd în Taur, propriul său semn din 13 mai până în 25 iunie. El va merge, de asemenea, în perioada 29 Mai-9 iunie 2020. (El va continua înainte în Taur până la 1 august)

în această perioadă, propriile sale semne Taur si Balanta semnele vor purta greul. Taurul mai mult ca el devine retrograd / arde în Taur în sine. Scorpionul va simți, de asemenea, unele efecte, deoarece este chiar vizavi de taur. Deci, oriunde aceste semne sunt plasate în graficul dvs., veți simți presiunea. De exemplu, dacă în graficul dvs., Scorpionul îl reprezintă pe tatăl tău, atunci vei simți o deconectare ciudată de la el, s-ar putea să te certi cu el sau să-l respecți într-un fel și dragostea evidentă a tatălui ar putea dispărea.Venus este Daityaguru Shukracharya, profesorul care vă acordă relația unu-unu cu voi înșivă, adică Moksh, acest dar este pentru sufletele foarte evoluate (Jivatma). El vă testează mai întâi oferindu-vă plăcerile acestei creații iluzorii. Dacă sufletul este mai jos la nivelul maturității sufletului, el semnifică luxuri materiale, relații sexuale etc., plăceri ale minții/corpului. Dacă el este răsfățat în diagramă, atunci el acordă dependențe, afaceri fizice ocazionale, Finanțe instabile, nici un sens al spiritualului etc. El este un graha foarte criptic, testele sale sunt foarte ciudate, deoarece îți testează puterile de focalizare, rezistență și inteligență cu un singur punct. Îți alegi dorințele superficiale sau ești suficient de conștient/curajos pentru a-ți înțelege/alege cea mai profundă dorință?

analizați graficul dvs., cât de puternic este în general? O diagramă slabă suferă mai mult în tranzitele adverse și o diagramă mai puternică poate converti fiecare adversitate în oportunitate și poate sări în sus. Un semn ascendent puternic plasat, Domnul ascendent și luna nașterii acordă forță fizică și mentală pentru a ieși cu ușurință din orice situație. Pentru sufletele evoluate, un soare puternic plasat sau un Ketu puternic plasat poate împinge mai departe pe calea către Moksh. Strong Tara graha, adică Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn va acorda confort material în funcție de ceea ce înseamnă în general și în specific pentru graficul dvs.

în continuare încercați să aflați ce semnifică Venus în graficul dvs. Ce case deține, unde este plasat, influențează asupra lui, exaltat sau debilitat, ashtakvarga, nakshatra, shad-bala etc. puterea sa de a da rezultate ar trebui examinată în profunzime. Mai întâi știți ce înseamnă el în diagramă, apoi analizați efectele sale în tranzit.

Venus retrograd și arde 2020

Venus retrograd. Venus a intrat în Taur pe 29 martie 2020. Deci, orice s-a întâmplat în viața ta începând cu această dată, va fi revizuit în profunzime. S-ar putea să simțiți că lucrurile legate de Venus sunt întoarse înapoi. De exemplu, dacă ați avut intrat într-un parteneriat de afaceri în acest timp ar putea fi necesar să-și reconsidere unele părți ale contractelor din nou. Vi se va cere să restructurați următoarele domenii din viața voastră, adică conceptul de bogăție, relațiile unu-unu, practica spirituală personală, filosofia ezoterică. Vi se va cere să vă regândiți, să vă reevaluați dorința cea mai profundă. Dacă refuzați să înțelegeți ce se întâmplă și nu cooperați cu energia, vor exista blocuri și obstacole în viață. Aceasta este provocarea retrogradării. (Venus, Saturn și Jupiter sunt retrograde împreună, astfel încât această realiniere va fi una care deschide ochii. Atât de multe aspecte ale vieții legate de aceste planete vor fi resetate la un moment dat împreună)

arde Venus înseamnă că energia planetei este absorbită de soare. adică Venus este strâns în conjuncție cu soarele. Venus încetează să mai existe în ceruri, așa că lucrurile semnificate de Venus suferă. Va exista un vid ciudat în viață pentru aceste zile, 29 Mai-9 iunie. Te vei simți deconectat de toate relațiile personale și toate lucrurile semnificate de Venus capătă o natură egoistă, egocentrică, autoreferențială, dominată de ego-ul tău. Efectul arderii va depinde de puterea soarelui în horoscopul personal al nașterii. Și, de asemenea, care este relația dintre Soare și Venus în harta voastră natală, ce reprezintă aceste două planete în harta voastră. Dacă soarele este puternic, atunci veți simți un nivel foarte ridicat de încredere în sine, care poate deveni cu ușurință supra-încredere în chestiuni legate de Venus. Dacă Soarele și Venus nu sunt puternice, atunci veți suferi de complexul de inferioritate și oamenii pot profita de voi în această perioadă.

când Venus este retrograd sau arde, îndrumarea lui nu mai este disponibilă pentru noi. Guru-ul ezoteric a dispărut. Nu putem da sau aștepta validarea de la alții în această perioadă. Toți se vor simți puțin mai singuri în interior. Oamenii nu vor putea judeca adevărata valoare a lucrurilor, oamenilor, acțiunilor, emoțiilor, relațiilor, gândurilor, dorințelor etc. Așteptăm validarea de la persoana iubită, dar acest lucru poate dispărea în această perioadă. Practica spirituală ar putea suferi. Unii ar putea vedea pierderi financiare, separări de cei dragi, parteneriatele s-ar putea rupe, dependențele pot începe. Unii oameni ar putea fi chemați să se stabilească trecut-viață sau datorii ancestrale. Pentru unii, sănătatea ar putea fi afectată. Arte Creative, de exemplu, filme muzica etc s-ar putea să nu fie în măsură să se exprime pentru cândva, ‘bloc scriitorului’. Recunoașterea creativității se va reduce, unii s-ar putea să nu fie plătiți suficient pentru munca lor. Falsurile, înșelăciunea, corupția, imoralitatea etc. pot crește. Capacitatea de luare a deciziilor va scădea. Unii s-ar putea găsi încurcați în probleme care nu au o valoare pe viață sau pe termen lung. Dacă sunteți gravidă / așteptați, aveți grijă în această perioadă. Evitați să dați sfaturi altora, altfel veți fi învinovățiți atunci când lucrurile merg prost mai târziu. Această perioadă Venus retrogradă / combustie va fi o provocare pentru oamenii de afaceri, pentru persoanele salariate care dețin locuri de muncă sigure, situația este puțin mai bună. Dacă sunteți un aspirant spiritual, examenele voastre se apropie. Familii, fiți pregătiți pentru problemele care apar.

Venus retrograd și arde 2020

foarte scurt pe nakshatra. Jyotish se bazează pe energiile Nakshatra. Venus va merge retrograd în Mruga și Rohini. Va fi ars în Rohini.Rohini este condus de Brahma și influențat de lună. Simbolul său este coșul de bou. Când energiile sale sunt perturbate, există o creștere a activităților neproductive. Acțiunile devin dezechilibrate și neregulate. Tulpina crește pe măsură ce oamenii încearcă să facă mai multe lucruri simultan. Pasiunile și temperamentul cresc, tendințele materialiste cresc, resursele scad, banii etc. pot fi pierduți. Există o incapacitate de a exprima gândurile/sentimentele cele mai interioare, ceea ce provoacă sufocarea internă, inima grea. Bucuria se reduce. Mintea îngustă și comportamentul posesiv pot crește. Structurile, procesele emoționale, fizice, de gândire, financiare etc. pot fi demolate în această perioadă. Afacerile ocazionale, pofta, atracțiile ocazionale, comportamentul nepotrivit și dependențele pot crește.

Mruga este, de asemenea, numit Mruga-shira. Este influențat de Marte și condus de zeitate, Soma. Soma este un alt nume pentru lună, dar are o putere mai profundă. Mruga este reprezentată de un cerb. Când energiile sale sunt perturbate, emoțiile, instinctul, natura, hrana, sensibilitatea, dragostea etc. sunt afectate. Vitalitatea este afectată. Căutăm, dar nu știm pentru ce? Rezultă acțiuni infructuoase, nestatornice, greșite, prost judecate și prost executate, adesea urmate de durere, în timp ce urmărim miraje. Nervozitatea, depresia, anxietatea, suspiciunea, argumentele cu cei dragi sunt posibile în această perioadă. Oamenii pot să nu urmeze principiile vieții pe măsură ce impulsivitatea crește și poate exista haos.

dacă vă aflați într-una din următoarele categorii, atunci veți simți mai multe efecte, mai multă energie a lui Venus activă asupra voastră, mai mult va fi intensitatea.

  • dacă treceți prin Vimshottari Dasha conectat la Venus, adică Venus mahadasha sau orice sub-perioadă a lui Venus în mahadasha unei alte planete, ar trebui să luați mai multe măsuri de precauție.
  • dacă sunteți Taur în creștere, atunci este necesar să aveți grijă de sănătatea personală și de problemele din împrejurimile dvs. imediate, sunt posibile boli minore. Acesta este cel mai hotărât semn al zodiacului, astfel încât s-ar putea să fiți și mai încăpățânat și mai încăpățânat decât de obicei.
  • dacă sunteți un ascendent Balanță, atunci Venus este Domnul 1 și 8, S-ar putea confrunta cu o transformare catastrofală bruscă în viața ta, care te va schimba complet din interior/exterior. Fundamentele vieții se vor schimba pentru totdeauna.
  • notați ce casă Venus tranzitează în graficul dvs., așteptați turbulențe de la cuvintele cheie ale acestei case și ale casei opuse.
  • dacă sunteți un Taur, Balanta sau Scorpion luna atunci, de asemenea, veți vedea confuzie în viața ta ca emoțiile, intuiția și instinctul toate sunt influențate.
  • dacă aveți Venus retrograd în astrograma dvs., atunci, în general, vă simțiți singuri și neiubiți. Te simți dezechilibrat în relațiile unu-unu, în personal sau în afaceri. Nu se pot bucura de plăcerile simple ale vieții. Ești direct în comportamentul tău și adesea contondent cu ceilalți. Când Venus merge retrograd în tranzit, veți găsi și mai multe restricții în relații și probleme financiare, materiale sau spirituale. Încercați să vă concentrați asupra a ceea ce doriți cu adevărat adânc în interior, mai degrabă decât asupra a ceea ce credeți că doriți.
  • pentru India, semnul ascendent este Taurul, iar Venus, Domnul ascendent, merge retrograd/arde aici. Nu este un semn bun pentru națiunea noastră și pentru noi indienii ca grup colectiv. Cu toții vom avea de suferit în această perioadă din cauza deciziilor greșite ale autorităților, impactul economiei noastre, sănătății publice etc. nu este bun. Activitățile Anti-naționale vor crește.

Venus retrograd și combust 2020

energiile acestei perioade de regresie Venus sunt amplificate de Saturn și Jupiter care merg retrograd în același timp. Atât Dev-Guru, Daitya-Guru împreună cu Saturn, executorul Karmei sunt retrograde împreună (citiți postările mele pe aceste două subiecte, astfel încât să puteți îmbina cuvintele cheie). Venus este în propriul semn. Saturn în propriul său semn. Jupiter va tranzita din semnul său de debilitate în propriul său semn mooltrikon. Explozia de energie va fi uimitoare.

în plus, o eclipsă totală de soare, o eclipsă lunară penumbrală, apoi noduri staționare, o combustie lunară a lui Mercur, mai târziu regresia lui Marte etc. au amestecat energiile până în septembrie 2020. Am scris despre evenimentele karmice din anul 2020-2021 în această postare.

Retrogradele și arderea etc. sunt fenomene obișnuite, așa că nu ar trebui să vă fie frică de aceste vremuri. Trebuie doar să fii atent la energiile acelei planete și la aspectele vieții tale pe care el le controlează. Aceste lucruri vor fi în centrul atenției și vi se va cere să le revizuiți, să le rearanjați, să le reevaluați, să le refaceți în această perioadă. Dar de data aceasta, până în septembrie, vom vedea o situație unică în care mai mulți graha se comportă contrar energiilor lor regulate, mergând retrograd, eclipsat și ars. Astfel, mai multe aspecte ale vieții controlate de aceste multe planete vor simți efectele dintr-o dată. Supraîncărcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *