proprietate partajată

dacă nu vă puteți permite ipoteca pe 100% dintr-o casă, ajutor pentru a cumpăra: proprietatea partajată vă oferă șansa de a cumpăra o parte din casa dvs. (între 25% și 75% din valoarea casei) și de a plăti chiria pe partea rămasă. Mai târziu, puteți cumpăra acțiuni mai mari atunci când vă puteți permite.

ai putea cumpăra o casă prin ajutor pentru a cumpăra: proprietate comună în Anglia, dacă:

  • gospodăria dvs. câștigă 80.000 de dolari pe an sau mai puțin în afara Londrei, sau gospodăria dvs. câștigă 90.000 de dolari pe an sau mai puțin în Londra
  • sunteți un cumpărător pentru prima dată, ați deținut o casă, dar nu vă puteți permite să cumpărați una acum sau sunteți un proprietar comun existent care dorește să se mute.

cu ajutor pentru a cumpăra: proprietate comună puteți cumpăra o casă nou construită sau una existentă prin programe de revânzare de la asociațiile de locuințe. Va trebui să ia un credit ipotecar pentru a plăti pentru partea ta din prețul de achiziție acasă, sau fondul de acest lucru prin economii. Proprietățile de proprietate comună sunt întotdeauna închiriate.

numai personalul militar va avea prioritate față de alte grupuri prin scheme de proprietate comună finanțate de guvern. Cu toate acestea, consiliile cu propriile programe de construire a locuințelor în proprietate comună pot avea unele grupuri prioritare, pe baza nevoilor locale de locuințe.

persoanele cu dizabilități

proprietatea asupra locuinței pentru persoanele cu dizabilități pe termen lung (HOLD) vă poate ajuta să cumpărați orice casă care este de vânzare pe bază de proprietate comună dacă aveți un handicap pe termen lung.

puteți aplica pentru HOLD numai dacă proprietățile disponibile prin alte scheme de proprietate acasă nu satisface nevoile dvs., de exemplu, aveți nevoie de o proprietate la parter.

persoanele în vârstă

puteți obține ajutor de la un alt sistem de proprietate asupra locuințelor numit proprietatea comună a persoanelor în vârstă dacă aveți vârsta de 55 de ani sau peste.

funcționează în același mod ca schema generală de proprietate comună, dar puteți cumpăra doar până la 75% din casa dvs. Odată ce dețineți 75%, nu va trebui să plătiți chiria pentru cota rămasă.

aplicarea pentru un ajutor pentru a cumpăra: Schema de proprietate partajată

pentru a cumpăra o casă printr-un ajutor pentru a cumpăra: schema de proprietate partajată contactați agentul de ajutor pentru cumpărare din zona în care doriți să locuiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *