primul parc subteran din lume se va deschide în LES până în 2021

oficialii NYC au aprobat planurile de a construi primul parc subteran din lume în 2016 și va fi în sfârșit o realitate în curând!

proiectul Lowline este dezvoltat în spațiul de un acru care a fost anterior terminalul de cărucioare Williamsburg Bridge din Lower East Side. Lowline este proiectat de James Ramsey de la Raad Studio folosind un” orizont îndepărtat ” care va permite plantelor subterane să crească prin reflectarea luminii solare în tunel. Designul este explicat ca:

” trece printr-un scut de sticlă deasupra colectorului parabolic și este reflectat și adunat într-un punct focal și direcționat subteran. Lumina soarelui este transmisă pe o suprafață reflectorizantă de pe vasul distribuitor subteran, transmițând acea lumină solară în spațiu.”

linia inferioară

cu această tehnologie, spațiul nu va trebui să utilizeze electricitate pentru lumină atunci când există soare. Pentru a prezenta proiectul publicului, organizatorii Lowline au deschis un laborator pop-up temporar și o expoziție tehnică numită Lowline Lab care a funcționat din 2015 până în 2017. În acel timp, Laboratorul unic a permis oamenilor să exploreze cum ar arăta, testând în același timp sistemele de colectare a apei, modalitățile de reglare a temperaturii aerului și tehnologia de iluminare cea mai potrivită pentru cultivarea plantelor subterane.

publicitate

linia inferioară

spațiul verde public va fi situat sub strada Delancey, în apropiere de Katz deli, când se deschide în 2021. Aruncati o privire la unele dintre fotografiile de la Lowline Lab pentru o bucatica de ceea ce vă puteți aștepta de la acest nou spațiu comunitar.

Facebook / The Lowline

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *