Point Pleasant Beach Boardwalk, distracții și Arcade

celebrul Boardwalk


Boardwalk orientat spre sud de Arnold Ave.

vara, promenada noastră prinde viață! Nopțile de vineri și sâmbătă sunt pline de vizitatori din toată zona. Zilele săptămânii nu sunt de obicei aglomerate până când școala nu dă drumul la mijlocul lunii iunie. Parcarea municipală este contorizată și un sfert vă cumpără 20 de minute. Există, de asemenea, câteva loturi de plată private care percep de la 4,00 USD la 12,00 USD, în funcție de mulțimi și de perioada anului. Veți găsi parcare măsurată pe Ocean Avenue și câteva străzi adiacente. Dacă aveți în vedere parcarea gratuită, fiți pregătiți să mergeți câteva blocuri!.


Promenada orientată spre nord de Arnold Ave.

de-a lungul întinderii sudice a plăcilor (unde este acțiunea) veți găsi arcade, roți de șansă, jocuri de îndemânare, mâncare, plimbări și magazine de cadouri. Mă întreb care va fi elementul fierbinte anul acesta? Să sperăm că nu că Billy Bass vorbesc pește din nou! acvariul lui Jenkinson este situat la capătul nordic (al zonei atracției) și există o casă distractivă chiar lângă mijloc. În plus, veți găsi Martell ‘s Tiki Bar și Jenkinson’ s Nightclub aici. Mai la nord, veți trece multe case de pe țărm cu proprietate frontală boardwalk.

la colțul străzii Water și al promenadei din zona rezidențială, sunteți obligat să auziți sunetele lui Frank Sinatra jucând! Un rezident local a devenit bine cunoscut pentru că are ” Casa Sinatra „jucând” ochi albaștri bătrâni ” prin difuzoare în aer liber orientate spre scânduri. Pe măsură ce treceți, observați cum toată lumea indică zăbrelele din jurul punții până unde sunt ținute difuzoarele! Continuați spre nord și veți ajunge la un alt restaurant în aer liber, un palat de înghețată și un magazin de cadouri.

doar mai departe de-a lungul, boardwalk se termină la Manasquan Inlet în cazul în care veți asista la mai multe nave de pescuit comerciale, bărci de partid, precum și boaters de agrement de croazieră în sau din Atlantic. Aceasta este, de asemenea, o zonă de pescuit prim!


Boardwalk cu care se confruntă nord de intrare (iarna)

în timpul iernii, acțiunea încetinește. În zilele frumoase, veți vedea mulți localnici și câțiva excursioniști de o zi care se plimbă de-a lungul promenadei. În zilele reci, ploioase sau pur și simplu mizerabile, plăcile se pot goli. Unele zile, s-ar putea fi doar suficient de norocos pentru a avea vreme frumoasă și boardwalk toate pentru tine ca în scena de mai sus. Iarna poate fi de fapt una dintre cele mai bune momente pentru a vă bucura de Point Pleasant Beach

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *