pierderea în greutate de 20 de kilograme a lui Natalie Portman a declanșat alarme?

antrenamentul Natalie Portman Black Swan a durat 5 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. O mare parte din acest timp a fost petrecut perfecționând dansuri pentru film. Dar, o mare parte din timp a fost petrecut, de asemenea, înot, și de a face programul de balet frumos. De fapt, Natalie a petrecut o oră înotând (în mare parte crawl frontal și accident vascular cerebral de sân), o oră făcând balet frumos și până la încă 3 ore făcând balet & dansând.

vezi Natalie Portman Secret metabolismul stimularea pastile aici!

Natalie Portman în

Natalie Portman în „Black Swan”

când Natalie Portman a scăzut 20 de lire sterline pentru a juca o balerină în noul ei film, „Black Swan”, chiar și regizorul ei îngrijorat actrita petite a mers prea departe. „La un moment dat, m-am uitat în spate și era atât de slabă și atât de tăiată”, a declarat regizorul Darren Aronofsky pentru Access Hollywood.””Am fost ca,” Natalie, începe să mănânci. M-am asigurat că are o grămadă de mâncare în rulotă.”

Natalie Portman modificări de greutate

AmFar

Natalie Portman pierdere dramatică în greutate

Natalie Portman și Mila Kunis

actrițele și-au schimbat adesea formele pentru un rol. Dar recolta de astăzi de actrițe waiflike cu greu au nici o greutate de pierdut. Și când se îngrașă pentru o parte, așa cum a făcut Paltrow, greutatea suplimentară abia se înregistrează.

cu un an înainte de filmarea filmului „Swan”, Portman, în vârstă de 29 de ani, a trecut prin balet extrem și antrenament încrucișat, aruncând 20 de kilograme din cadrul ei de 5 picioare-3 inci. „Cred că a fost doar fizicitatea a tot ceea ce a fost cel mai extrem”, a spus ea UsMagazine.com” adică, nu am avut niciodată atât de multă pregătire — să fac cinci până la opt ore pe zi a fost într-adevăr o provocare.”

Natalie Portman Black Swan dieta înainte și după

Vogue Beauty

De îndată ce filmare înfășurat, Portman, care a dansat ca un copil, a fost fericit să părăsească lumea baletului în urmă. Ea a declarat pentru „Access Hollywood” că a încetat imediat să lucreze și a început să se încarce din nou carbo.

Natalie Portman spune că a făcut baletul frumos 6 zile pe săptămână, în timp ce înota și făcea mai multă practică de balerină. Natalie Portman Black Swan antrenament de rutină este detaliat, secțiune cu secțiune, aici. În fiecare zi vom detalia o secțiune a rutinei de antrenament Natalie Portman Black Swan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *