partea de sus a Rock vs Empire State Building: Compararea diferențelor dintre cele două punți de observare

care este diferența dintre partea de sus a Rock vs Empire State Building? Ambele sunt clădiri importante din punct de vedere istoric și cultural, care oferă unele dintre cele mai bune vederi ale orizontului orașului New York, dar cele două experiențe sunt foarte diferite. De exemplu, deși Empire State Building ar putea fi cea mai iconică clădire pentru a popula orizontul orașului New York, rețineți că nu aveți o vedere prea mare asupra acesteia din clădirea în sine (același lucru este valabil și pentru Top Of The Rock). Am pus împreună o listă a asemănărilor cheie și diferențele dintre cele două atracții defalcate pe:

 • ce este inclus cu admiterea generală
 • locație
 • vederi pitorești din New York
 • Sfaturi pentru vizitare
imagini mari-top-of-the-rock-vs-empire-State-building-observatory-views

ce este inclus cu admiterea generală:

pentru cele mai bune vederi, îndreptați-vă spre vârful stâncii cu o oră înainte de apusul soarelui (ora de aur)

pentru început, atât biletele Empire State Building, cât și biletele Top Of The Rock sunt disponibile cu New York City Explorer Pass. Aceasta înseamnă că puteți vizita ambele atracții la un preț, ceea ce vă poate economisi până la 50% față de plata separată la porțile biletelor. Ambele punți de observare prezintă exponate și experiențe educaționale ca parte a admiterii generale, iată un rezumat al ceea ce include fiecare experiență:

Empire State Building admitere generală:

 • accesul la puntea principală de observare, un 360 de grade, în aer liber punte de observare etaj 86
 • admiterea la experiența Empire State Building, inclusiv durabilitatea și îndrăznesc să viseze expoziții
 • tur multimedia auto-ghidat, care ajută la identificarea repere în orizontul
 • nu există nici o intrare temporizat, astfel încât sunteți liber să folosească permisul în orice moment în timpul orelor de deschidere.

*nu sunt incluse: Observatorul superior de la etajul 102 și un permis expres sunt disponibile ca opțiuni de actualizare a biletelor.

Top Of The Rock admitere generală:

 • acces la trei etaje de punți de observare interioare și exterioare la etajele 67, 69 și 70
 • Sky shuttle lift plimbare până la partea de sus cu spectacol de lumini
 • admiterea la exponate care prezintă partea de sus a istoriei Rock și Rockefeller Center și walk beam interactiv care simulează cum e să meargă pe un fascicul de construcție 69 etaje deasupra Manhattan
 • biroul de bilete cu o zi înainte de a intenționa să vizitați intrarea temporizată garantată.

locație:

unde este Empire State Building în comparație cu Top Of The Rock?ambele clădiri sunt situate în mijlocul Manhattan-ului lângă alte atracții populare, dar cele două clădiri sunt la aproximativ o milă distanță. Partea de sus a stâncii: partea de sus a stâncii este situată mai la nord în Manhattan, mai aproape de Central Park și Times Square, oferind, fără îndoială, vederi mai bune ale ambelor. Empire State Building: Empire State Building este situat mai la sud în Manhattan, mai aproape de districtul financiar, water și One World Trade Center, oferind, fără îndoială, vederi mai bune ale ambelor.Compararea vizualizărilor pitorești:

vederile din Empire State Building vs. Partea de sus a stâncii orientată spre sud

vederi orientate spre sud din partea de sus a stâncii (stânga) vs Empire State Building (dreapta)

cea mai mare diferență între priveliștile de pe puntea de observare respectivă a fiecărei clădiri este vederea clădirilor reale; dacă doriți una dintre cele mai bune vederi ale Empire State Building, îndreptați-vă spre vârful stâncii, dacă doriți una dintre cele mai bune vederi ale Rockefeller Plaza, îndreptați-vă spre vârful Empire State Building. Imaginile de mai sus compara punctele de vedere de la Empire State Building vs partea de sus a stâncii spre sud.

vedere din Empire State Building:

puntea de observare din Empire State Building este puțin mai înaltă decât cea din vârful stâncii, la 1.050 de metri deasupra solului. Clădirea este situată mai la sud în Manhattan, deci oferă vederi mai bune asupra clusterului de zgârie-nori lângă apa din districtul financiar. Repere pe care le puteți vedea din Empire State Building:

 • Rockefeller Plaza Center, Chrysler Building, One World Trade Center (vederi mai apropiate decât în vârful stâncii), Central Park (vederi mai îndepărtate decât din vârful stâncii), Times Square, Statuia Libertății (vederi mai apropiate decât în vârful stâncii), Podul Brooklyn și multe altele.

vedere din partea de sus a stâncii:

ușor mai mică decât puntea de observare Empire State Building, puntea din partea de sus a stâncii este de 800 de picioare deasupra solului. Clădirea este situată mai la nord în Manhattan, deci oferă vederi mai bune la Central Park. Repere pe care le puteți vedea din vârful stâncii:

 • Empire State Building, Chrysler Building (parțial ascuns), One World Trade Center (mai departe decât la Empire State Building), Central Park (mai aproape decât de Empire State Building), Bank of America Tower, Flatiron Building și multe altele.

Sfaturi pentru vizitarea Empire State Building și Top Of The Rock:

Empire State Building Sfaturi:

 • Pentru a bate mulțimile, cel mai bine este să vizitați dimineața devreme (între 8:00 și 11:00) sau seara târziu (10:00 pm sau mai târziu).
 • planificați să petreceți 2-3 ore vizitând Empire State Building.
 • dacă doriți pentru a prinde apus de soare, planul de a ajunge la partea de sus bine înainte – oră înainte de Apus de soare este cel mai bun pentru imagini, de asemenea!
 • copiii sub șase ani pot vizita gratuit cu un adult însoțitor. Cărucioarele sunt permise, dar trebuie să le puteți plia înainte de a lua liftul.
 • pregătiți-vă pentru linia de securitate și ajutați la accelerarea procesului, asigurându-vă că nu aveți articole interzise.
 • îmbrăcați-vă pentru vreme și amintiți-vă că este mai rece și mai vânt acolo.
 • Adu un aparat de fotografiat și binoclu pentru a capta cele mai bune vederi.
 • Check out postul nostru pentru mai multe Empire State Building Sfaturi pentru a vizita.

partea de sus a Rock sfaturi:

 • Pentru a evita cele mai mari mulțimile, planul de a vizita partea de sus a Rock devreme în dimineața. Vizitele în timpul săptămânii tind să fie și mai puțin ocupate.
 • planificați să petreceți cel puțin 1 oră vizitând vârful stâncii și să vă petreceți timpul la exponate, odată ce treceți, nu vă puteți întoarce la exponate.
 • biletele de intrare sunt cronometrate, adu-ți permisul în vârful stâncii dimineața pentru a rezerva biletul Cronometrat pentru mai târziu în zi pentru cele mai bune șanse de a urca în timpul ideal.
 • dacă doriți pentru a prinde apus de soare, planul de a ajunge la partea de sus bine înainte – oră înainte de Apus de soare este cel mai bun pentru imagini, de asemenea!
 • Descărcați Partea de sus a aplicației Rock pentru un ghid skyline care identifică clădirile la care vă uitați și are tururi audio pe care le puteți asculta.
 • îmbrăcați-vă pentru vreme și amintiți-vă că este mai rece și mai vânt acolo.
 • Adu un aparat de fotografiat și binoclu pentru a capta cele mai bune vederi.
 • consultați postarea noastră pentru și mai multe sfaturi de top ale rockului pentru vizitare.

în rezumat:

ambele atracții oferă o experiență unică și sunt extrem de populare, dar cea mai mare diferență este probabil vederea de pe punțile de observare. Deci, dacă trebuie să alegeți doar unul de vizitat, mergeți pe baza vizualizării pe care preferați să o obțineți. Dacă sunteți mai interesat să vedeți Empire State Building, mergeți la Top Of The Rock. Dacă doriți să vedeți Top Of The Rock și să aflați mai multe despre Empire State Building în sine, mergeți la Empire State Building.

salvați la admitere (& vizitați ambele!)

în loc să alegeți între Empire State Building vs.Top Of The Rock, obțineți un permis de explorator din New York City și economisiți până la 50% reducere la admiterea combinată atunci când vizitați ambele. New York City Explorer Pass include admiterea la alegerea dvs. de alte atracții de top din New York City, cum ar fi Hop-On Hop-Off Big Bus Tour, Statuia Libertății & Ellis Island Immigration Museum – bilet de feribot, MoMa, Met, 9/11 Tribute Center & tur de mers pe jos, și multe altele. Bucurați-vă!

New York City Explorer Pass

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *