ordinele temporare într-o acțiune de divorț (Pendente Lite Relief)

după ce un caz de divorț este depusă și celălalt soț a fost servit cu actele de divorț, există restricții care intră în mod automat în loc, astfel încât tu și soțul / soția nu poate transfera oricare dintre bunurile maritale sau afecta valoarea oricărei proprietăți fizice, fără consimțământul celuilalt soț sau permisiunea instanței în timp ce divorțul este în curs de desfășurare. Deși vi se permite să cheltuiți bani pentru cheltuielile obișnuite necesare pentru viața de zi cu zi și pentru onorariile avocaților, nu puteți face nimic cu proprietatea care va fi împărțită în divorț. De exemplu:

  • niciunul dintre voi nu poate vinde, transfera, ascunde, elimina sau lua un împrumut împotriva oricărei proprietăți care poate fi proprietate maritală, cu excepția cazului în care se află în cursul normal al afacerii. Aceasta include bunuri imobiliare, bunuri personale, conturi de numerar, acțiuni, fonduri mutuale, conturi bancare, mașini și bărci, deținute individual sau în comun de dvs. și/sau soțul / soția.
  • niciunul dintre dvs. nu poate dispune, transfera sau împrumuta împotriva oricăror active de pensionare, cu excepția cazului în care unul sau ambii dvs. primesc deja o plată din aceste active.
  • niciunul dintre voi nu poate suporta datorii nerezonabile.
  • niciunul dintre dvs. nu poate avea pe celălalt sau pe copiii dvs. eliminați de la orice asigurare medicală, asigurare de viață sau asigurare auto și trebuie să mențineți nivelul actual al unei astfel de asigurări.

există, de asemenea, anumite alte probleme care pot fi decise de instanță în timp ce divorțul este în desfășurare. Aceste decizii temporare se pot referi la protecția fizică a unuia dintre soți sau a oricăror copii, întreținere, întreținere pentru copii, vizitarea copilului și custodia copilului și pentru onorariile avocaților și alte taxe. Instanța poate decide, de asemenea, că unul dintre soți ar trebui să aibă posesie temporară și acces exclusiv la domiciliu, dacă dvs. și soțul dvs. nu locuiți deja separat. Instanța poate modifica aceste ordine temporare în timpul procedurii, dacă este necesar/sau când divorțul este finalizat. Încălcarea ordinelor temporare poate duce la sancțiuni dispuse de instanță împotriva dvs., inclusiv o atribuire a onorariilor avocatului.

Editor juridic: Jody N. Gerber, ianuarie 2015 (actualizat în februarie 2016)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *