obținerea unui permis de instrucțiuni Idaho

ca o mulțime de state, Idaho are un program de licențiere a driverului absolvit. Aceasta înseamnă că șoferii cu vârsta sub 18 ani trebuie să dețină câteva tipuri diferite de permise de conducere înainte de a împlini 18 ani. Primul dintre acestea este permisul de instruire supravegheat Idaho-și obținerea unuia este primul pas în a deveni un șofer Idaho complet licențiat.

Idaho Supervized Instruction permis cerințe

obținerea permisului de instruire supravegheat Idaho – sau SIP-nu este teribil de dificilă; este o parte a educației generale a șoferilor din Idaho. De fapt, va trebui să obțineți Idaho SIP înainte de a vă lua cursul de conducere ed mandatat de stat. Iată ce trebuie să știți.

cum funcționează permisul de instruire supravegheat Idaho

primul pas către obținerea permisului de conducere Idaho este să solicitați permisul. Va trebui să aveți cel puțin 14 ani la sută și va trebui să aplicați personal la cel mai apropiat birou de permis de conducere din Idaho. Asigurați-vă că aduceți următoarele cu Dvs:

  • dovada rezidenței dvs. din Idaho, cum ar fi înregistrările de înscriere la școală.
  • dovada prezenței dvs. legale în S. U. A.
  • dovada vârstei și identității dvs., cum ar fi:
  • certificat de naștere original certificat.
  • pașaport american.
  • o dovadă secundară a identității dvs. cu informații care acceptă documentul dvs. principal, cum ar fi un ID cu fotografie de liceu.
  • cardul de securitate socială.
  • dovada înscrierii la școală. (Contactați școala sau DMV pentru mai multe informații.)
  • plata pentru taxa de permis de 15 USD și taxa administrativă de 6,50 USD.
  • trebuie să fiți însoțit de părintele sau tutorele legal.

odată ce ați obținut Idaho SIP, vă puteți înscrie la un curs de educație pentru șoferi. Cursul de educație a șoferilor trebuie să fie licențiat de stat; liceul dvs. poate oferi șoferilor ed, dar dacă nu puteți lua cursul de la o școală comercială de șoferi. Pentru mai multe informații despre procesul de educație a șoferilor din Idaho, vizitați pagina oficială de educație a șoferilor statului.Idaho SIP vă permite să finalizați porțiunea de instruire în spatele roții din cursul driverelor ed, în total 6 ore. Dar asta nu e tot! Înainte de a obține permisul, va trebui să înregistrați încă 50 de ore de conducere supravegheată cu părintele sau tutorele dvs. autorizat, dintre care 10 trebuie să fie noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *