Oakland Ballpark

Backgrounded

spre începutul anilor 2000, devenea clar că Colosseumul era inadecvat pentru viitorul pe termen lung pentru a găzdui atletismul și Oakland Raiders din Liga Națională de fotbal. Major League Baseball a început să împingă echipa să urmărească un nou stadion fie în Oakland, fie în altă parte. Colosseumul a fost ultima facilitate din Major League Baseball care a găzduit și o echipă a Ligii Naționale de fotbal (Raiders a părăsit Oakland și a început să joace în Las Vegas începând cu sezonul 2020). Este, de asemenea, ultimul stadion rămas din stadioanele multifuncționale din anii 1960 concepute atât pentru baseball, cât și pentru fotbal în Major League Baseball. În ultimii ani, Colosseumul a fost criticat ca fiind unul dintre „cele mai proaste stadioane din baseball”. Problemele citate includ cantitatea mare de teritoriu fault și adăugarea punții superioare a scaunelor „Mount Davis”. Primul permite mai multe faulturi, în timp ce acesta din urmă a fost criticat pentru „distrugerea” ambianței configurației originale. În plus, stadionul a fost afectat de probleme de canalizare, care includ inundarea adăposturilor și a cluburilor cu canalizare. Procesul de găsire a unui nou stadion a început în 2001 cu planuri pentru un stadion din Oakland. După ce primele planuri din Oakland împreună cu planurile pentru un stadion din Fremont și San Jose au căzut, atletismul a ajuns la un plan finalizat.

TimelineEdit

 • 1968 – atletismul din Kansas City se mută în Oakland și începe să joace la Colosseum.1982-Oakland Raiders se mută la Los Angeles părăsind Colosseumul ca o facilitate exclusiv pentru baseball.1995-Raiders se mută înapoi din Los Angeles și renovarea Muntelui Davis este adăugată la Colosseum.2001-site-ul Uptown este propus, este respins de primarul Jerry Brown.
 • 2005-66th Avenue site-ul este propus.2006-planul Cisco Field este anunțat în Fremont.2009 – locația Fremont este abandonată după rezistența publică.2010-City of Oakland propune site-ul waterfront în Jack London Square la Victory Court pentru un nou stadion.
 • 2011-City tabele site-ul Victory Court în favoarea unei dezvoltări propuse cu trei locații pe site-ul Coliseum intitulat Coliseum City.
 • 2012-Cisco câmp în San Jose este anunțat, San Francisco Giants obiect din cauza drepturilor teritoriale.
 • 2014-a a început discuțiile cu un arhitect pentru a construi un stadion de baseball numai la site-ul Coliseum.2015-Curtea Supremă a Statelor Unite respinge oferta lui San Jose pentru atletism.
 • 2016-Echipa dezvăluie că va alege între portul Oakland, site-ul Coliseum și zona Peralta pentru un nou stadion.
 • 2017-echipa alege zona Peralta Din Oakland lângă Laney College, este respinsă de college board și de vecinii din Chinatown din jur.
 • 2018-Echipa propune să cumpere site-ul Coliseum direct în schimbul achitării datoriei rămase de 135 de milioane de dolari datorate de orașul Oakland și județul Alameda.
 • 2018-echipa alege portul Oakland / Howard site-ul terminalului și eliberează randări.
 • 2020-Raiders părăsesc Oakland pentru a doua oară, mutându-se în Las Vegas.
 • 2020-cronologie pentru Howard Terminal ballpark ar fi afectat de pandemia COVID-19.

planuri timpurii (2001-2005)Edit

primul dintre site-urile promițătoare timpurii a fost un site în Uptown Oakland. Într-un studiu din 2001, Populous (fost HOK Sport) sugerase acest lucru ca fiind locul principal pentru un stadion; cu toate acestea, planurile de construire a unui parc acolo au fost anulate de primarul de atunci Din Oakland, Jerry Brown, din cauza îngrijorării stadionului care distruge dezvoltarea locuințelor cartierului. Brown (care a devenit ulterior guvernator al Californiei) a optat pentru vânzarea site-ului unui constructor de condominiu cu care se presupune că avea legături. Orașul Oakland a considerat, de asemenea, un site lângă estuarul Oakland pentru un stadion; cu toate acestea, A-urile nu au arătat niciun interes pentru site din cauza lipsei accesului la transportul public. O altă posibilă locație explorată a fost terenul direct adiacent Colosseumului, spre sud-est, în ceea ce este în prezent parcare cu preaplin, ceea ce ar fi însemnat că cele două stadioane ar împărți o parcare. Cu toate acestea, o mare parte din acel teren fusese deja vândut unui dezvoltator de condominiu.

66th Avenue (2005)Edit

proprietarul atletismului Oakland, Lewis Wolff, și-a prezentat viziunea pentru locul echipei către Autoritatea Coliseum a județului Oakland-Alameda pe 12 August 2005. Stadionul pe care l-a propus ar fi fost pe 66th Avenue chiar la nord de Colosseum. Stadionul ar fi fost construit pe ceea ce este în prezent zonat Teren industrial și ar fi inclus un sat de stadion care ar fi inclus magazine și fie un hotel, fie o clădire de apartamente într-unul dintre zidurile exterioare ale parcului.

Victory Court& Coliseum City (2010)Edit

la 16 noiembrie 2010, orașul Oakland a propus un site pe malul apei în zona Jack London Square pentru un nou stadion A. Site-ul, numit Victory Court, se afla lângă Canalul lacului Merritt de-a lungul estuarului Oakland. Orașul a efectuat un raport de impact asupra mediului pentru site-ul Victory Court și a informat Major League Baseball cu privire la decizia sa. Orașul a început să accepte comentarii publice cu privire la ballpark EIR la ședința Comisiei de planificare din 1 decembrie care a avut loc la Primăria Oakland. Până la sfârșitul anului 2011, orașul a depus site-ul Victory Court în favoarea unei dezvoltări propuse cu trei locații pe site-ul Coliseum intitulat Coliseum City.

Cisco FieldEdit

Fremont (2006)Edit

în aprilie 2006, Lewis Wolff și-a dus propunerea Ballpark Village la Fremont, un oraș la 26,5 mile (42,65 km) sud-est de Oakland, unde o mare suprafață de 143 de acri (0,6 km2) parcelă de teren era disponibilă chiar la nord de Mission Boulevard și la sud de Auto Mall Parkway de pe Interstate 880 și vizavi de Pacific Commons. Terenul a fost deținut de firma imobiliară Prologis și Închiriat către Cisco Systems. O conferință de presă formală pentru a anunța existența propunerii Wolff ‘ s ballpark de Cisco Field a avut loc pe 14 noiembrie 2006. Planul ar fi construirea unui stadion cu o capacitate de 32.000 până la 35.000 pe parcela de teren, pe lângă adăugarea de locuințe și magazine. Bud Selig, comisar al Major League Baseball și John Chambers, CEO al Cisco Systems împreună cu Wolff au fost prezenți.

propunerea stadionului a întâmpinat probleme precum întârzierile în construcții, lipsa transportului public și locuitorii din Fremont exprimându-și îngrijorarea cu privire la congestionarea traficului, zgomotul și poluarea. Acest lucru a dus la Wolff încheind Oficial căutarea stadionului în Fremont pe 24 februarie 2009.

San Jose (2012)Edit

în 2012, s-a propus ca Cisco Field să fie construit în centrul orașului San Jose imediat adiacent SAP Center și stația San Jose Diridon la colțul străzii Montgomery și Park Avenue. Pentru ca A-urile să se fi mutat la San Jose, fie San Francisco Giants ar fi trebuit să-și anuleze drepturile teritoriale asupra zonei, fie cel puțin 23 din cei 30 de proprietari MLB ar fi trebuit să voteze în favoarea A și să forțeze San Francisco să renunțe la pretenția lor teritorială la județul Santa Clara. Lew Wolff a declarat: „Scopul și dorința mea pentru organizație este de a determina o modalitate de a menține echipa în nordul Californiei.”Agenția de reamenajare a orașului San Jose achiziționase proprietățile necesare la situl Diridon South. Terenul disponibil, doar 12-14 acri (4,9-5.7 ha), ar fi dat naștere unui stadion foarte intim. Ca urmare a dimensiunilor sale mici, s-a speculat că ar fi fost foarte prietenos cu lovitorii.

Giants au refuzat în mod repetat să-și cedeze drepturile teritoriale în zona San Jose (care fusese cedată de A la începutul anilor 1990, când Giants erau în pericol de a se muta în Tampa Bay, anterior ambele echipe împărțiseră South Bay), deși echipa este deschisă să împartă Oracle Park cu A temporar dacă A au planuri pentru un stadion permanent în lucru.

în August 2012, Comitetul „Blue ribbon” al Comisarului Bud Selig, care fusese implementat pentru a studia potențialele locații de stadion pentru atletism, s-a întâlnit cu oficialii din Oakland și San Jose. La reuniunea Oakland, Comitetul a fost întâmpinat cu o propunere pentru un stadion pe site-ul Howard Terminal, un terminal de containere pe malul mării Oakland lângă Jack London Square deținut în prezent de portul Oakland. Wolff a declarat că site-ul „nu are capacitatea de a fi implementat pentru un stadion.”Cu toate acestea, Major League Baseball a declarat că este locația lor preferată pentru un nou stadion în Oakland, iar ulterior a dezvoltat un plan pentru dezvoltarea locației.la 5 octombrie 2015, Curtea Supremă a Statelor Unite a respins oferta lui San Jose pentru atletism.

înapoi la Oakland (2014–prezent)Edit

la 25 iunie 2014, atletismul a ajuns la un contract de închiriere pe 10 ani cu autoritatea Coliseum din județul Oakland-Alameda pentru a rămâne la Coliseum. Bud Selig a felicitat ambele părți pentru că au ajuns la o înțelegere cu privire la o prelungire a contractului de închiriere, oferind în același timp: „continui să cred că atletismul are nevoie de o nouă facilitate și susțin pe deplin opinia clubului că cel mai bun site din Oakland este site-ul Coliseum.”La 16 iulie 2014, prelungirea a fost aprobată oficial.

pe 6 August 2014, A a început discuțiile cu un posibil arhitect pentru a construi un stadion numai pentru baseball pe site-ul Coliseum, potrivit lui Wolff.

schimbarea proprietății (2016) Edit

în 2016, Lewis Wolff a demisionat din funcția de proprietar majoritar al echipei. John J. Fisher a preluat apoi funcția de proprietar majoritar. Fisher l-a numit pe Dave Kaval în funcția de președinte al echipei și șef al proiectului stadionului. Cam în același timp, Raiders și-au anunțat mutarea în Las Vegas în 2020, care pe lângă Golden State Warriors se mută la Chase Center din San Francisco în septembrie 2019 a părăsit atletismul ca ultima echipă sportivă profesională din Oakland. Echipa a dezvăluit trei opțiuni de stadion în 2016, actualul site Coliseum, zona Peralta lângă Colegiul Laney, sau Terminalul Howard la Jack London Square.

Peralta Site (2017)Edit

după un studiu cuprinzător al a trei site-uri propuse (Coliseum site, Howard Terminal și Peralta Community College Headquarters District), proprietatea A a stabilit că cel mai bun site potențial pentru a se potrivi nevoilor A și pentru a crea cele mai multe oportunități și beneficii de parteneriat comunitar a fost site-ul Peralta. Echipa a anunțat că site-ul Peralta ar fi alegerea preferată pentru noul stadion al lui A pe 13 Septembrie 2017. Zona este situată între Lacul Merritt și I-880, unde există depozite, parcări și birouri administrative pentru Districtul Peralta Community College.

opoziția față de proiect a inclus membri ai Federației profesorilor Peralta, selectați Grupuri de studenți și facilități ale Colegiului Laney vecin și o coaliție locală de organizații conduse de rețeaua de mediu din Asia Pacific (APEN). După câteva luni de discuții preliminare între A și Biroul Colegiului comunitar Peralta al cancelarului Jowel Laguerre, Cancelar al districtului Colegiului comunitar Peralta, cancelarul a emis o declarație care indică faptul că a fost instruit să „întrerupă planificarea” pentru stadion după o ședință închisă a Consiliului de Administrație al districtului Colegiului comunitar Peralta în seara zilei de 5 decembrie 2017.

planul curent

Howard Terminal în 2018

stadion la Howard terminal proposalEdit

în noiembrie 2018, un plan pentru un design „cutie de bijuterii” pentru stadionul de la Howard terminal s-a întâlnit cu o „primire călduroasă”, următoarea versiune din februarie 2019 arătând un „stadion mai lin și mai circular.”La acea vreme, A-urile încă nu dobândiseră Howard Terminal.planul propus de A este de a construi un stadion finanțat privat, de 34.000 de locuri la Howard Terminal, inclusiv locuri fixe și zone generale de experiență de admitere. Stadionul va cuprinde un parc ridicat care înfășoară și încadrează vasul, coborând pentru a întâlni malul mării și o promenadă numită Athletics Way. Stadionul propus este destinat să creeze un nou cartier pe malul apei, cu un amestec de bunuri imobiliare, inclusiv locuințe la prețuri accesibile, birouri, restaurante, retail, spații de afaceri mici, parcuri și spații publice de adunare. Bjarke Ingels Group (BIG) a fost angajat ca proiectant principal în dezvoltarea planurilor atât pentru stadion, cât și pentru dezvoltarea înconjurătoare din jurul noului stadion. A fost prima comisie a stadionului Major League Baseball din BIG. Un design revizuit de BIG a apărut în februarie 2019, păstrându-și Parcul de pe acoperiș cu acces comunitar și dezvoltând „3,3 milioane de metri pătrați de locuințe, 1,5 milioane de metri pătrați de spații comerciale și de birouri, un hotel și un centru de performanță în zona din jurul stadionului.”

situat lângă centrul orașului Oakland, Charles P. Howard Terminal este la vest de Jack London Square și este adiacent căilor ferate și instalațiilor industriale mari. Proprietatea de pe malul apei de 55 de acri (22 ha) este deținută în prezent de portul Oakland. Terminalul Howard nu a mai fost folosit de o navă de marfă din 2013. Pe 26 aprilie 2018, comisarii portului Oakland au votat cu 6-0 în unanimitate pentru a încheia un acord de un an pentru a negocia exclusiv cu Oakland A. Acest acord Permite A să plătească portului 100.000 de dolari pentru a studia fezabilitatea economică și problemele de mediu, transport și accesibilitate. Un acord similar cu A cu privire la site-ul Colosseum a fost convenit și cu orașul pe 16 mai 2017.

până în martie 2019, MLB a finalizat un raport de Impact asupra mediului (ier) pentru propunerea Howard Terminal ballpark. Pe 22 februarie 2019, Oakland A a anunțat un parteneriat cu West Oakland Environmental Indicators Project (WOEIP) pentru a spori durabilitatea pe termen lung a cartierelor din West Oakland și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pentru rezidenții locali. Parteneriatul face parte dintr-o serie de planuri axate pe mediu promovate de A, inclusiv angajamentul de a LEED gold standard de proiectare cu ballpark; un obiectiv de reducere a călătoriilor cu mașina către noul ballpark cu 20%; realizarea emisiilor nete zero; eventual construirea unei gondole alimentate electric care leagă ballpark de transportul în masă; și adăugarea de protecții la site în așteptarea creșterii viitoare a nivelului mării cauzată de schimbările climatice. A lucrează, de asemenea, cu orașul Oakland la o analiză a cursei și a capitalului propriu pentru a se asigura că proiectul produce beneficii comunitare pentru locuitorii din Oakland.

Union Pacific, potrivit San Francisco Chronicle, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la terminalul Howard ca locație a stadionului în aprilie 2019, din cauza problemelor de siguranță privind șinele de tren active de pe o parte a site-ului. Oficialii maritimi și-au exprimat, de asemenea, îngrijorarea că luminile puternice de pe stadion ar putea interfera cu traficul maritim al portului interior noaptea. Pe 11 Mai 2019, Consiliul Muncii Alameda, AFL-CIO, a votat pentru a sprijini eforturile Oakland A de a construi un nou stadion la Howard Terminal. Consiliul și-a exprimat sprijinul puternic pentru proiect, având în vedere potențialul său de a oferi beneficii economice semnificative familiilor care lucrează în East Bay. Potrivit unui raport emis de Bay Area Council Economic Institute, proiectul ballpark finanțat privat ar crea aproximativ 2.000 de locuri de muncă în construcții și chiar mai multe locuri de muncă permanente ar fi generate de funcționarea în curs a stadionului. În plus față de proiectul stadionului A de la Howard Terminal, Consiliul a aprobat oficial și proiectul de reamenajare A lui A la situl Coliseum, cu condiția să includă și beneficii comunitare.

reamenajarea Coliseumedit

ca parte a planului stadionului, atletismul s-a angajat să reamenajeze situl Coliseum. Planurile preliminare includ parcuri, locuințe la prețuri accesibile, un centru de competențe și spații de birouri și de vânzare cu amănuntul. Oakland Arena va continua să servească drept loc de concert și ca casă a Oakland Panthers din liga de fotbal în sală.

În martie 2018, A a trimis o scrisoare către orașul Oakland propunând să cumpere întreaga proprietate Coliseum, inclusiv Oakland Arena și să o dezvolte într-un nou stadion și un sat de stadion în schimbul achitării a 135 de milioane de dolari datorii datorate proprietății de către orașul Oakland și județul Alameda. Pe 23 aprilie 2019, Consiliul de supraveghere al Județului Alameda a votat cu 5-0 pentru a aproba foaia de termen dintre județ și Oakland Athletics, care prevede posibila achiziție de către A a participației de 50% a județului în complexul Coliseum al Județului Oakland Alameda pentru 85 de milioane de dolari. Pe 27 septembrie 2019, Consiliul Municipal Oakland a intentat un proces împotriva județului Alameda cu privire la vânzarea în așteptare a site-ului Coliseum către Atletism, susținând că vânzarea încalcă Legea privind Surplusul de teren. După intervenția comisarului Major League Baseball Rob Manfred, Consiliul municipal a renunțat la proces în schimbul negocierilor dintre oraș și Județ pentru a elabora o „strategie comună” pentru viitorul site-ului Coliseum în afara instanței.

pe 14 noiembrie 2019, Consiliul Municipal din Oakland a renunțat oficial la procesul împotriva județului Alameda.

aprobat Howard Terminal planEdit

la 13 Mai 2019, comisarii Consiliului de Administrație al portului Oakland au votat cu 7-0 pentru aprobarea și autorizarea Directorului Executiv să execute foaia de mandat inițială pentru un mandat de patru ani. În octombrie 2019, Guvernatorul Californiei Gavin Newsom a semnat în lege două proiecte de lege menite să eficientizeze procesul stadionului la nivel de stat.

Ballpark Digest din mai 2020 a raportat că planul Howard Terminal ballpark „poate ajunge să fie întârziat sau chiar casat, deoarece pandemia COVID-19 și incertitudinea economică subiacentă vor avea cu siguranță un impact asupra planificării facilităților pentru atletism.”Chiar înainte, vicepreședintele Comunicațiilor A a declarat că „cronologia poate fi ajustată din cauza pandemiei COVID-19.”În Iulie 2020, East „Oakland Stadium Alliance” a organizat un protest cu „sute de mașini” în noaptea de deschidere A A pentru a protesta față de propunerea terminalului Howard și vânzarea Coliseum.

în 2020, atletismul a fost dat în judecată de Pacific Merchant Shipping Association, Harbor Trucking Association, California Trucking Association și Schnitzer Steel, care are o instalație vecină cu site-ul, susținând că acea echipă nu era calificată pentru a fi certificată în conformitate cu o lege din California care ar accelera orice provocare legală împotriva A-urilor din cauza preocupărilor de mediu, deoarece organizația nu a îndeplinit un Jan. 1, 2020 termen limită pentru examinare. Procesul a fost respins de Curtea Superioară a județului Alameda, dar procesul de aproape un an a întârziat procesul de obținere a stadionului pentru construcție cu cel puțin un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *