Nevoile emoționale umane

nevoile emoționale zilnice

în unele țări au etichete pe alimente care vă spun cât din cerințele zilnice minime pentru o anumită vitamină a vă oferă anumite alimente. Acest lucru m-a făcut să mă întreb despre „nevoile noastre emoționale zilnice.”Acum îmi dau seama că acest lucru este similar cu nevoile noastre nutriționale zilnice, dar mult mai puțin studiat și discutat.

în timp ce căutam „nevoile emoționale zilnice” am găsit asta. (Cred că am putea înlocui „resentimentul, durerea și nevoile emoționale nesatisfăcute” pentru chutzpah așa cum este folosit aici.)

dacă sunteți mama sau tatăl unui adolescent:
Rebbe a subliniat întotdeauna beneficiile pozitivității, mai degrabă decât a fi negativ în educație. Adolescenții înfloresc dacă sunt iubiți necondiționat, lăudați și apreciați pentru individualitatea lor unică. Părinții știu acest lucru la nivel rațional, dar practic nu se comportă la fel.
în momente de stres, furie și oboseală părinții uită nevoile emoționale zilnice ale copilului și adolescentului lor. Este natural și nu sunt învinovățiți.
adolescenții urăsc când părinții lor sunt prea ocupați, dar se așteaptă la ascultare. Prin Urmare, Chutzpah.
adolescentii urasc sa faca treburi daca stiu ca mama va critica fiecare mic detaliu. Prin Urmare, Chutzpah. Adolescenții detestă când părinții lor identifică defecte în copilul lor de care ei înșiși sunt vinovați. Prin Urmare, Chutzpah.
când te gândești la chutzpah-ul copilului tău, gândește-te mai întâi la comportamentul tău și al soțului tău față de adolescent. De multe ori, puteți găsi răspunsul la adolescenți dificultate în inima ta.
„kamayim hapanim el panim ken Lev ha ‘Adam le’ Adam „(„ca apa reflectă fețele, la fel și inimile oamenilor”).
postat de doamna P. Levin

americanthinker.com/2012/02/dont_be_evil.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *