navigare

serviciul de Contact pentru copii și familii

serviciul de Contact pentru copii și familii este o echipă cu mai multe agenții care încorporează echipa multi-agency Salvgarding Hub (MASH) și echipa First Stop Early Help. Serviciul Contact este responsabil pentru: * procesarea tuturor sesizărilor și cererilor pentru serviciile de îngrijire socială a copiilor• luarea deciziilor cu privire la răspunsul cel mai potrivit pe baza nevoilor copilului și a nivelului de risc• transmiterea sesizărilor către cel mai potrivit serviciu.

Dacă sunteți îngrijorat că un copil sau un tânăr este expus riscului sau a suferit un prejudiciu semnificativ, vă rugăm să contactați serviciul de Contact pentru copii și familii. În caz de urgență și răspuns imediat, contactați întotdeauna poliția la 999.

telefon: 020 7974 3317
Email: [email protected]
În afara orelor de program(după 5pm, weekenduri și sărbători legale): 020 7974 4444

Aflați mai multe

informații despre serviciul de Contact pentru părinți (PDF)

informații despre serviciul de Contact pentru profesioniști (PDF)

criterii de prag (PDF)

recomandări CAF de către profesioniști

cadrul comun de evaluare (CAF) este o abordare standard pentru profesioniști:

• evaluarea copiilor și a familiilor acestora
• activarea oricăror nevoi suplimentare pe care le-ar putea avea pentru a fi identificate din timp
• servicii de ajutor răspunde într-o mai coordonată

atunci când un profesionist este preocupat de progresul unui copil sau tânăr și identifică nevoi suplimentare care nu pot fi satisfăcute de serviciile universale, ar trebui să completeze un formular de recomandare CAF aici și să-l trimită prin e-mail la MASH.

  • ceas: video cu privire la modul de a face o sesizare eCAF prin mozaic (3 minute)

Camden protejarea copiilor parteneriat

Camden protejarea copiilor parteneriat (CSCP) este responsabil pentru asigurarea agențiilor lucrează împreună în mod eficient pentru a proteja bunăstarea copiilor Camden. Trei parteneri legali de salvgardare conduc CSCP; Consiliul Camden, grupul de punere în funcțiune clinică Camden (CCG) și unitatea de comandă North Central Borough (BCU) a Poliției Metropolitane din Londra.

Aflați mai multe despre parteneriatul de salvgardare.Aflați mai multe informații despre riscurile pentru copii, inclusiv exploatarea, abuzul sexual și siguranța online aici.

păstrarea copiilor în siguranță în educație-traduceri ale îndrumărilor DfE

vizitați site-ul web National Grid for Learning pentru traduceri ale acestui ghid într-o serie de limbi comunitare, inclusiv somaleză, bengaleză și arabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *