my-boss-is-married-and-im-dating-I-still-love-him

am fost inspirat de povestea altcuiva pentru a împărtăși propria mea. Sunt îndrăgostit de șeful meu căsătorit și am fost timp de trei din cei patru ani în care am lucrat pentru el.

are doi copii, dintre care unul este un nou-născut despre care nu știam nimic până cu aproximativ două săptămâni înainte ca soția sa să nască.

în primul an, tocmai am flirtat, mult, am stat și am băut bere. Apoi, chiar înainte ca soția sa să nască prima sa fiică, a început să facă aluzii despre cât de excitat era și cum avea nevoie de sex.

am fost șocat pentru că la urma urmei era căsătorit și am avut și eu un iubit.

după ce am lucrat cu el și am stat împreună o vreme, mi-am dat seama că am dezvoltat sentimente pentru el. El este superb, inteligent, și este mare la tot ceea ce face. Este un om de afaceri excelent și pur și simplu Îmi place să-l aud vorbind și să-l privesc cum lucrează.

într-o zi, m-a rugat să mă întâlnesc cu el la un restaurant să bem ceva și să discutăm despre creșterea mea. Tocmai când eram pe punctul de a pleca, m-a sărutat; a fost cel mai bun sărut vreodată. Mi-a spus chiar că a visat să facem sex oral unul cu celălalt. M-a întrebat ce vreau să fac, dar I-am spus că vreau să merg acasă. Și am plecat.

nu am vrut să creadă că mă voi culca cu el pentru că mi-a dat o altă mărire de salariu.

sunt un muncitor și am câștigat fiecare mărire de salariu pe care am primit-o. Dar am continuat să stea și să bea și apoi într-o zi, sa întâmplat. Ne-am culcat împreună. Amândoi am fost puțin chercheliți, dar ne-am bucurat și acum dormim împreună de aproximativ un an și jumătate.

mi-a spus recent că nu ne vom mai vedea la serviciu pentru că urma să rămână acasă și să-și ajute soția cu noul lor copil și să lucreze la alte proiecte. Fratele său urma să-i ia locul și promovase pe altcineva în funcția de manager. Inima mi s-a rupt în mii de bucăți.

în prezent, el încă lucrează cu mine la același birou și încă dormim împreună pentru că mi se pare atât de greu să stau departe de el, dar știu că în câteva luni va dispărea. Chiar nu mai vreau să lucrez în același loc pentru că nu cred că îmi va plăcea fără el acolo, cu toate acestea, am copii de îngrijit și trebuie să primesc încă o mărire de salariu.

prietenul meu este un ticălos și mă calcă pe nervi cu certurile lui mărunte, dar nu merită asta, nici soția șefului meu sau copiii lor.

pur și simplu nu mă pot opri să-l iubesc și el spune că și el mă iubește. Dar știu că nu putem fi niciodată împreună pentru că nu-și va părăsi soția, așa cum cultura lui nu o va permite. Mă simt atât de singură și tristă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *