Mortal Kombat X Pentru Windows

decenii de agresiune

Mortal Kombat X este o altă intrare în seria de lupte de lungă durată, renumită pentru jocul său brutal, violent și incredibil de sângeros. De data aceasta luptătorii au mai multe mișcări disponibile decât oricând, iar fanii vor fi dornici să încerce noile decese ale fiecăruia. În timp ce jocul din Mortal Kombat X este un pas înainte față de jocurile anterioare, această versiune pentru PC are câteva caracteristici pe care nu suntem atât de dornici să plătim bani reali pentru moneda din joc care este folosită pentru a cumpăra diverse upgrade – uri în joc.

Komplete Kombat

Mortal Kombat X are 29 de luptători pentru tine de a stăpâni. Unii se întorc favorite, și există unele nou-veniți. Iată lista completă: Cassie Cage, D ‘ Vorah, Ermac, Erron Negru, Ferra / Torr, Goro, Jacqui Briggs, Jason Voorhees, Jax Briggs, Johnny Cage, Kano, Kenshi, Kitana, Kotal Kahn, Kung Jun, Kun Lao Liu Kang Mileena, Predator, Quan Chi, Raiden, Reptile, Scorpion, Shinnok, Sonya Blade, Sub-Zero, Takeda, Tanya și Tremor.

publicitate

asta arata ca o mulțime? Pe lângă 29 de personaje, fiecare are și trei stiluri de luptă diferite și fiecare stil are o gamă largă de mișcări de învățat. Deci, stăpânirea tuturor personajelor din Mortal Kombat X arată ca un munte destul de urcat. Desigur, majoritatea oamenilor se mulțumesc poate cu două sau trei personaje care li se potrivesc cel mai mult și, în acest sens, Biblioteca de personaje Mortal Kombat X înseamnă că ar trebui să poți găsi ceva care să ți se potrivească perfect.

există o campanie pentru un singur jucător în Mortal Kombat X care durează aproximativ patru ore. Poate suna scurt, dar este bine pentru un joc de luptă. În cazul în care în jocuri ca aceasta povestea pare a fi legată și puțin inutilă, în campania de poveste a Mortal Kombat X este o experiență cinematografică foarte distractivă.

mediile de luptă Mortal Kombat au fost întotdeauna caracterizate de interactivitatea lor. Mortal Kombat X face acest lucru un pas mai departe. Fiecare mediu este unic, cu propriul set de obiecte pe care le puteți folosi pentru a vă răni adversarul. Ele pot fi folosite ca începutul mișcărilor combo sau ca înflorirea finală a unui combo.Mortal Kombat X este, de asemenea, bogat în moduri de joc. Faction Wars este jocul său online, unde vă alăturați uneia dintre cele cinci facțiuni și, de atunci, tot ceea ce faceți contribuie la clasamentul mondial al clanului respectiv. Modul Living Towers revine, cu mai multă varietate și provocări ca niciodată. Nu există lipsă de lucruri de făcut în Mortal Kombat X.

Gorier decât oricând

pe PC, indiferent dacă utilizați o tastatură și mouse sau un controler, comenzile sunt bine concepute și implementate. Indiferent dacă puteți stăpâni sau nu multitudinea de mișcări disponibile pentru dvs. este un alt lucru.

Grafic, Mortal Kombat X este impresionant, cu meciuri care rulează la o buna 60 de cadre pe secundă. Cu toate acestea, din anumite motive, scenele cinematografice și decesele rulează doar la 30 de cadre pe secundă, ceea ce pare o decizie ciudată.

în ciuda ratelor reduse de cadre, mișcările fatalității, o combinație complexă de controale pe care le executați chiar înainte de a vă bate adversarul, dezlănțuind o moarte ridicol de violentă, nu sunt o dezamăgire. Dacă îți place genul ăsta de lucruri. Seria a fost renumită și infamă pentru aceste mișcări de încheiere a meciului, iar Mortal Kombat X crește și mai mult violența de sus.

distracție plăcută cu plăți discutabile în joc

deci, Mortal Kombat X are o grafică excelentă, un joc excelent și o mulțime de moduri pentru a vă distra, dar există unele probleme. Câștigați moneda în joc jucând jocul, dar puteți accelera acest proces plătind bani reali pentru a obține mai mult. O inovație aici este capacitatea de a prin ‘decese’, care sunt mai ușor de făcut. Acest lucru se simte greșit – punctul unei fatalități a fost să-ți freci fața adversarilor în abilitățile tale superioare, terminând cu o mișcare complicată de făcut. Cumpărarea unor decese ușoare strică oarecum această glorie.DLC-ul disponibil pentru joc deblochează încă patru personaje și câteva skin-uri. Acest lucru pare să plătească pentru ceva care ar fi trebuit deja inclus, deoarece este un joc cu preț complet.

dacă sunteți un fan al seriei, campania schlocky va fi extra-plăcută, iar lupta reală este foarte bună și arată fantastic. Cantitatea mare de mișcări de învățat ar putea fi descurajantă pentru noii veniți, în timp ce veteranii vor fi supărați că începătorii pot plăti pentru a ușura mișcările speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *