Michelle Malkin valoare netă 2021: vârstă, Înălțime, Greutate, soț, copii, Bio-Wiki

Michelle Malkin
Michelle Malkin

nume celebru:

Michelle Malkin

nume real/Nume complet:

Michelle Malkin

sex:

femeie

vârstă:

50 de ani

data nașterii:

20 octombrie 1970

locul nașterii:

Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite

naționalitate:

American

inaltime:

1.60 m

greutate:

51 kg

orientare sexuală:

drept

stare:

căsătorit

soț/soț
(nume):

Jesse Malkin (m. 1993)

copii:

Da (Veronica Mae Malkin, Julian Daniel Malkin)

datare/iubit
(Nume):

N/A

profesie:

Blogger, comentator politic, autor, și femeie de afaceri

valoarea netă în 2021:

25 milioane dolari

Ultima actualizare:

martie 2021

Michelle Malkin este un blogger conservator american, un comentator politic, precum și un autor. Este foarte cunoscută pentru coloana sa săptămânală sindicalizată care apare în multe site-uri web și ziare. Mai mult, este prea faimoasă pentru că a contribuit la Fox News Channel, precum și pentru că a lucrat ca invitat la programele C-SPAN, MSNBC și national radio.

poate știți foarte bine despre Michelle Malkin, dar știți cât de veche și înaltă este ea și care este valoarea ei netă în 2021? Dacă nu știți, am pregătit acest articol despre detaliile scurtei biografii a lui Michelle Malkin-wiki, carieră, viață profesională, viață personală, valoare netă de astăzi, vârstă, înălțime, greutate și mai multe fapte. Ei bine, dacă sunteți gata, să începem.Michelle Malkin este fiica lui Rafaela și Apolo DeCastro Maglalang, care au născut-o în anul 1970 în Philadelphia, situat în Pennsylvania. Părinții ei sunt recunoscuți ca cetățeni Filipinezi; Rafaela este profesoară și casnică, în timp ce Apolo era atunci medic în pregătire.

are un frate mai mic decât ea. În ceea ce privește părinții ei, ea i-a definit ca republicani Ronald Reagan, care practic nu erau „incredibil de activi din punct de vedere politic.”

a mers la Liceul Romano-Catolic Duhul Sfânt, unde a lucrat la editarea ziarului școlii și și-a propus să devină pianistă de concert. După terminarea absolvirii, în anul 1988, a apărut la Colegiul Oberlin. După aceea, a decis să urmeze o diplomă de licență în cadrul muzicii; cu toate acestea, și-a modificat specializarea în engleză.

vârsta, înălțimea și greutatea

fiind născută la 20 octombrie 1970, Michelle Malkin împlinește 50 de ani de la data de 24 martie 2021. Înălțimea ei este de 1,60 m.înălțime, iar greutatea este de 51 kg.

carieră

Michelle Malkin și-a început călătoria în cariera jurnalistică lucrând la Los Angeles Daily News, funcționând ca jurnalist chiar din 1992 până în 1994. În anul 1995, a slujit la Washington, D. C., sub forma unui membru al jurnalismului la Institutul de Întreprinderi Competitive, o piață liberă și guvernământ antiguvernamental, un think tank libertarian.

s-a mutat la Seattle în Washington în anul 1996 și acolo a lucrat la scrierea coloanelor pentru Seattle Times. Mai mult, a devenit jurnalist sindicalizat la nivel național în asociere cu Creators Syndicate în anul 1999.din anul 2007, Malkin s-a concentrat pe blogging, scriere și adresare publică. Cu toate acestea, ea a continuat să apară la televizor rar, în special cu Sean Hannity și anterior cu Greta Van Susteren lucrând la Fox News, precum și Fox & prieteni pentru o singură dată într-o săptămână.

În afară de cariera sa majoră de jurnalist, a început și site – urile web, și anume Hot Air, identificate ca rețea de difuzare pe internet, precum și Twitchy.com, identificat ca un site de curatare a conținutului Twitter.

premii & realizări:

realizarea lui Michelle Malkin este că cartea ei inițială intitulată invazia: Cum America încă salută teroriștii, criminalii și alte amenințări străine, publicată în anul 2002, a devenit bestseller New York Times. În plus, în anul 2004, ea a lansat efectiv un blog politic cunoscut sub numele, adică. MichelleMalkin.com

valoare netă & salariul lui Michelle Malkin în 2021

Michelle Malkin valoare netă
Michelle Malkin valoare netă

începând cu martie 2021, valoarea netă a lui Michelle Malkin este de aprox. 25 de milioane. În prezent, ea își face averea fiind un blogger conservator, autor și comentator politic. Până în prezent, ea este cel mai bine recunoscut pentru contribuția ei a făcut pe Fox News Channel.

cea mai bună lucrare a ei include coloana săptămânală sindicalizată care a apărut în multe ziare, precum și pe site-uri web. În primul rând, se știe că este colaborator al Fox News Channel, împreună cu lucrul ca invitat la programele C-SPAN, MSNBC și national radio. Până acum, ea a scris patru cărți care au fost publicate de Regnery Publishing.

de mulți ani, s-a dedicat să lucreze ca comentator politic la Fox News Channel. În plus, jurnalista s-a transformat ca gazdă invitată a factorului O ‘ Reilly și, de asemenea, a fost adesea văzută în emisiune.

a avut loc o ciocnire cu canalul și, după aceea, a încetat să mai servească în factorul O ‘ Reilly în anul 2007. Post că, ea a fost reperat la televizor rar.

a apărut de ceva timp la televizor, iar după aceea a lucrat la scrierea cărților, precum și la blogging. Câștigul salarial ei a fost mare ca ea a început două site-uri web internet, și anume aer cald, precum și Twitchy.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *