Maryland probațiune înainte de judecată

probațiune Maryland înainte de judecată, sau PBJ cum este denumit în mod obișnuit, este un rezultat posibil într-un caz penal, DUI/DWI și trafic în Maryland. Un PBJ poate fi obținut în timpul negocierilor de pledoarie cu procurorul adjunct al Statului și instanța sau prin sentința instanței după o pledoarie vinovată sau constatarea vinovăției după un proces. Pentru a primi un PBJ, inculpatul trebuie mai întâi găsit vinovat. Apoi, instanța va lovi constatarea vinovatului și va acorda inculpatului beneficiul unui PBJ.

sunt eligibil pentru o probă înainte de judecată?procedura penală Maryland 6-220 limite atunci când un inculpat poate primi o probă înainte de judecată. Cele mai frecvente limitări sunt pentru: (1) o a doua DUI/DWI dacă inculpatul a avut una în ultimii 10 ani, (2) o a doua infracțiune controlată de substanțe periculoase și (3) infracțiuni grave care poartă sancțiuni minime legale.

o sentință de probă înainte de judecată poate include o perioadă de probă supravegheată, probă nesupravegheată, o amendă și / sau un timp servit.

renunț la vreun drept acceptând o probă înainte de judecată?

pentru a primi un PBJ, un pârât trebuie să renunțe la dreptul său de a depune o cale de atac, deoarece un PBJ nu este o condamnare.

dacă primesc o probă înainte de judecată, primesc puncte MVA?

un PBJ din Maryland nu este o condamnare vinovată. Prin urmare, pentru o încălcare a traficului sau DUI/DWI nu sunt atașate puncte la dosarul de conducere al inculpatului. În plus, inculpatul poate raporta că nu a fost condamnat pentru o infracțiune.

pot elimina o probă înainte de judecată?

conform legii din Maryland, procedura penală 10-105(C)(2)(I)(II), un PBJ poate fi eliminat numai după eliberarea de probațiune sau la 3 ani de la acordarea probațiunii, oricare dată este ulterioară. Dacă perioada de probă a fost eliberată în mai puțin de trei ani, puteți depune o moțiune pentru o excepție de cauză bună și puteți vedea dacă instanța o va acorda.

cele mai frecvente situații în care nu aveți dreptul la o expulzare sunt dacă: (1) Ați primit o probă înainte de judecată a unei infracțiuni specifice de neplăcere publică și de atunci ați fost condamnat pentru o altă infracțiune, alta decât o încălcare minoră a traficului sau sunteți inculpat într-o procedură penală în curs sau (2) Ați primit o dispoziție de probă înainte de judecată sau vinovat pentru o încălcare a conducerii sub influență (DUI) sau a conducerii în timp ce este afectată (DWI).

programați o consultație gratuită a avocatului Carroll County dui

Biroul de avocatură al Ross W. Albers este situat în Westminster, Maryland. Carroll County Avocatul Apărării Penale Ross W. Albers este un fost procuror al orașului Baltimore. Dacă sunteți un inculpat într-un criminal Maryland, DUI/DWI sau caz de trafic și au întrebări cu privire la primirea sau eliminarea unui PBJ, apoi apel Maryland Avocat Ross W. Albers pentru o consultație gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *