Lista radiodifuzorilor US Open (golf)

First NBC era (1954-1965) editare

NBC a început să televizeze evenimente de golf după ce i s-au acordat drepturile de televiziune la US Open în 1954. Turneul a continuat să fie difuzat în rețea prin evenimentul din 1965, cu toate acestea, NBC a respins un acord pe termen lung pentru a difuza evenimentul atunci când Asociația de Golf a Statelor Unite (USGA) a decis un contract adevărat în 1966. Cu toate acestea, rețeaua a televizat o mână de evenimente PGA Tour în deceniile următoare.

ABC era (1966-1994)Edit

ABC a difuzat evenimente de golf pentru prima dată în 1962, când a început să televizeze Campionatul deschis ca parte a seriei sale antologice lumea largă a sportului. Rețeaua a câștigat ulterior drepturile de difuzare la Campionatul PGA în 1965 și la US Open în 1966. Chris Schenkel și Byron Nelson au fost gazdele inițiale ale acoperirii turneului. În 1975, Jim McKay și Dave Marr au devenit echipa principală de difuzare, în timp ce Bob Rosburg s-a alăturat rețelei ca primul reporter la curs, iar Peter Alliss s-a alăturat ca co-ancoră.începând din 1982, ABC a adoptat cel mai cunoscut format al erei Mondiale a sportului. Transmisia a funcționat folosind echipe de ancorare, în care o ancoră și un analist ar chema toată acțiunea din turnul de la gaura 18, iar echipele ar fi rotite la acoperire după aproximativ o jumătate de oră. Între timp, cei trei reporteri de pe curs, care au inclus Judy Rankin și Ed Sneed în plus față de Rosburg, ar fi utilizați atunci când li se solicită echipa de ancorare. McKay și Marr ar fi echipa principală, cu Jack Whitaker și Alliss ca a doua echipă. Ocazional, Rosburg sau Whitaker ar găzdui dacă McKay nu ar fi disponibil, în timp ce Roger Twibell ar prelua echipa secundară. După câștigarea Masters din 1986, Jack Nicklaus va apărea pe ABC după sfârșitul rundei sale și a servit ca analist pentru restul emisiunii.

în 1990, Roger Twibell a preluat rolul de prezentator principal, cu Dave Marr ca analist. Peter Alliss a devenit singura ancoră a celei de-a doua echipe de ancorare. În această perioadă, ABC a dobândit drepturile la mai multe evenimente non-majore PGA Tour, în mare parte evenimente importante, cum ar fi Turneul Memorial si Campionatul turului. 1990 va marca, de asemenea, ultimul campionat PGA care va fi difuzat de ABC.

în 1992, Brent Musburger, care fusese puternic criticat pentru găzduirea acoperirii Golfului în timp ce lucra la CBS, a preluat funcția de gazdă. Marr a fost demis din rețea, în timp ce Twibell a fost realocat la acoperirea Golfului ESPN, deși a găzduit ocazional pe ABC pentru câteva turnee de nivel inferior. Formatul a fost, de asemenea, reorganizat pentru a sublinia mai mult reporterii de pe curs. Steve Melnyk s-a mutat de la CBS pentru a deveni analist principal; cu toate acestea, Alliss ar ancora pentru întinderi în timpul transmisiei. Dincolo de echipa din stand, toate celelalte voci ale ABC au fost pe curs, inclusiv Rankin, Rosburg și nou-venitul Mark Rolfing.

în 1993, ABC l-a folosit pe Peter Jacobsen ca analist principal; cu toate acestea, Jacobsen a revenit la joc în 1994, iar Melnyk a revenit la poziția de analist principal. ABC a continuat să dețină drepturile de televiziune pentru a selecta evenimentele PGA Tour, programul crescând ușor ca urmare a unui nou Acord de televiziune cu PGA Tour în 1995, cu toate acestea, a subliniat în mare parte doar evenimentele importante ale turneului. Rețeaua a pierdut drepturile asupra SUA. Deschis în urma unei despărțiri urâte de Asociația de Golf din Statele Unite (USGA) în 1994. Nicklaus și-a păstrat poziția de a intra în stand în timpul marilor emisiuni de campionat în perioada 1992-1996.

A doua eră NBC (1995-2014)editare

în 1995, NBC Sports a dobândit drepturi la Campionatele USGA, inclusiv US Open, de la ESPN / ABC. ESPN și-a păstrat drepturile asupra unei părți din acoperirea în timpul săptămânii, cu toate acestea, NBC a fost titularul drepturilor dominante, inclusiv acoperirea exclusivă a rundelor de weekend. Acest lucru a dus acoperirea NBC la un nou nivel și a marcat prima dată în epoca modernă a televiziunii când rețeaua a televizat un campionat major. NBC, Yanni a compus muzică tematică,” in Celebration of Man”, și analistul său principal Johnny Miller (care s-a alăturat NBC în 1990) a devenit sinonim cu US Open, televizându-l pentru următorii 20 de ani, până în 2014.

Fox era (2015-2019)Edit

la 6 August 2013, Fox Sports a anunțat un acord de 12 ani pentru difuzarea celor trei campionate deschise ale USGA: US Open, Women ‘ s Open și Senior Open, începând din 2015. Fox a reușit relațiile pe termen lung ale USGA cu NBC Sports și ESPN. Fox, care a televizat doar un eveniment sancționat de PGA Tour în istoria sa (CVS Charity Classic neoficial în 2011), a plătit 1 miliard de dolari pentru drepturi depline la toate campionatele USGA.rețeaua Fox difuzează ultimele două zile ale US Open, Women ‘ s Open, Senior Open și Amateur, precum și acoperirea târzie a primelor două zile ale US Open. Restul difuzărilor de acoperire pe Fox Sports 1. De asemenea, ultimele două zile ale US Open air pe canalul de limbă spaniolă Fox Deportes.

pe 23 aprilie 2014, Fox Sports a anunțat că Greg Norman se va alătura lui Joe Buck ca echipă principală de comentarii la golf. Buck și Norman au lucrat împreună pentru prima dată la US Open 2014, unde Fox a produs programe de studio care au fost difuzate împotriva emisiunilor de studio ale ESPN și NBC.

pe 18 noiembrie 2014, înainte de acoperirea schimbului de focuri Franklin Templeton, Fox a anunțat structura completă a echipei sale de golf.

 • Booth crainici: Joe Buck, Greg Norman
 • Turnul crainici: Steve Flesch
 • reporteri pe curs: Juli Inkster, Curtis Strange, Scott McCarron, Ken Brown
 • reguli analist: David Fay
 • Studio: Shane O ‘ Donoghue, Gil Hanse, Mark Brooks

În ianuarie 2016, Greg Norman a fost eliberat de Fox ca răspuns la primirea slabă față de performanța sa în timpul US Open și a fost înlocuit de fostul analist ESPN Paul Azinger. Rețeaua 2016 U. S. Open echipa:

rețeaua 2016 U. S. Open echipa:

 • Play-by-play: Joe Buck, Shane O ‘ Donoghue
 • analiști: Paul Azinger, Mark Brooks, Jay Delsing, Brad Faxon, David Fay, Steve Flesch, Natalie Gulbis, Gil Hanse, Juli Inkster, Buddy Marucci, Scott McCarron
 • reporteri pe curs: Ken Brown, Steve Scott, Curtis Strange

în 2017, Fox a făcut mai multe modificări la echipa comentator:

 • crainici de plumb: Joe Buck, Paul Azinger
 • Play-by-juca: Shane O ‘ Donoghue
 • Studio analistii: Darren Clarke, Brad Faxon
 • Pe curs reporteri: Shane Bacon, Steve Flesch, Juli Inkster, Curtis ciudat, Ken Brown
 • reguli analist: David Fay
 • analist de proiectare a cursului: Gil Hanse
 • gazdă de Studio: Holly Sonders

pentru US Open 2018, Fox a anunțat că își vor împărți cabinele de comentarii principale în două echipe. Acest lucru a fost făcut într-un efort de a evita logjam ocazionale cauzate de un stand de trei oameni, care a fost Joe Buck cu analiștii Paul Azinger și Brad Faxon. Prin urmare, Azinger ar fi acum asociat cu Buck, iar Faxon ar fi asociat alături de Shane Bacon.pe 29 iunie 2020, s-a confirmat că Fox s-a retras din Acordul de 12 ani cu USGA și că NBCUniversal a preluat restul contractului până în 2026.

A treia eră NBC (2020-2026)editare

după ce au dobândit drepturi de difuzare la Campionatele USGA, NBC urmează să difuzeze reprogramarea US Open 2020 în septembrie; Turneul fusese inițial programat pentru iunie înainte de a fi amânat din cauza COVID-19 pandemie.

acoperire Internaționalăedit

în Australia, din 2015 Fox Sports Australia este radiodifuzorul exclusiv al SUA. Deschis până în 2018.în Regatul Unit, Sky Sports este radiodifuzorul exclusiv pentru US Open până în 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *