Jericka Duncan

Jericka Duncan
Jericka Duncan CBS News

Jericka Duncan este corespondent național și prezentator al ediției de duminică a „CBS Weekend știri.”Are sediul în New York.

Duncan, care a fost un corespondent CBS News din 2013, a raportat astfel de povești semnificative ca acuzațiile împotriva R Kelly, Bill Cosby și Harvey Weinstein; moartea fotografiere a patru marinari și un marinar Marinei în Chattanooga; 70 de ani de la D-Day și Normandia; precum și o varietate de știri naționale de ultimă oră. În 2018, a petrecut timp în Washington D. C. acoperind Casa Albă. cel mai recent, Duncan a raportat din Pennsylvania pentru alegerile prezidențiale din 2020 și a intervievat-o pe mama lui Breonna Taylor, inclusiv vestea publicului CBS că nimeni nu va fi acuzat direct de moartea lui Taylor. De asemenea, a fost unul dintre primii corespondenți de rețea de pe teren din Alabama care a acoperit adoptarea celui mai restrictiv proiect de lege privind avortul din acel stat de atunci Roe v.Wade. În 2018, a petrecut timp în Washington D. C. acoperă Casa Albă. Duncan a raportat, de asemenea, o varietate de știri naționale de ultimă oră care au dus-o în afara Statelor Unite. Duncan este o jurnalistă nominalizată la Emmy, care a primit mai multe premii pentru reportajele sale, inclusiv două premii naționale Edward R. Murrow de la Radio Television Digital News Association și onoruri de la Associated Press și Philadelphia Association of Black Journalists, care au numit-o jurnalistul anului în 2012. înainte de a se alătura CBS News, Duncan a petrecut trei ani la KYW, postul de televiziune deținut de CBS din Philadelphia. La KYW, ea a câștigat primul loc de la Associated Press pentru o serie de rapoarte despre adulții cu dizabilități care au fost ținuți captivi într-o înșelătorie de securitate socială. Duncan a acoperit și uraganul Irene în 2011 și Superstorm Sandy în 2012.

înainte de asta, Duncan a fost reporter pentru WIVB (CBS) în Buffalo, New York, din 2007 până în 2010. În timp ce era acolo, a primit un premiu Emmy local la categoria Cel mai bun spectacol de dimineață pentru acoperirea furtunii de iarnă din 2008. În 2009, ea a fost unul dintre primii reporteri la locul unui accident de avion lângă Buffalo care a ucis 50 de persoane. Acoperirea ei a contribuit la câștigarea postului de două premii naționale Edward M. Murrow. Și-a început cariera în 2005 în apropiere de Elmira, New York, unde a acoperit căutarea lui Ralph „Bucky” Phillips-cea mai lungă vânătoare de oameni pentru un fugar din istoria statului. Duncan a primit un Premiul Asociației radiodifuzorilor de Stat din New York pentru cea mai bună acoperire de știri Spot în 2007.

Duncan a absolvit Universitatea Ohio în 2005 cu o diplomă în Comunicații. Recent a primit un Juris Master în Studii Juridice Americane de la Universitatea Liberty. Duncan este un 2005 NAACP Image Award destinatar. În 2006, a fost colegă la o conferință din Carolina de Nord A &T privind obezitatea infantilă.

Duncan este membru al Asociației Naționale a Jurnaliștilor negri și s-a oferit voluntar cu Big Brothers Big Sisters, Clubul de băieți și fete și Comisia de conducere neagră pentru SIDA. În timpul liber, îi place să alerge, să citească și să petreacă timp cu familia.

  • urmați Jericka Duncan pe Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *